* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 7
aida_o spune:
Noe, draga mea...
Condoleante... nu stiu ce altceva ti-as putea spune...
Catrinutza,
povestea ta m-a emotionat, mai ales partea cind spuneai ca ai fost si l-ai vazut pe bebe prima data :)
Irina71 spune:
Catrinuz, f. frumoasa povestea nasterii ! 

Noe, of, of .......
nu stiu ce sa zic ... in afara de CONDOLEANTE ... poate acolo sus, in ceruri, e mai fericita ...
Uite asa se cearta si taica-meu cu bunica mea (care are 84 ani si munceste de nu-ti vine sa crezi !) ... saraca, de multe ori a zis ca-si doreste moartea ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Qamar spune:
catrinutz, foarte emotionanta povestea nasterii
sunteti o familie faina de tot, erati si inainte de bebe, acum e clar ca sunteti si mai si
imi pare rau ca am stricat atmosfera dupa povestea ta frumoasa, insa suntem singure acasa si ieri mi-a fost tare greu, nu aveam nici cum sa plang, nu vreau sa ma vada BIa asa, oricum o sa fie destul de aiurea acolo, ca e inmormantare la tzara si stiti si voi cum e...sper sa gasesc ceva prieteni din copilarie cu copii, sa ma stea cu ei...
multumesc mult pentru mesajele de aici
Andreea, multumesc
Laura Ioana spune:
Catrinutz, felicitari! Foarte frumoasa si emotionanta povestea nasterii celei de-a doua comori
Sa-ti traiasca ambii pitici
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
gabi_fer spune:
Noe, sincere condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Catrinuta, felicitari ptr povestea puiutului, o poveste f emotionata.
emyemy spune:
Buna!
Sunt noua pe acest site.Ne primiti si pe noi o mamica si un ingeras de 6 luni?
.
Noe, condoleante pt pierdera unui persone dragi.Sper sa treci cu bine peste aceasta durere, si BUNUL DUMNEZEU SA TE INTAREASCA SI SUFLETESTE SI FIZIC.
ciuf spune:
Noe, imi pare tare rau de bunica ta. Sincere condoleante.
Catrinutza, faina povestea. Ce stafilococ ai avut? B?
M-a impresionat intampinarea Mariucii si schimbarea ei in cateva zile. Ma bucur ca in sfarsit va simtiti o familie implinita. Felicitari si nopti cu cat mai mult somn.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
dananita spune:
Diana, sincere condoleante!
Catrinutza, felicitari! Sunteti o familie minunata!
pupam cu drag pe toti, o sa scriu mai mult cand o sa am moralul macar la nivelul solului daca nu mai sus.
Delia21 spune:
Catrinutza,multam de poveste.Sa vezi cum peste ani vei cauta povestea ca sa-ti reimprospatezi memoriile.S te bucuri de prunci tot timpul!
Noe,condoleante!Noi defilam pe la doctor dimineata si in rest ne plimbam prin parcuri si pe l cumparaturi cat e ziulica de mare caci vremea e superba.Am reusit sa vad si 2 filme la cinema doar cu mandru.Deci avem program se voie si e minunat.Va pupacim.