Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 21
arhdy spune:
Buna fetelor.
Si noi tot cresa am ales, din aceleasi considerente pe care le-a scris Andra, asa ca nu o sa mai repet. Noi suntem la o cresa din Tineretului. Am inceput la 1 an fara o saptamana. Deocamdata este ok. Ii place foarte mult. Nu mai plange dimineata (nu ca ar fi plans ea prea mult nici inainte), se simnte deja ca la ea acasa. Se duce la usa, intra si direct la jucarii sau la asistente. Ii face cu mana mamei mele fara nici o grija si poate sa plece. Nu stiu daca are vreo legatura, dar de cand s-a obisnuit cu persoane straine, cand plec dimineata (eu plec mai devreme si pentru a nu o duce asa dimineata la cresa o duce bunica), ne luam la revedere, ne pupam si ne facem cu mana fara nici o problema. Stie ca eu trebuie sa plec si ca ea are alt traseu, adica la copii si jucarii. In schimb pana seara i se face foarte dor de mine, incat cum intru in casa vine direct in brate si nu se mai dezlipeste mult timp, de cu greu ma dezbrac sau mai rezolv alte lucruri, uneori chiar cu tipete. Sa stau numai lipita de ea.
Brazuca si mie mi-a fost foarte greu si imi este in continuare. O sun imediat pe mama sa imi spuna daca a dus fata si cum a fost. Si ma gandesc toata ziua la ea.
Timi sa ne mai povestesti despre burtica ta. Nu iti spun cat de dor imi este de acea perioada si cand am citit ce ai scris tu imi aduceam aminte trairile de atunci. Mi-as dori si eu sa fac al doilea copil, dar din pacate nu se va mai intampla asta. Si nu din considerente medicale, ci financiare si profesionale. Asta este inca un vis la care am renuntat.
In ceea ce priveste ce mancam, putem sa spunem ca de toate. Bine fara prajeli, grasimi si condimente in general. Ea s-a obisnuit si i-a placut foarte mult mancarea noastra, ciorba, mancarica, etc. Ma termina in schimb cu laptele. Bea un litru si jumatate de seara pana dimineata la ora 10.
Vaiiiiiiiiiii ce mult am scris. Ma iertati. Va pup repede 
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
X-ray spune:
da mai fetelor e greu momentul...
a venit bona si am batut palma incepe de marti.cum a intrat i-a zambit elisei si a incercat intr-o maniera tare blanda sa-i atraga atentia si sa o "castige".am intrat in vorba natural si fara jena si momente dealea penibile,elisa a "topit-o" imediat cand a a inceput sa rada rusinoasa si sa-i prezinte pe rand animalele de la ea din camera.nu stia de ce danseaza in fata lui baloo,si i-am aratat eu ca pt eli baloo e ala care danseaza
.are 35 de ani dar arata spre 45 e o femeie asa mai simpla si modesta.vorbeste calm si leeeent.mi-a zis ca stia de la tanti a mea ca eli e linistita si cuminte dar nu se astepta chiar asa
.eli a ras cu ea,nu s-a speriat(dupa ce i-am dat eu voie ea asa face,imediat se uita la mine in ochi sa-mi ceara parca voie sa mearga la cineva).face inevitabil comparatii cu fetita de care a avut grija ,se vede ca a fost o famile buna si ei e "scolita" bine.ce m-a bucurat e ca a fost de acord sa vine si sambata seara sau cand avem vre-o ocazie
.deci asa poate vine si bb2
.acum vedem noi pe parcurs,sper ca toata lumea sa fie multumita,dar mai ales eli a mea sa fie bine.
cristina-timi zici ca se anunta cu "personalitate" samburelul
.eu cu eli nu am avut "stari" nici greata sau altceva dar nu vroia sa stea inautru nici cum
.acum ca am bona ma pot gandi la frati sau surori,daca voi avea tot asa sarcina....
pe burtica sa treaca repede toate.cresa particulara e doar una in arad si am auzit si bune si rele,iar de stat am emotii rau.pana la 3 ani bona mi s-a parut cea mai buna solutie.oricum la cat de SPP-ist e sotul meu,in curand voi afla tot ce misca.a si am nr de tel de la familia la care a mai fost,au zis ca-i pot suna oricand sa dea referinte.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
greierash spune:
Va spun si eu buna ziua.
Citeam un articol mai devreme care mi-a olacut foarte mult, il pun aici, poate vreti sa il cititi si voi:
http://sanatate.jurnalul.ro/articole/116556/laptele-mamei-izvor-de-inteligenta.html
Sper sa nu supar pe nimeni si sper sa va placa si voua..
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
karligutza spune:
schimb repejor capotilul... stati asa!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
edit: cum oi fi scris eu mai sus CAPITOLUL asa NU STIU!
...
brazuca25 spune:
Timi si eu am patit asa cu ciorbica. Cu lingurita ei nici nu a vrut sa se uite, dar cu lingura de oameni mari...a papat toata farfuria.
Cred ca vor sa ne arate ca nu mai sunt bebelusi. Sunt fetite mari.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri