* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 5
Qamar spune:
Catrinutz, e delicios puiul tau mic dar mare![]()
iar Mariuci e frumoasa si mare
Sa mai pui pozzzzeeeeee
si uite, o dedicatie pentru tine si puiul tau mic:
Qamar spune:
hihi, azi m-am vazut intamplator cu Ceela si puiul mare Traian in Carrefour![]()
a recunoscut-o pe Bia![]()
poate ne mai scrie si noua cateva vorbe
adar spune:

Pentru tine catrinutzo, ca ai facut o mandrete de flacau!!!
Gata, plecam! Peste 4 ore! Va pup! Pe toate!
ameluta spune:
slutre drgi si drge!
felicitri ctrinut pentru prospt comor !s v trisc, s fie sntos si fericit!
succes in noul n scolr su de grdinit, s invtm ct mi multe si s povestim numi intmplri hiose!
stzi este si prim zi de grdinit lui mihit.este cel mi mic din grup si singurul cre nu vorbeste.sunt dor 10 copii in grup, cee ce este f bine, zic eu.sper c se v comod si c v rmne in continure.
rms si socr me cu el.v mi primi instructiuni de l eductore si ne v povesti cum decurs.
v pupicim pe toti!
s veti o sptmn excelent!
meli si mihit
Irina71 spune:
Catrinutza, Felicitari ! pentru asa mandrete de baiat !

Ada, concediu placut ! Dar unde plecati voi, pe vremea asta ?
M-ai omorat, la ce ore matinale scrii ... tu nu dormi niciodata ?
Eu sunt f. rea de somn ... 
amelutza, mult succes cu gradinita !
Ai sa vezi, puiul tau isi va da drumul la gurita intre copii ...
Miha, mai scrie, plizzz ! Nu pot sa cred ca te-ai suparat pe noi ....
Nimeni de aici nu crede ca esti o mama rea, stai linistita
Zilele trecute cand am iesit pe afara cu Andrei, un copil a atentat la masinutele lui ... si ma trezesc cu al meu ca-i tranteste, nene, o masinuta-n cap la copilul ala .... maica-sa a facut o fatza ... si eu l-am smucit pe Andrei de acolo ... si acasa am constatat ca i-am infipt unghiile cam tare in manuta ... l-am zgaraiat un pic ... asta e ! Oricata morala i-as tine, uneori trebuie sa-l iau pe sus de la locul conflictului ... alt copil l-a muscat pe Andrei pt. ca voia sa-i ia avionul .... of, of ... sper ca la cresa va invata sa imparta jucariile cu alti copii.
Azi am ratat inceputul de cresa, fiindca vineri am iesit pe afara, pe un vant groaznic, si sambata dimineata ne-am trezit cu mucii pana la genunchi.
Deocamdata suntem pe Panadol si Vitamina C, sper sa nu fie cazul de antibiotice ....
Va pup pe toate ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Irina71 spune:
Cu scuzele de rigoare, un LA MULTI ANI ! din inima pentru :
Cameliada (11.09) 
Aileana (11.09) 
Ameera(13.09) 
SA FITI SANATOASE SI FERICITE TOATA VIATA, ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE !! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irina71 Catrinutza, Felicitari ! pentru asa mandrete de baiat ! ![]() Ada, concediu placut ! Dar unde plecati voi, pe vremea asta ? ![]() amelutza, mult succes cu gradinita ! Ai sa vezi, puiul tau isi va da drumul la gurita intre copii ...Miha, mai scrie, plizzz ! Nu pot sa cred ca te-ai suparat pe noi .... Nimeni de aici nu crede ca esti o mama rea, stai linistita Zilele trecute cand am iesit pe afara cu Andrei, un copil a atentat la masinutele lui ... si ma trezesc cu al meu ca-i tranteste, nene, o masinuta-n cap la copilul ala .... maica-sa a facut o fatza ... si eu l-am smucit pe Andrei de acolo ... si acasa am constatat ca i-am infipt unghiile cam tare in manuta ... l-am zgaraiat un pic ... asta e ! Oricata morala i-as tine, uneori trebuie sa-l iau pe sus de la locul conflictului ... alt copil l-a muscat pe Andrei pt. ca voia sa-i ia avionul .... of, of ... sper ca la cresa va invata sa imparta jucariile cu alti copii. Azi am ratat inceputul de cresa, fiindca vineri am iesit pe afara, pe un vant groaznic, si sambata dimineata ne-am trezit cu mucii pana la genunchi. Deocamdata suntem pe Panadol si Vitamina C, sper sa nu fie cazul de antibiotice ....Va pup pe toate ! ![]() Irina, mami de Andrei (03.03.2006)www.dropshots.com/Irina71 www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine |
Irina...nu m-am suparat...nu am mai scris din lipsa de timp. Asta nu inseamna ca nu citesc! Ati inceput gradi?

ceela spune:
Buna mamici,
Noe, cand v-am vazut in magazin, adica pe Bia prima, a fost ca si cum am vazut o vecina, o prietena de-a lu Traian, ceva cunoscut, apropiat. Sunteti un fel de vedete pe forum.
Pe Traian l-am dus dimineata la gradinita. Gradinita de stat, cu program prelungit. Cand am plecat, plangeau toti, si se jeleau, de nu am mai vazut asa ceva in viata mea. Cred ca daca il ducea tataie azi, il lua acasa. Atat de tare tipau.
Abia astept sa se faca ora 1, sa-l ia acasa. Sa vedem ce povesteste, si daca maine mai vea sa mearga. El a vrut, atat ne-a zapacit cu gradinita asta, ca toti prietenii lui merg, si e si el mare si vrea si el, am facut tot posibilul sa ni-l primeasca.
mihaser spune:
Noi mergem la gradi si cu muci...toti au! Mai ales in perioada asta!
Stefana
Ce mai faceti?