Puiuti de Randunici 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
blankar spune:
KYA!
acuma am vazut ca te-ai uitat si la noi

mersi de urare ,sper sa treaca timpul cat mai repede si sa uitam operatia !
http://community.webshots.com/user/blanka75
amira_roxana spune:
ce baieti frumosi am vazut!!!
puii lui simonette, si puiul mic de blankar! f frumosi!!!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
bai frate, cum imi editez semnatura??? ca intru pe profil personal si nu imi mai apare chestia aia cu semnatura...

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
Olgutzika spune:
Multumim, fetelor, pentru aprecieri
!!! Gecko, cred ca bantuie un germen de cumintenie prin generatia asta a copiilor de 2007-2008, ca sa mor de am auzit vreun scancet
...cat despre agilitatea lor...nu spun decat ca Eva, care e nascuta pe 08.02, deci cu 17 zile mai mare decat fii-mea, merge de-a busilea perfect!!! Sophie sta in fund bine, insa dupa vreun sfert de ora oboseste si incepe sa se clatine. In carucior e ok, ca se lasa pe spate si gaseste ceva de care sa se sprijine, insa pe jos...cade gramada, ori intr-o parte, ori pe spate
. In plus, Patrick e cu doua luni mai mic decat Iannis si fii-mea, deci are tot timpul sa o ia la trap!
Kya, Contractului Colectiv de Munca la nivel national 2007-2010 nr.2895/2006 , art.17 alin.1 din care citez:
"Art. 17. - (1) Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca. La cererea lor se poate acorda program decalat, cu alte ore de incepere a programului de lucru, daca activitatea unitatii permite."
Succes!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Kya spune:
Partea buna a lucratului de acasa e ca nu am sefi care sa-mi sufle in ceafa, si pot sa-i raspund Roxanei: si eu m-am zapacit in meniul ala, dar cica se lucreaza inca la noul format. Se apre ca inca nu e disponibila faza cu semnatura.
Deci, rabdare.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Haa, ba nu, rectific: la optiuni profil, de duci pe + si iti apare meniul de editare a semnaturii.
Olgutz

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Kya spune:
Roxana da, merge. Io-te ca mi-am scris numele cu albastru. ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Simo27 spune:
Am vazut si eu poze cu Andra
,Iulia
,Eric
,Sophie
si Luca
cu Yannis
!frumusei toti,bata-i norocul sa-i bata!![]()
Si poate va era dor de BAROSANEL
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
salut...raportez bebe mofturos, afara urat...bleah!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare