Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 26
stoisor spune:
multumesc mult Lala
,adevarul e ca nu l-am studiat mult ca SARA nu mai avea rabdare,o sa il uimesc pe tati
S-a trezit minunea mea cu ceas in burtica.....doarme fix 2 ore de nu ai vazut asa ceva cu trezire la o ora
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor multumesc mult Lala ,adevarul e ca nu l-am studiat mult ca SARA nu mai avea rabdare,o sa il uimesc pe tatiS-a trezit minunea mea cu ceas in burtica.....doarme fix 2 ore de nu ai vazut asa ceva cu trezire la o ora Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
Al meu e de la Brevi si asa a avut : cand il intorceai cu rotile in sus pe cadru intre roti erau 8 cutiute dreptunghiulare de plastic . Alea sunt de fapt o frana . Cand pui copilul in el , greutatea copilului apasa rotile mai jos si cutiile franeaza .
Si noi ne-am prins a doua zi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
inca nu am coborat sa il execut dar stiu ca le-am vazut sub cadru pe acolo si m-am prins eu ca franeaza ele dar nu le-am scos ,o sa il execut cand cobor si o sa ma laud ca eu am descoperit![]()
![]()
sunt geniala![]()
iar tie 
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
nu te superi nu/?caci nu am de gand sa i spun ca mi-a deschis ochii cineva cum e cu el,o sa ma dau rotunda ca l-am verificat si ETE ce avea
Sara e la ea in patut da ture si se lupta cu niste jucarele,o tine asa si un ceas 
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM