* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 4
micaalsa spune:
aida, am ramas gura casca cand am vazut cum arata spitalul de copii de la voi. Incredibil ... N-o sa ajungem sa avem si in Romania asa ceva nici intr-o mie de ani.
Pai eu cand am fost internata cu Iulia, ii pescuiam goangele din ceai
... aici daca intri intr-un spital ajungi de iesi mai bolnav.
Apropo de asta, eu sunt tare ingrijorata. Dupa ce am venit de la mare la Iulia a inceput sa-i curga nasucul, a tinut tare putin, doar 2 zile. Cu Panadol si ceai i-a trecut. De ieri insa a inceput sa tuseasca, doar tuseste, atat. Nu face febra ... nu are nici un alt simptom. Dar tusea asta ma termina pentru ca asa urate crize de tuse face incat se lasa cu voma de fiecare data. Si se intampla doar dupa ce adoarme ... in timpul zilei nu patesc asa cu ea. Asta e vesnica ei tuse, zici ca e acolo si nu trece, doar izbucneste din timp in timp.
Si acum sunt si la Bistrita la ai mei si aici nu stiu un medic de doamne ajuta 
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
cameliada, eu la Iulia i-am luat din Ambient o masuta, din lemn cred ca e, si e tare colorata. Are 4 scaunele, unul e o buburuza, altul o broscuta iar celalalte 2 ... girafa si vacuta ... daca-mi amintesc bine. Iulia e innebunita dupa masuta ei, acolo scrie, acolo face puzzle-uri ... Pacat ca nu am aici la Bistrita o poza cu ea sa ti-o arat.
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
catrinutza spune:
I'm back..........vreti nu vreti sunt iar pe baricade, dar fff scurt...
no.1 Noelinio...multam fain ca ai fost mesagerul meu...
no.2 multumesc din suflet pentru toate urarile, toti pumnii stransi...sunt fff convinsa ca gandurile voastre bune au ajutat enorm la refacerea noastra rapida si revenirea acasa...
no.3 greseala de citire a lu' tanti asistenta...are doar 51,5...uitase sa citeasca cifra 1![]()
...asta nu inseamna ca nu arata ca un micut sumo...o sa pun poze mai tarziu sau maine, la fel si povestea povestilor...
va multumesc inca o data pt toate gandurile bune...fug sa ma intind in pat ca acusica scoala fomiciu, iar atomicu se intoarce de la plimbare cu tati si ma ia de fresh...
pup gaska...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
aalina2003 spune:
catrinutza, bine ai revenit! la fel si pentru stefanel,bine ai venit pe lume! sanatate multe si noroc!
Multumim pentru urarile de Sf Ana, felicitam si noi pe Ane,si mici si mai putin mici!
Noe,sunteti la mare? noi nu reusim sa ajungem,din pacate. ai mei sunt plecati din oras,asa ca de masina tatalui meu nu beneficiez,iar sotul..ei bine,el nu se poate desparti de masina nici macar o zi,asa ca nu am cum sa ajung.cred ca aveti vreme buna,nu? apa cum e?
Ciuf,credeam ca ursii gunoieri numai pe la brsov se intalnesc..brrr!Bravo Evei pentru pishu' de noapte mai ales. Cred ca Ana nu va reusi prea curand asta,bea si mult ceai peste noapte, are trebui sa se trezeasca mereu pentru asta,poate cand va renunta. Dimineata pampi e plin (ca si la Maria de Nshiro),ea nici nu cere noaptea iar eu n-am de gand s-o scol pentru asta.
Aida,parca si Alicia (Kim) avea o problema similara sau ma insel?
Micaalsa, si Ana,din martie incoace,de cand cu gradinita,in fiecare luna a racit,ceea ce inainte de asta nu s-a-ntamplat,si aproape de fiecare data cu tuse,fie primavaar,fie vara.M-am gandit si eu la tot felul,pana si la astm,fiindca Ana are un teren alergic (o dermatita atopica,forma usoara)si un bagaj genetic care ar predispune la asa ceva (bunicii sotului meu au avut amandoi astm). Deocamdata,nu am luat nici o masura in sensul vrenei investigatii mai amanuntite,ma gandesc sa discut cu pediatra despre o schema de imunizare si atunci s-o intreb daca e cazul sa merg mai departe. Chiar ea a spus ca tuseste cam prea usor,debutul este brusc,fara febra..oarecum atipic.Oricum,deocamdata mai astept.
,
Cameliada,nu stiu inca ce schema de imunizare imi propune,cand aflu,iti spun.Cred ca asta va fi saptaman viitoare.
mai era ceva...mai viu io,pup ghicimea!
Delia21 spune:
Catrinutza,astept cu mare interes pozicile si povestea.Bun venit acasa!!!
Si Rudy e cu febra,muci si tuse de 2 zile,desi aci nu e frig deloc,inca dormin cu geamul deschis.Maine mergem la pediatru,...caci ma ingrijoreaza tusea.
catrinutza spune:
Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeee .......
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
micaalsa spune:
catrinutza, iti vazusem pozele in link-ul de pe mess dar zau de nu m-am mai bagat odata si aici ... sa nu fi pierdut una
. Pupici la grasunelu' mititelu si la surioara lui nazbatioasa
Chiar asa, cum se comporta cu el? Iulia mea zice, cand o intreb ce face ea cu bebe mic daca o sa vina, ca "bate Iulia pe bebe mic"
Nu stiu de unde pana unde i-o venit ideea dar vesnic nasta raspunde cand o intreb ... sper sa n-avem probleme de genul.
Sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatos, papacios, somnoros si tot ce va doriti voi.
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
Catrinutza,tare faine pozele si minunati copii.Mi-au placut la nebunie pozele,in special cele cu Mariucu zambitor si fericit langa bebita Rares.Si cea in care sunteti voi 3 e tare faina,arati obosita dar ti se citeste fericirea pe fata.Sa te bucuri de minunile tale toata viata!
Ciuf,tare ma bucur ca ati rezolvat totusi ca Luca sa fie pe avion cu mama ta si nu singur.
Stefanna spune:
Mai CATRINUTZO ce minune ai facut tu acolo... si bine ca l-a scos tanti doctor prin cezariana
Esti obo, da cum zicea si Delia se vede ca ai inima cat un paun infoiat.
Fetele va pup pe toate si va doresc ghiocei veseli,scumpi si ascultatori.