Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi iti faceau de urgenta la medlife!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

kitzy,vezi ca eu am gasit in cora cereale de orez fara lapte milupa.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Aoleu,tuchi,sper sa fie bine cu puii tai.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bitza, eu ii dau fierul lui Luca exact inainte de masa si nu l-a varsat niciodata.
pentru Ilincuta, sa treaca burtica.
Am vazut pui frumosi de Olgutza, Simo, Simonet( Luca a fost si ramane favoritul meu), Blankar

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai "bag si eu un ochi" pe aci ; vazut poze de copii taaare frumusei ; mamici....asemenea, ca doar cu cine sa semene copiii........am pus si noi aseara 3 pozici pe mail

si acu pun bulina rosie si va scriu o glumitza:
Nevasta lui Pandele isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, si intre picioare.. -Esti nebuna? Acolo de ce pui? -Cum de ce? A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic..

mai, si eu sunt intr-o perioada "putin fertila la scris" , dar ...soviiiii , mimoooo, ursuuuuu........pe unde sunteti?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am pierdut un mesaj imens in care raspundeam la toata lumea...sa vad ce naiba imi mai amintesc din el
Tuchi, tin pumnii sa se infirme suspiciunea ca asta ti-ar mai lipsi...
Liana, la multe aniversari fericite!
Olgutza, e splendida Sophie!
Kya (care nu ma baga in seama), si pe mine ma obsedeaza gaurile negre...Nu stiu, poate sunt retrograda dar mie nu-mi place deloc ce se intampla. Randunoiul m-a facut cu ou si cu otet ca judec ca o precupeata desi sunt om cu studii superioare. Le-oi avea (de fapt unele persoane de pe forum se indoiesc de asta...)dar sunt si religioasa si...in fine, nu-mi place cand ne substituim lui Dumnezeu si nu vad rostul unor cuceriri stiintifice "marete"
Bitza, Iulia a luat luni de zile fier Haussmann, ea fiind prematura si deseori varsa dupa el. Acum nu am mai vrut sa-i dau, ii voi face o hemograma de control totusi. Oricum, se ia la minim 2 ore dupa masa.
Mihutza, ca una care la fel ca si tine sunt practic nedespartita de Iulia iti spun ca nu e deloc nebunie ca ti s-a parut gol in jur fara Andra. E insa f bine ce a facut randunoiul tau. Al meu, de asemenea, in vacanta a stat mult cu fata cat m-am mai balacit eu la piscina sau in mare; ma asteptam doar sa o plimbe dar a si schimbat-o si chiar i-a dat piure cu lingurita (chit ca, precum se vede si in poza, era un car de nervi ), a facut orice a fost nevoie si crede-ma, m-am simtit cel mai rasfatat om de pe planeta dupa luni de zile in care nimeni nu m-a ajutat vreun pic cu toate astea. Asa ca, daca isi mai face timp, cu tot dorul nu ezita sa i-o mai "pasezi" pe Andra; care e delicioasa cum papa, Iulia se stramba mai rau ca ea
Kitzy, eu am cereale Nestle Burtica Sanatoasa, fara lapte, care si ele ingroasa destul de mult laptele plus ca eu pun mult mai mult, 5 masuri la 200 ml lapte. Daca iti spun cum am facut dati toate cu rosii. Am luat o tetina no-name (Primii Pasi sau ceva de genul) cu gaura mica pe care pur si simplu am taiat-o cu forfecuta in cruce si gata, papa fata cu ea de n-are treaba...
Am fost si eu extrem de socata de stirea cu bebelusii arsi, aseara nu ne puteam reveni nici eu nici randunoiul (va dati seama: Iulia a stat taman in acea sectie o luna si jumatate!!). Ma uitam la Tv la salonul cu incubatoare caruia ii cunosc fiecare centimetru si imi venea sa lesin. Mor sa stiu numele asistentelor. Daca nu vor fi date pe post fac eu cumva sa aflu despre cine e vorba, ma tulbura prea mult, cred ca e de inteles...
Gata, nu mai stiu...Daca mai era ceva, revin

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, sa stii ca si eu tai tetinele cu forfecuta si le largesc gaurile
Da, ingrozitor ce s-a intamplat la Giulesti, ma uitam inlemnita la saracii bebelusi si stateam cu gura cascata efectiv!!!!

Eu parca stiam ca fierul sa ia inainte de masa de fructe, eventual cu cativa stropi de suc de portocale. Lui Vlad asa ii dadeam...parca , dar nu sunt 100% convinsa ..am uitat...insa dupa 6 luni ne-a dat noua atunci supliment de fier.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cami, Naty si cu Bubu merci mult de raspunsuri

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Am vazut baieti scumpi bruxeloshi...Ce a crescut Luca...si ce ingerash superb este!!
De ginerele meu nu mai spun:e delicios!
Am vazut-o si pe Sophie distrandu-se la mare!
Naty,ma bucur ca randunoiul inginer te-a lasat sa te relaxezi in vacanta,stand cu Iulia.Asa ar trebui sa faca mai des.Sper sa vad si eu asta la al meu inginer...la anul..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am lucrat, am stat cu copilul, am dormit. Acum sunt din nou la lucru, dar cu un ochi pe forum

Tuchi bine ca nu e hepatita, Doamne Fereste!

Naty hait cu ce te-am igorat?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput