Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Honey, l-am vazut pe dragalasul de AJ si m-am amuzat! Sa stii ca seamana mult cu tine! Poate la inceput aducea cu tati mai mult..dar acum...mie mi se pare ca este un Honey mic si frumos!

Mai fetelor...hai mai..fiti serioase...of course ca forum-ul este si pentru dezbateri dar nu puneti pasiune prea mare caci se nasc conflicte, mai mici sau mai mari..orice este exagerat pe lumea asta (intr-un sens sau altul) nu este bun...ganditi-va la unicitatea omului si este suficient...Nu mai sustineti cu tarie o metoda sau alta...Fac o paralela cu credinta..desi credinta se discuta la cote mlt mai inalte decat "dresajul" unor copilasi...Dar, ca si acolo, se pun in joc pasiuni, se infiereaza etc..ca e bine asa, ca nu e bine invers..ca are dreptate ala si nu alalalt...si uite asa s-a nascut razboiul..din pasiune..
Deci..hai sa ne limitam la a expune doar ce facem si cum facem fiecare fara a sugera ca e bine asa sau invers...FIECARE mama isi cunoaste copilul mai bine decat oricine, FIECARE mama adopta ce metoda doreste si crede ca este cea mai buna pt. copilul ei si, de asemenea pentru ea si familie...De exemplu, copilul meu nu este ca alti copii de aici..nu mananca ca multi copii de aici, nu face, poate, chestii pe care multi copii le fac, face altele pe care altii nu le fac, doarme altfel, se trezeste altfel, se miorlaie altfel, are PERSONALITATEA lui..Poate la el merge sa fac putine exercitii de invatare a unor chestii dar nu merge sa fac altele ..si tot asa...
Mai conteaza si psihicul mamei...Eu, spre exemplu nu am psihicul atat de solid..recunosc...La situatia mea nu mi-am permis sa ajung prin spitale cu depresii si alte alea..asa ca am incercat sa il invat pe Matei mai independent...sa invete sa doarma peste noapte ca sa ma pot odihni si eu, sa invete sa stea si singurel sa se joace caci eu am de facut si altele pe care nu are cine sa mi le faca deloc etc, etc..eu va spun sincer ca innebuneam...deja dau dovada ca sunt cu nervii la pamant si am devenit cam irationala...sunt foarte periculoase chestiile astea cand esti izolat...Din fericire n-a trebuit sa ma straduiesc prea mult pt. ca aproape singur a invatat unele chestii dar nici nu l-am incurajat in alte sensuri...

Haideti..ca deja vad mamici iritate si nu este bine..
Pupici tutror si hai sa trecem peste subiect ca a fost dezbatut destul...

Ginette, dulce rau buburuza ta!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Deoarece mai de dimineata asa se discuta despre obiceiurile la baita avem onoarea de il prezenta pe micul balacila

So : dl balacila in plina actiune

http://family.webshots.com/photo/2385223720102115265rucKbz

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fain domnul Balacila
Vazut acum si domnul AJ, intr-adevar seamana tot mai bine cu mami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ah, si Buburuza mica am vazut azi. Doamne, ce frumoasa si serioasa e ea.....are niste trasaturi perfecte!

La Multi Ani Rodicamarza!

Mergi la inceput

Multumesc doamnelor
La cat de tare urla la baie cand avea o luna de ne stia tot blocul nu as fi crezut vreodata ca ajungem si la momente de pura placere

Angi si pozele cu mancaciosul de azi nu le pui ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Seara buna, zuzulici!

Trei vorbe am de spus, ca fug sa trezesc maimutul - iar a adormit lata la 8 seara, inainte de baie si de masa de seara!

Am vazut pozele cu floricica frumoasa Adela, cu chipusorul ei perfect. Mami de Adela :-) ce rabdare ai sa-i schimbi tinutele, eu niciodata nu i-am facut asa o prezentare de toalete Sofiei, din motive de lene personala...numai cand ma gandesc la toti nasturii si capsele alea imi vine rau, de lene :-))))

Am intrezarit si ceva din aventurile fratiorilor Eleni si Dimitrakis in tara bunicilor, ce frumos cred ca a fost! Abia astept sa plecam si noi in concediu!

Si acum seara m-am delectat cu balaceala pletoselului Andrei, prieten cu apa :-) si am vazut si pozele cu orga, e un adevarat compozitor! Lala, tare mai e scump, si seamana si cu tine, dar parca mai mult cu tati :-)

Cati, am recuperat si eu niste poze de-ale voastre, inclusiv cea care e in albumul de sase luni, mi se pare superba . Sa stii ca mie imi plac mult postarile tale, intra mai des :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Cu tati seamana ...amandoi baietii

Cati ce mai face colegul de IT al lui fi-miu ??
A mai programat ceva sau a scapat laptopul de degetelele curioase
Al meu da atac acum la monitoare ( nu in momentul asta ca doarme dar in general ) Eu am statia pusa pe podea si monitorul + tastatura pe o masuta joasa ( se mai vad uneori in poze) . E o adevarata provocare zilnica pentru Andrei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Deoarece mai de dimineata asa se discuta despre obiceiurile la baita avem onoarea de il prezenta pe micul balacila

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

eee vezi mami ca e mai bine asa liber in cada sa poata sa se desfasoare cum vrea el! Andreiu balacitu

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

eee vezi mami ca e mai bine asa liber in cada sa poata sa se desfasoare cum vrea el! Andreiu balacitu

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

cel mai bine este cand intra cu frati-su in cada si se joaca amandoi ...dar nu ma lasa ala mare sa le fac poze

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput