Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 20
nma spune:
Andra ma bucur ca ai scris. Incerc sa imi fac si eu timp sa merg azi pe la cresel din cartierul meu. Alex a fost la cresa dar de la un an si 8 luni si a fost ok dar era prea departe de casa asa ca l-am retras. In plus eu plecam dimineata la ora 6.30 si imi parea rau sa il trezesc. Acum sper sa gasesc ceva mai aprope. 
Am uita sa spun ca si noi concuram la cel mai curat strumf. Andra face baita de cate ori ii schimb scutecul. ii place foarte mult la baie si cum prinde usa deschisa se agata de cada.
Nico, mami de Andra si Alex
mamii spune:
pai mai fetelor ma trezesc asa de dimineata in mirosuri de budinci si carnati pentur copii ..hmm nu e prea corect ah?!
Alex din ce nu ar trebui sa manance...a mai ciupit.Adik 2 3 cartofi prajiti pana acum...nishte kinder dealea de dimineata...Slava domnului ca nu i-au placut si nu a mancat nici cat o boaba de mazare.. hmm.... si nishte budinci pentru copii mai mari..deh.. dar doar gustat.SPer sa reushesc sa combat cu soacra sa nu ii mai dea nimic in lipsa mea ...cum intorc spatele 2 minute si ea e in preajma pac ii mai da cate o bunatate ca ''ii face bine toti copii mananca''
In rest nu cred ca a mai gustat nimic... in orice caz singurele lucruri de care chiar vreau sa il feresc sunt ciocolata, cremvushti, prajeli de orice tip... si cam atat cred
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
cris_m spune:
nico
bilele nu ne apartin, eram la un party de copii mai maricei si ne-am facut de cap in ele cand s-au asezat la masa
andra, se pare ca ai dat peste cresa ideala, ceea ce nu este rau deloc
noi am optat pentru bona,sta cu ioana de o luna si pot spune ca sunt multumita,este ok, n-am avut probleme de acomodare.
www.flickr.com/photos/cris_m/" target="_blank">ioana
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
brazuca25 spune:
Neatza!
AndraZ multumesc ca ai raspuns legat de crese. Eu ezit intre Titan 2 si Titan 4. Oricum inca nu s-a pus problema clar sa o dam la cresa pt ca inca nu am gasit un servici. Ma interesez pentru cand va fi momentul, probabil in vreo luna doua. Cum ai procedat cu inscrierea? Am auzit ca iti trebuie "cunostinte". Mai ales ca vrem sa o inscriem in timpul anului si nu in perioada de inscrieri oficiale.
Mancarica interzisa Deni nu a scapat, decat niste cartofi prajiti, creo 2-3 si lingea inghetata (adik o murdaream pe la botic sa nu mai maraie cu ochii pe noi). I-am luat aseara un Activia cu germeni de grau si i s-a parut cahhh desi mie chiar imi place. Nu i-a placut ca avea bucatele de cereale prin el. In schimb mai papa Danonino uneori si imi tot arata paharele goale prin casa cum ca ar cam vrea mai des. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
AndraZ spune:
Brazuca, cu inscrirrea a fost destul de usor. La inceputul lunii iulie s-au facut inscrierile la crese. Am aflat ce, cum si cand si cate locuri sunt disponibile, si cand am aflat ca sunt doar 9 locuri ne-am gandit ca va fi bataie. Fapt pt care, cu o seara inainte am trecut pe la cresa sa vedem dc s-a format deja coada. Cu stupoare am realizat ca deja astepta lume si singurul lucru pe care il aveam de facut era sa facem si noi la fel ca ei. Asa ca bunul meu sot, inarmat cu sandviciuri si muuuuulta cafea s-a asezat la coada la ora 9 seara, inscrierile urmand a fi facute a doua zi dimineata. S-a stat la coada toata noaptea, s-au facut liste, s-au facut prezenta din 2 in 2 ore....ce sa mai, nebunie. dar numai asa reuseam sa o inscriem. si acum stiu ca sunt liste de asteptare care numara peste 70-80 de persoane....deci daca nu ai cunostinte sau relatii e mai greu sa intervii in timpul anului. eu oricum va urez bafta multa si sa gasiti acea portita deschisa si sa fie ok pt Denisa.
Cris_m, eu am stat 14 luni cu Mara acasa si sincera sa fiu, din cate bone am "vizionat" nici una nu mi-a dat acea incredere ca este pers pe mainile acreia pot lasa copilul. PLus ca eu sunt putin "cu capul" si am o retinere cand e vb de persoane straine in casa. Parintii nu ne pot ajuta cu copilul, asa ca singura solutie era cresa. PLus ca Mara este extrem (si cand zic asta nu glumesc. este in stare sa stea cu copiii 24/24)de sociabila si iubeste copiii la nebunie. Asa ca am considerat ca ii va fi mai bine in colectivitate decat cu o singura persoana. Stiu ca toate ne gandim ca se vor imbolnavi la cresa, ca una, ca alta. Si eu am gandit la fel pana cand am vazut ca foarte bine se poate imbolnavi si cu mine acasa. Asa ca....speram ca tot raul sa fie spre bine. Pana acum, dupa 2 sapt de cresa, a facut febra, dar a trecut, si ii curge putin nasul. Dar pun totul pe seama vaccinului, nu pe intrarea in colectivitate. Oricum ma bucur pt voi ca ati gasit o persoana de incredere si sper ca Ioana sa se inteleaga bine cu ea si sa nu existae nici cea mai mica problema.
Timi07 spune:
Si eu aveam in plan sa-i fac chiftelute la cuptor la Soph. De fapt sa incerc cum ies din carne de vita cu putin morcov si cartof ras, usturoi,un strop de ulei de masline, frunze de patrunjel si ou. O sa-i fac piure de cartofi cu mazare.
Eu nu i-am dat carne de porc dar a avut intr-o zi la cresa si-am zis ca nu-i foc daca are o data la cateva saptamani carne de porc ca stiu ca le dau mancare buna, bine facuta pt varsta si nevoile lor. Chiar ma bucur ca primeste ceva diferit de ce-i dau eu acasa asa ca face cunostinta cu gusturi si texturi noi.
Ce consider ca nu are voie nu-i dau, incerc sa o momesc cu altceva desi e foarte pofticioasa. Chiar daca a mancat daca ne vede pe noi iar ii trebe. Chiar daca gusta un pic si pe urma arunca pe jos.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
AndraZ si eu prefer cresa decat bona. Au program si activitati faine...ma gandesc cu groaza ca poate n-o sa-mi permit sa-i dau la cresa pe amandoi la cat de scump e aici.
Alina bafta cu bona. La cresa part time nu poti sa o dai pe Eli?
Fasolica-samburel e ok, sper. Din pacate aici sunt doar cateva intalniri cu dr de-a lungul sarcinii si prima mea intalnire va fi pe 14 Oct si in decembrie am 3D-ul. Tare mi-e ca bebe asta o sa scoata untu din mine. La Soph a fost mai usor. Acum am seara greturi de ma ia cu frisoane, noroc ca nu foarte des. Plus ca am iar o durere de cap de m-a tinut 2 zile (asta am avut si la Soph). Va pupam.
brazuca25 spune:
Timi la fel patesc si eu cu Deni. Indiferent cat de satula e, trebuie sa guste si de la noi sa vada ce mancam, si nu scapi pana nu ii dai. Intr-o zi s-a dus la ai mei cand mancau, si desi aveau acelasi lucru in farfurie, nu s-a lasat pana nu i-au dat de la fiecare sa guste sa vada ce e. Cand a vazut ca e piure de cartofi...nu a mai vrut. Era doar curioasa ce au ei acolo. ![]()
Ah si noi tot cu paine goala o pacalim cand vrea ceva ce nu are voie. E topita dupa paine de orice fel.
Andra e clar ca numai cu mare noroc sau cu vreo cunostinta sa prindem loc. E bine ca s-a adaptat atat de usor. Si Deni e inebunita dupa copii si ma gandesc ca poate nu ar fi asa rau la cresa. Mai rau o sa fie pentru mine, ca ma simt de parca as da pentru totdeauna fata. Cred ca o sa fac depresie cand o sa o duc. Dar ma gandesc ca spre binele ei o fac, si vorbeam cu sotul aseara, ori acum ori la gradi la 3 ani, tot greu o sa fie la inceput. Ca de plans o sa plangem sigur amandoua vreo 2-3 saptamani.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
brazuca25 spune:
"scutecelele" nu le schimba nici o fata azi si pt noi care nu ne pricepem? 
mamik de
Timi07 spune:
brazuca25 ieri Soph n-a vrut iaurtul din bolul ei ci a vrut de la mine din cutie desi era acelasi iaurt. Cand ii dadeam din bol scuipa de a pictat tot in jur. Doamne cate toane mai au copiii astia.