Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Zuzelor, eu am recuperari de facut la greu :-)
M-au chinuit teribil la birou,am lucrat si in WE asa ca sunt cam obosita si nici timp nu am.
Imi lipsiti!!!

Dana, multumesc de raspuns. Nu stiam ca se poate deschide colul atat de devreme in sarcina... In orice caz si eu i-am sugerat sa mearga la ecografie (saptamana trecuta n-a putut ca era ocupata, dar luni eu credeam ca va fi prima la usa cabinetului!!!)
In orice caz eu m-as fi dus daca mi s-ar fi intamplat. Stiu ca la inceputul sarcinii se poate intampla sa ai aceste pierderi maronii, dar cred ca ti se recomanda sa mergi la doctor cat mai repede.
Ea isi spune ca nu risca nimic (decat sa piarda sarcina, dar cum la stadiul asta se pierd mai ales sarcinile cu probleme, prefera sa astepte). De aceea nu vrea sa mearga la doctor decat in luna a treia.
O sa-ti spun daca totul e OK cand se va decide sa mearga la doctor! Ciudat,

Va pup pe toate,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui micsunea

Zuzelor, eu am recuperari de facut la greu :-)
M-au chinuit teribil la birou,am lucrat si in WE asa ca sunt cam obosita si nici timp nu am.
Imi lipsiti!!!

Dana, multumesc de raspuns. Nu stiam ca se poate deschide colul atat de devreme in sarcina... In orice caz si eu i-am sugerat sa mearga la ecografie (saptamana trecuta n-a putut ca era ocupata, dar luni eu credeam ca va fi prima la usa cabinetului!!!)
In orice caz eu m-as fi dus daca mi s-ar fi intamplat. Stiu ca la inceputul sarcinii se poate intampla sa ai aceste pierderi maronii, dar cred ca ti se recomanda sa mergi la doctor cat mai repede.
Ea isi spune ca nu risca nimic (decat sa piarda sarcina, dar cum la stadiul asta se pierd mai ales sarcinile cu probleme, prefera sa astepte). De aceea nu vrea sa mearga la doctor decat in luna a treia.
O sa-ti spun daca totul e OK cand se va decide sa mearga la doctor! Ciudat,

Va pup pe toate,
Micsunea

Eu daca priveam cu indiferenta scurgerile din saptamana 10 aveam acum trei pierderi de sarcini la activ , nu numai una
Ambii copii i-am tinut cu tratament si au fost perfecti insa ii pierdeam daca la 9-10 saptamani nu mergeam la doctor in urma sangerarilor maronii . Asa cum spune Dana se deschide colul , in cazul meu motivul era cantitatea insuficienta de progesteron secretata de organism.

Nu as fi putut sa fiu asa linistita ca prietena ta , sau poate sunt eu mai patita , nu stiu.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Multumesc zuzici,

ea avut pierderile astea maro de miercuri pana pe vineri saptamana trecuta si acum nu le mai are.
Ma simt ca o proasta ca eu sunt foarte nelinistita, va bat si pe voi la cap, iar ea nu-si face nicio grija,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, offf. Dar are si alte simptome Andreiu? De papat papa normal? Pup sa treaca febra repede, fara alte complicatii.
Ziceai zilele trecute ca Bogdan a avut febra....la el ce a fost?

Si acum din categoria intrebari pt. tine, dr. nostru. Ce ziceai ca merge pt. diaree, de fapt pt. rehidratare la copiii mai mari? Pepsi/Cola si mai ce? Markus a avut aseara un scaun moale, i-am dat Loperamid, azi iarasi unul, iar Loperamid, dupa-masa il bag pe Furazolidon. Nu prea are pofta de mancare...si zice cand face kk ca-l doare "in jurul vezicii".....eu banuiesc ca-l dor intenstinele pe acolo, din cauza diareei. Multzam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui micsunea

Multumesc zuzici,

ea avut pierderile astea maro de miercuri pana pe vineri saptamana trecuta si acum nu le mai are.
Ma simt ca o proasta ca eu sunt foarte nelinistita, va bat si pe voi la cap, iar ea nu-si face nicio grija,
Micsunea

Nu te mai subestima atata (vin cu , sa stii)!

Te comporti foarte normal; poate prietena ta nu constientizeaza pericolul; cum a spus si LalaD, cand o patesti, altfel vezi lucrurile.

Eu, nu ti-am raspuns, ca eu n-am avut astfel de pierderi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Andrei are febra 38.5 C i-am dat Panadol si mi-a vomat. Nu stiu cat a pastrat din medicament

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Off, tare rau e cu febra asta; numai ca ei o duc, mai bine pe picioare.

balacila mic; poate e doar de la curent, ceva, si trece cu antitermice.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Lala, offf. Dar are si alte simptome Andreiu? De papat papa normal? Pup sa treaca febra repede, fara alte complicatii.
Ziceai zilele trecute ca Bogdan a avut febra....la el ce a fost?

Si acum din categoria intrebari pt. tine, dr. nostru. Ce ziceai ca merge pt. diaree, de fapt pt. rehidratare la copiii mai mari? Pepsi/Cola si mai ce? Markus a avut aseara un scaun moale, i-am dat Loperamid, azi iarasi unul, iar Loperamid, dupa-masa il bag pe Furazolidon. Nu prea are pofta de mancare...si zice cand face kk ca-l doare "in jurul vezicii".....eu banuiesc ca-l dor intenstinele pe acolo, din cauza diareei. Multzam fain!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Bogdan a avut amigdalita.
Andrei are doua variante ori dinti ori o raceala/ viroza.
E marait dar de mancat a mancat. Inca nu are muci, nu tuseste.

Rehidratare la copii mari :
- varianta clasica de Hidrasec sau alte saruri de rehidratare daca le tine in el si nu le vomita.
- varianta inedita de o gura/ doua de Cola sau Sprite sau Gatorade rece, de preferat fara acid. Repeti operatiunea dupa 2-3 ore.

Medicamentos :

La noi in familie functioneaza miraculos pentru diaree Ercefuryl .
Baietii mei mari sunt alergici la Furazolidon asa ca cu maxim 2 capsule pe zi de Ercefuryl ii rezolv in 14-48 de ore de diaree.

Multa sanatate si voua

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven
Ce ziceai ca merge pt. diaree, de fapt pt. rehidratare la copiii mai mari? Pepsi/Cola si mai ce? Markus a avut aseara un scaun moale, i-am dat Loperamid, azi iarasi unul, iar Loperamid, dupa-masa il bag pe Furazolidon. Nu prea are pofta de mancare...si zice cand face kk ca-l doare "in jurul vezicii".....eu banuiesc ca-l dor intenstinele pe acolo, din cauza diareei. Multzam fain!

Ven, pana raspunde Lala - sper sa nu se supere - imi amintesc ca si ea si Grati spuneau ca folosesc Cola pt greata si Gatorade pentru hidratare. Acum un pont personal: cel de lamaie sucks :-( dar vezi de care doreste si Markus. Si am si eu o intrebare: Smecta sau Imodium nu sunt bune pentru burtica? Noi din astea mai avem in casa, de Loperamid eu nu am auzit. Pt mine, ca sa stiu pe viitor...

EDIT: acum am vazut ca a raspuns, dar las postul ca am pus o intrebare :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala d , daca tot esti pe aici , poate ma ajuti cu un sfat. aseara eram la dus si a plans matei cred ca vreo 10 minute ca nu l-am auzit. a adormit si ea infundat ,fornaiu mucisorii in nas, dar am zis ca e de plans, de dimineata la fel, iar acum cand s-a trezit ii curg mucisori aposi, adica ii curg curg .are un 37,5 , de cateva zile o tine numai intre 37,2 -37,5 temperatura. vad ca a si tusit ,dar doar de cateva ori, e extrem de plangacios dar de mancat a mancat foarte bine. maine dimineata ajung la medic. ma gandeam sa ii dau la culcare calpol sa nu faca febra peste noapte,eurespal o fi cazul sa ii dau deja? iar pe nas decat aspirat momentan?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, sar'na mult de tot! Sanatate lui Andreiu.

Stancutz, Loperamid are subst. activa imodium. Deci tot aia e.
Smecta nu vrea sa ia, se face ca un namol cand il diluezi si Markus isi face greata numai cand il vede. Mersi de pontul cu Gatorade!

Ereena, sanatate la Mateiu mic. Sa nu fie nimic serios!

Mergi la inceput