Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maaaai, da ce Barosanel trandafiriu... Copii de colectie, ce mai!

Maria iti trimit eu putin soare de la Bucuresti. Ca aici doar dimineata a plouat.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Am citit putin din urma, am vazut ca Gecko e harnicuta rau, ai facut tortul de piersici?
Livi, nu eram pe faza, dar te-a salvat Gecko LMA randunoiului!

Liana, LMA si voua, s afiti fericiti 100 de ani!

Nico, imi pare rau ca ti-e greu...chiar te inteleg! Adevarul e ca daca randunoiul meu ar lucra de dimineata pana seara tot timpul si n-as avea-o pe Lica nici eu n-as avea timp sa respir. Dar m-am descurcat si singura...e greu, oricum! Lasa ca faci tu o fetita sa te ajute!

Eu dimineata n-am timp deloc sa beau cu voi un nesquik, ceva...ne trezim, ne spalam si direct la bucatarie. Ii pregatesc lui Stefan fructele, lui Vlad micul dejun. Cateodata ajunge si Lica si pregatim impreuna, azi de exemplu a ajuns cand noi eram pe terminate cu masa...apoi spala vase...pune piureul de legume pt. Stefan la foc...apoi repede afara la plimbare. Cand ne intoarcem papa rapid lui Stefanoi, ca are o gura de ne stie tot blocul . Si uite asa...abia dupa ce se culca ei pot sta putin la calculator...
Acum am papica pe foc, fac o conopida cu pui si o bag apoi la cuptor
Revin!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

am aparut si noi....am fost plecate in week end...deci sunt restanata cu aproape trei capitole pe care nu cred ca am timp sa le citesc

am si eu o rugaminte:fetele care dati sau ati dat fier haussman la bebei cum le dadeati????/...inainte de masa sau dupa masa.Ca eu aseara i-am dat inainte cu vreo jumatate de ora de masa si azi la o jumatate de ora dupa masa si in amebele dati a vomitat.Am inceput sa-i dau cam de trei spatamani........si parca sa zic ca mi s-a mai intamplat o data sau de doua ori dar nu am pus atunci seama pe fier.....iar acum banuiesc ca asta este motivul.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut! am avut o noapte si o dimineata ingrozitoare!

V-am povestit ca Ili a vomat rau acum cateva nopti, de atunci zice mereu ca ii e greata, ca ii vine sa verse, ca o doare burta...aseara a facut un scaun decolorat si am crezut ca mor, pentru ca toate simptomele duceau spre hepatita! Am crezut ca mor pana dimineata, dupa ce am asteptat doua ore sa imi faca un pipi sa il vad la culoare si sa-l trimit la analiza!
Pana la urma sumarul de urina a iesit bine, nu stiu ce a fost, ar trebui sa ma duc sa ii recoltez si ceva analize de sange dar mi-e groaza...Faza e ca a facut doar primul rapel la hepatita A, urmeaza sa il faca pe al doilea!
In plus ma gandeam la ce pericol e expus si seb...am crezut ca mor de dimineata, acuma m-am mai linistit!

Am iesit la plimbare, am fost la coafor si am tuns printesa! sper sa reusesc sa va pun si eu o poza, doua, un film cu Seb care merge fenomenal in busi...
Pana atunci m-am delectat cu pozele voastre si am vazut cemari si dragalasi s-au facut puiutii!

Urez si eu multi ani sanatosi pentru toti care isi serbeaza azi ceva, zile de nastere, casnicie, nume si pentru mariile de ieri!

ma duc sa fac ceva, dar nu stiu ce, cat dorm copiii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Am stat sa ma uit la poze, superbe!
Am vazut-o pe Sofia scumpa rau cum sta in fundulet si pozele de la balaceala, de la mare!
I-am vazut si pe baietii lu' madam , niste scumpi rau de tot! Iannis e un dulce, blondanet in poponet si in patru labute
Simo, arati super si ai slabit, sa stii!
Si l-am vazut si pe tizul in jumper! Niste scumpi toti! Blanka, iti tin pumnii mereu sa se faca bine Ericutu!

Hai ca fug la bucatareala...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aoleu tuchi prin ce-ai trecut.... sa fie bine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Roxana, dimineata la 7 ma uitam dupa tine pe mess, ca voiam sa te intreb daca imi fac la medlife sumarul de urina in urgenta! pana la urma mi-am amintit de un amic nefrolog care mi-a zis ca are stick-uri pt analiza si a fugit Ionel repede cu borcanul la el la spital!
N-am chef sa spal nici un vas, n-am legume sa fac o supa asa ca mi-am aprins o tigara, ca nu-mi ridica nimeni statuie daca e casa bec!
recunosc ca ma ia rusinea cand ma gandesc ca Bubu spala geamurile la 2 saptamani...

Am fost cu Ili si cu Seb la gradinita, am dus actele, am cunoscut-o pe educatoare, am vazut sala de clasa...frumusel, sper sa-i placa mandrei!
Am niste emotii pentru luni de nu va pot povesti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata...plecam afara! il imbrac bine si il scot macar putin...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,nu s-a inteles bine.Ii ceream lui bubu sa-i dea Stefanut Teodorei din somnul lui ca el a dormit 3 ore iar ea nu vrea deloc.Dar am pacalit-o ieri si a dormit.Tea ii zic de la o vreme fiindca mi se pare feminin.ginerelui meu scump sa nu mai fie gelos.Sa-i dea si el Teodorei din somnul lui,sa mai doarma si ea sa ma mai lase in pace.
Olgutza
Lyvy,LMA sotului.Sa-ti traiasca!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Gata si papica mea

L-am vazut si pe Barosanel, foarte scumpic!

Tuchi, Doamne, ce sperietura ai tras...bine ca nu-i nimic si e bine fata! Bafta multa cu gradi, va tin pumnii!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput