Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

KYA!

acuma am vazut ca te-ai uitat si la noi
mersi de urare ,sper sa treaca timpul cat mai repede si sa uitam operatia !

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce baieti frumosi am vazut!!! puii lui simonette, si puiul mic de blankar! f frumosi!!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

bai frate, cum imi editez semnatura??? ca intru pe profil personal si nu imi mai apare chestia aia cu semnatura...

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Multumim, fetelor, pentru aprecieri !!! Gecko, cred ca bantuie un germen de cumintenie prin generatia asta a copiilor de 2007-2008, ca sa mor de am auzit vreun scancet ...cat despre agilitatea lor...nu spun decat ca Eva, care e nascuta pe 08.02, deci cu 17 zile mai mare decat fii-mea, merge de-a busilea perfect!!! Sophie sta in fund bine, insa dupa vreun sfert de ora oboseste si incepe sa se clatine. In carucior e ok, ca se lasa pe spate si gaseste ceva de care sa se sprijine, insa pe jos...cade gramada, ori intr-o parte, ori pe spate . In plus, Patrick e cu doua luni mai mic decat Iannis si fii-mea, deci are tot timpul sa o ia la trap!

Kya, Contractului Colectiv de Munca la nivel national 2007-2010 nr.2895/2006 , art.17 alin.1 din care citez:

"Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite."

Succes!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Partea buna a lucratului de acasa e ca nu am sefi care sa-mi sufle in ceafa, si pot sa-i raspund Roxanei: si eu m-am zapacit in meniul ala, dar cica se lucreaza inca la noul format. Se apre ca inca nu e disponibila faza cu semnatura.
Deci, rabdare.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

kya!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Haa, ba nu, rectific: la optiuni profil, de duci pe + si iti apare meniul de editare a semnaturii.

Olgutz

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Roxana da, merge. Io-te ca mi-am scris numele cu albastru.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut si eu poze cu Andra,Iulia,Eric,Sophie si Luca cu Yannis!frumusei toti,bata-i norocul sa-i bata!
Si poate va era dor de BAROSANEL

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salut...raportez bebe mofturos, afara urat...bleah!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput