* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceela Buna mamici, Noe, cand v-am vazut in magazin, adica pe Bia prima, a fost ca si cum am vazut o vecina, o prietena de-a lu Traian, ceva cunoscut, apropiat. Sunteti un fel de vedete pe forum. Pe Traian l-am dus dimineata la gradinita. Gradinita de stat, cu program prelungit. Cand am plecat, plangeau toti, si se jeleau, de nu am mai vazut asa ceva in viata mea. Cred ca daca il ducea tataie azi, il lua acasa. Atat de tare tipau. Abia astept sa se faca ora 1, sa-l ia acasa. Sa vedem ce povesteste, si daca maine mai vea sa mearga. El a vrut, atat ne-a zapacit cu gradinita asta, ca toti prietenii lui merg, si e si el mare si vrea si el, am facut tot posibilul sa ni-l primeasca. Traian 24.02.2006 poze |
mai, dar ai vazut ca si eu ma uitam cu ochii mari la tine inainte sa vii spre noi :)) adica e clar ca te stiam si eu --din pozele de demult-- insa credeam ca imi joaca memoria feste
na, ce sa mai spun, ma bucur ca ne-am vazut macar asa ..si daca stati in zona, poate facem o Ikea impreuna, candva, Biei ii place mult sa se plimbe prin toate paturile alea:))
succes cu gradi!
Irina,
daaa,, Ada e varcolaca, la fel ca mine, norocul meu ca am cu cine vorbi la orele alea:)) Sunt in Antalya, banuiesc ca acolo e vreme frumoasaMIha,

Ameluta, succes si voua la gradi!

ciuf spune:
Catrinel, unde sunteti? Ati plecat pe undeva? Nu ai mai scris ca de multisor.
Catrinutza, ai un bobocel de baietel. Si Mariuku pare tare afectuoasa. Sa vezi ce de ajutor o sa iti fie
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
cameliada spune:
salut fetelor,
Irina, multumesc din suflet pentru urari!
pana la urma am luat masuta din IKEA, e ff dulcica, alb crem, iar scaunelul are o pernuta simpatica, portocalie, in forma de crab. Imi pare rau insa, ca sotul nu s-a gandit sa mai ia macar un scaun in plus, pentru vreun amic sau...amica
, acum asta e, data viitoare cand ajunge prin Buc.
L-am tuns pe Tudor, are fetisoara de barbatel- o sa ii fac o poza ca e haios tare.
fetelor, trecem la toaletele de toamna? ne-a luat cam tare vremea rece
cum stati cu conservele pentru la iarna? gospodinele?
va pup
catrinutza spune:
Ramasesem datoare cu povestea nasterii….
Deci…joi de dimineata (nu mai conteaza ca nu ne-am trezit atunci cand trebuia) inarmata cu una burtik, una bucata hazbant si una bucata soacra am plecat in marea aventura…pe la 8 fara ceva am ajuns la maternitate…mi-am facut internarea si pe urma au inceput nervii, emotiile, nervii, nervii, nervii…asteptarea ma omora…erau multe programari, plus urgent iar anestezista nu mai venea ca sa isi ia “cadoul” si sa ma vada sa stie ce si cum… pe la 11 si un pic, dupa plasarea darului de nunta, vine o tanti si ma ia pe sus cu burtik, cu bagaj… ma tot intreba daca pot sa merg sau imi ofera un scaun cu rotile, ca de fapt asa e protocolul…refuz categoric…ma duce si ma pune sa astept la “rand” dupa inca o tipa (una tocami intrase in operatie)…eram plasate intre sala de operatie si post-operator…deci care cum iesea din operatie defila prin fata mea…nu comentez starea mea de spirit…vine tanti care m-a adus si imi spune daca totusi nu vreau o “rochitza” de la ei ca e pacat de a mea…pe asta o accept, desi era dintr-aia de se incheie la spate si se vedea toata splendoarea…dar ce sa te mai gandesti la rusine, la jena si alte chestii dintra-stea cand cutitul era asa aproape … si nu mai povestesc ce somn aveam in mine, nu vroiam decat sa se termine totul ca sa pot dormi si eu o data….
Am fost ultima…intr-un sir de 8 nasteri matinale (ca in ziua aia au mai fost si vreo 3-4 peste noapte)…m-a suit pe masa, perfuzii, ceva de amortit, sondare (o experienta inaltatoare)…vine anestezista…jap una in coloana…repede sa ma intind …si asteptam sa isi faca efectul…si asteptam si asteptam si asteptam…au avut vreo 2-3 tentative sa infinga foarfeca in mine, dar inca simteam…intr-un final a inceput mare aventura… ca si data trecuta a fost aceeasi doamna ca asistent de anestezist, o super femeie, care tot timpul ne-a incurajat, ne-a vorbit frumos, a fost atenta cu mine si la mine…
S-au chinuit un pic sa il scoata ca se incapatana sa mai stea acolo (de parca nu aveam destui caposi acasa)…pana la urma cu chiu cu vai l-au scos..l-am pandit cum il pusesera pa masa lor si ii intorceau pe toate fetele, si primul lucru zarit au fost “podoabele”…deci nici un dubiu ca ramasese Stefanel pana la final… a urmat coaserea, care parca nu se mai termina, post operatorul …trageau de mine sa nu adorm si eu nu vroiam decat sa ma odihnesc si eu in sfarsit…m-au mutat la salon tot cu doua tipe care nascusera in aceeasi zi, una din ele fusese chiar inaintea mea…deci trei muheres incapacitate temporar care incercau sa se incurajeze reciproc si aveau schimb de replici pe tema data…una ba nu isi simtea inca picioarele, alta nu suporta sonda, eu aveam chef s-o iau la trap, etc…
Asa cum zicea si Diana, din pacate (sper pt viitoarele femei care vor naste acolo sa se reglementeze chestia asta) nu exista sistem de chemare a asistentelor…maternitatea e noua, s-a mutat de la 1 aug in noua locatie, totul frumos si curat dar poti sa mori daca nu reusesti sa faci semnale cu fum sau luminoase…am reusit sa trecem toate trei de prima noapte cu ajutorul mobilului si a unei asitente dragutze …
Colegele mele primisera deja puiutii la pat pe la ora 4…eu nu stiam de ce puiutul meu nu vine si el la mami lui…abia pe la 7 seara cand a venit Traian si l-am trimis sa se intereseze ce si cum, mi-a spus ca bebe e legat la aparate, primea oxigen si perfuzii…auzisem eu pe careva ca e un bebe mare la aparate dar nu mi-a trecut prin cap ca el ar fi…. explicatia doctorei a fost ca auzise la el un geamat (care oricum a persistat si urmatoarele zile), semn ca exista o suferinta pt el mititelul…plus ca respiratia era un pic ciudata cica…
A doua zi m-am ridicat din pat…in ziua aia am luat calmante-n fund cat pentru o viata…dupa ce m-am dezmeticit, primul meu drum a fost sa ma uit la puiul meu…n-am indraznit sa ma duc inauntru ca nu stiam daca am voie…am stiut din prima care-i gogosarul meu si mi s-a strans tot in mine cand l-am vazut, chiar si de departe cu perfuziile alea in el…. Cand m-am dus prima oara la el si i-am vorbit si l-am mangaiat i-au curs lacramite pe obraji si mi-a suras (grimasa aia de cares tim toate dar care noau ne place s-o consideram zambetul puiului nostru)si l-am vazut cum adoarme linistit…nu mai stiu daca in seara aia sau a doua zi l-am alaptat sau am incercat sa il alaptez pt prima oara…asa, in picioare, revarsata peste patutul special in care era…n-am reusit prea multe pt ca el era destul de somnorici iar durerile ma terminasera…m-au trimis la “mulgatoare” ca sa ii dea cu seringa din laptele meu, sa nu ii mai dea praf sau doar glucoza…daca incepea sa suga la san era semn bun ca il pot scoate de la perfuzii...sambata oricum in mod sigur l-am alaptat de vreo 2 ori (tentative)… ma duceam de zeci de ori la el si ii vorbeam si ii povesteam si duminica seara pt ca era bine si deja papa la san mi l-au dat in camera…din fericire eram numai noi doi, asa ca nu ne-a deranjat nimeni si nimic…de lapte ce sa zic ? ca de data asta Doamne-Doamne a fost darnic si mi-a dat si ce n-a avut mariucu…
Trebuia doar sa mai astept rezultatele de la analize sa vedem daca-i ok sau nu…se pare ca e posibil ca membranele sa fi fost fisurate si stafilococul sa fi ajuns la el…oricum protocolul medial impunea sa il bage pe antibiotic imediat pentru a preintampina alta nenorocire …(doctora vorbea de sepsis si speticemie)…inchipuiti-va cam ce a fost pe capul meu, plus ca il vedeam si cu perfuzii inclusiv in cap pentru ca nu mai gaseau vene bune, mariucu care ma intreba intr-una la telefon despre bebe, despre injectii, bubite, daca suntem bine amandoi…plangeam pe de o paret de dorul si oful ei, pe de alta de bebe mic si plin de fire…
Marti dimineata vestea ca analizele au iesit fff bine si ca plecam acasa m-au animat extraordinar, e clar, nu???...dar nu putea sa se sfarseasca asa repede, nu?…la vizita de dimineata l-a vazut doctoritza cam galben…de fapt si eu il tot vedeam de dimineata ca se tot portocaleste, trecuse de mult de galben…drept care a solicitat o analiza urgent de bilirubina…si, na, ca n-am mai plecat acasa pt ca de seara si pana a doua zi a trebuit sa stea la terapie foto…dadusem dintr-una in alta…noroc ca a fost tare cumintel in noaptea aia si a stat la "plaja"...
Dar din feircire pana dimineata s-a decolorat asa ca miercuri, cu mic cu mare am plecat acasa…in drum spre casa nea-m oprit sa luam si manzul de la gradi…deja stia ca venim ca directoarea de la gradi m-a sunat si mi-a dat-o la telefon ca sa ma intrebe daca vin acasa cu bebe…ii simteam fericirea in glas…cred ca atunci cand am ajuns era deja atarnata de poarta ca a iesit ca un vartej cautandu-ne de jur imprejurul masinii si disperase ca nu ne vedea…am regasit-o asa de mare si de schimbata…a fost prima oara cand in doi ani si jumatate am fost plecata atat de langa ea…nu pot sa va descriu fericirea si rasetele ei si cum imi povestea de toate si ma intreba de toate ca un om mare… nu mai conteneam sa o pup si sa o strang in brate…ea era toata un entuziasm si jumatate, vroia intr-una sa il iubeasca pe bebe, sa il pupe, il omora de-a dreptul cu entuziasmul ei
Dar cum decurg “ostilitatile”, e o alta poveste…atat va zic: aseara dupa ce i-am culcat pe amndoi si i-am verificat a fie inveliti,si desi fusese o zi extrem de grea, am simtit ca acum suntem intregi ca familie, am simtit o fericire imensa in inima mea...poate parea deplasat, dar tare de mult n-am mai avut asa o stare de liniste si pace, incredere ca totul va fi bine...
Va pupez...
PS: Diana...merci de dedicatie ![]()
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Qamar spune:
tocmai m-a sunat maica-mea
a murit bunica,
dupa ce a trecut peste operatia aia, au distrus-o incet cu certurile dintre ei toti,
cand am fost eu la HD vorbea si umbla, pe urma au internat0o iar.
cu o enterocolita,,
nu stiu ce sa fac, nu pot si nu pot sa cred
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe tocmai m-a sunat maica-mea a murit bunica, dupa ce a trecut peste operatia aia, au distrus-o incet cu certurile dintre ei toti, cand am fost eu la HD vorbea si umbla, pe urma au internat0o iar. cu o enterocolita,, nu stiu ce sa fac, nu pot si nu pot sa cred by the sea |
Noe imi pare tare rau! Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca!
Uite asa se cearta si ai mei cu bunicii si pe mine ma omoara psihic certurile lor.
Laura Ioana spune:
Noe, condoleante!![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
nshiro spune:
Catrinutza foarte emotionant ai povestit!
Sa-ti traisca comorile!
Noe Sincere condoleante.
micaalsa spune:
Noe, imi pare sincer rau ... vazusem eu in lista de messenger, in dreptul id-ului tau mutrita suparata si m-am gandit sa citesc aici intai ca poate nu ai chef de vorbe. Ma tot gandeam ... sa nu fie Bia bolnavioara, sa nu una ... alta, dar nu mi-am imaginat ca e vorba de moartea bunicii tale.
Sincere condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca 
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)