Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

Si tot asa vroiam sa intreb fetele care au fugit in ro cu avionu...Pot lua si carutul si scaunul de mashina gratuit sau platesc separat ptr unul din ele??

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Doar caruciorul, ma indoiesc sa fie careva atat de generosi incat sa te lase cu scaunul.
Ce chestie sa nu gasesti pantofiori la copil in septembrie....is dusi cu capu'

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi recunosc gasisem ceva 2 perechi dar una era 49 de euro si alta 59 de euro..iar pentru o alta luna de zile de purtat nu imi vine sa dau atatia bani cand toata vara preturile erau cuprinse intre 10-20 de euro.Ultima pereche a tinut fix o luna si i-au ramas mici..

Pov. nasterii

Mergi la inceput

aaaaa mamii nu ai de la cine sa imprumuti scaun cat esti in Ro? Noi asa am facut, bine am avut noroc cu o prietena carea avea copii mai mari si nu aruncase scaunul de masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

foarte frumoase pozele de la intalnirea din herastrau!

toti copii mergareti, noi inca ne chinuim cu mersul de manuta, completat cu cel 4x4; ii este foarte frica daca nu se simte tinuta ,iti cere mana "dei,dei", dupa care te alearga peste tot, cu precadere pe trepte,pante sau alte locuri denivelate

la capitolul dimensiuni, XS presupun , vreo 9 kg,73 cm, dar mie mi se pare dolofanica,poate din cauza ca e mai pitica..

vrem si noi reteta minune pentru intarcat de...deget; il suge, roade, e crapat saracul ca vai de el, dar este delicios

si mai avem problema bagatului in gura - nu iarta nimic, cea mai mica scama daca o gaseste o baga in gura si rade smechereste; sper insa sa fie ceva trecator si sa uite de pasiunea asta care pe mine ma dispera

www.flickr.com/photos/cris_m/" target="_blank">ioana

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi din pacate nu am de la cine...poate imi fac firma acu de inchirieri de scaune pentru copii..

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Maria! pt toate...chiar daca cu intarziere

musso bun venit!

Sa va fie de bine IAR intalnirea

diane da, ii dadeam de fiecare data bibe. acum i-l dau si il gasesc dimineata gol ...nush daca il papa tot odata sau pe reprize.

Am ajuns sa ii dau san doar odata pe zi....si nici macar nu-l mai cere, ii dau eu cand simt ca explodez.

aylin, ghinetz

Luna despre bagat in gura...ma consider norocoasa ca a invatat de mic sa scuipe la comanda. Acum daca ii spun sa scoata din gura face degetele penseta si scoate, si-mi aseaza victorios in palma.

Despre programul de masa o sa va scriu cand o sa aiba si el un PROGRAM, ceea ce inca nu e cazul
Raportam si 2 maselute sus, si 3 bai pe zi! Fiecare caca e motiv de baitza ...cum il bag in cada sa-l spal (la chiuveta nu mai pot sa-l tin) cum isi trage repede toate jucariile in cada si se aseaza sa se balaceasca. Deci il declar cel mai curat strumf

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Simo pentru cel mai curat strumf! La noi baitza e doar una pe zi adica pe seara, si aia cu dansuri si strambaturi ale lui tati ca altfel nu merge. Asteptam si noi vremuri cand o sa ne placa mai mult baitza.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si noi suntem in categoria XS, caci am fost la medic la control: avem 9 kg si un pic (cateva zeci de gr. pest 9) si 77 cm. Deci lunga, cat de cat, dar slabuta.

Noi ca si program, asa in mare ar fi
Dimineata - lapte, cam intre 250-300 ml.
Apoi pe la 10-11 fructe diverse, simple sau cu cereale/biscuiti
La pranz dupa ce venim de la plimbare, cam in jur de ora 14: legume cu carnita sau cu ou, sau ficatel, cate o supica
Daca doarme (ca acu nu prea mai doarme cine stie ce dupa amiaza, e si maia gitata ca are gingiile umflate de la maselute), pe la 6-6.30 iaurt cu cereqale sau cu fruct
seara pe la 9 - 9 si ceva, iar un biberon de lapte, tot in jur de 250 -270 ml lapte

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost la ecografie cu Sma, gata, s-a inchis gaura.

Diana lui Dani, multumesc frumos pentru urari. Deci Dani zice totusi citeva vorbe? Sma nu prea zice, in afara de mamamamama si tatatatata, hai, poate si apa. Dar are o privire inteligenta, jur.
musso, succes la examen.
Luna, multumesc! Pun si poze, ca am jumatate de an de cind n-am mai pus...
Petra.
Mihaela, da, nici eu nu stiam ca si fetele pot avea probleme 'putzoase'. Felicitari ca ati trecut cu bine de intarcat!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

cris_m ce dulce-i Ioana. Pozele cu tortul sunt super dar preferata mea e cea cu mingile colorate.

Mergi la inceput