* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaser spune:
Buna!
Fetele va multumesc ptr mesaje...sper sa am timp sa va raspund macar in week end...Tratamentul ptr bronsolita lu` Eli a fost augumentin bis 2ml la 12 ore, ventolin 1 ml de 3 ori pe zi si Nazomer cata 2 pic de 3 ori pe zi. Temperatura nu a facut.
Lu` Cri i-a dat ceva pe baza de amoxicilina 5 ml la 8 ore si stodal 3 lingurite pe zi.
Bronsolita e pe vindecate...vineri terminam tratamentul. Legat de rahitism pediatrul mi-a spus ca nu crede ca are semne...A zis ca asa are ea toracele ca si Cri tot la fel e. Mi-a dat niste analize pe care sa i le fac dupa ce se face bine si o sa-mi spuna cu certitudine daca are ceva sau nu.
I-a iesit si al doilea dintisor! ![]()
Va pupam!
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, oare cum sa facem? sa i le trimiti prin posta cred ca nu merge, ca mi.e ca le confisca vama!! ca sigur nu-l aprobate in Germa (mai nou aici nu se mai fac medicamente in combinatii, sau foarte rar, si alea-s pe reteta). Plus ca metamizolul (algocalminul) e NUMAI pe reteta. dar pe mine algocalminul nu kma ajuta singur. e combinatia magica
care ajuta... sa mi le trimiti la maman la Tm? uite ca cascata sunt, ca e targ de carte si poate putei sa-mi trimiti prin unul din editori...
cum sa facem....
Crede-ma ca in fiecare zi ma gandesc
NSHIRO, mai, ma uitasem la album pana la pag 10, si pe urma am vazut ... si am zis ca nu mai e nimica dupa asta. astia nu numeroteaza pag 11??
foarte frumoase pozele. domle, si ce concenrtata mi-s eu
te pup!!! ZI povestea, ca-s curio!
MIHA, sanatate maxima! Imi amintesc ca si Bia lui Pispi avusese ceva bronsiolita. sigur ai mai citit pe forum ce si cum. Trece!! Eli e tare! daca are deja si 2 dintisori!!!!!! 
elvie spune:
Mihaser -faine pozele,Eli este o scumpete de fetita , si ce mare s-a facut,si Cristian la fel,Sper ca amandoi sa fie sanatosi curand.
Ma duc sa vizionez si pozele cu restul de ghiocei.
O zi buna.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
ciuf spune:
Miha, faine colajele. Cri citeste alfabetul
?
Rocsana, tare ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne scrii. Am observat si eu ca Maria are Crocsi Dora. Si Eva are niste brizbrizuri pe ei, dar unul l-a pierdut. O mai are pe cea din Aladin.
Maria este o frumoasa si cocheta. Tare mult imi place cum o imbraci.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Pusei si eu linkul catre pozele copilasilor mei.
Despre noi nu prea am ce sa va spun. A venit frigul si tare greu ii tinem pe copii in casa. Sunt foarte galagiosi, plini de energie, mincinosi, arunca vina pe celalalt, curiosi, iti vorbesc vrute si nevrute.
Eva ma termina cu rujurile, ojele, pixurile.
Zilele trecute ma suna vecina plangand sa imi spuna ca unul din cateii lor (erau modele de cumintenie si frumusete) a fost atacat de un coiot in comunitatea noastra si a murit pe loc. Acum, dupa ce aflai vestea, o pasai la cei mici, afisand o mutra trista si un ton cat mai suparat. Nu mi-a venit sa cred fiecare cum interpeta moartea catelului. Si uite asa realizai ce greu este pentru ei sa inteleaga ca cineva a murit.
Hai ca va las ca sunt la serviciu si simt ca nu ma pot concentra sa va scriu mai multe.
Rocsana, asteptam continuarea, pleease.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salut!
Ciuf, elvie 
Am fost azi cu Eli la ortoped...I-a facut si eco de sold...din fericire acolo nu are nimic...dar o sa stea cu piciorusul drept in gips 3 saptamani, apoi o saptamana pauza si mergem la control peste o luna. S-ar putea sa mai fie nevoie de inca 3 saptamani de gips dupa. Daca mergeam cu ea mai devreme ar fi stat decat o saptamana cu el in gips...dar deh...cine a stiut.
Catrinutza parca voi ati avut cizmulita?
Chiar asa Ciuf...unde-i linkul?
Va pup!
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna Ciuf.. si unde zisesi ca-i linkul catre pozele copilasilor tai?! ![]() |
http://good-times.webshots.com/album/567846741PIKmqx
Asta cred ca e!

ciuf spune:
Sa nu ziceti ca nu v-am spus ca azi sunt o aiurita ca nu ma pot concentra deloc.
Linkul e ici: http://good-times.webshots.com/album/567846741PIKmqx
Am o asa durere de cap ca as fugi acasa. Insa maine vreau sa imi iau liber de la serviciu ca am la pranz (maine) un examen si nu prea m-am pregatit pentru el. La microbiologie laborator.
Mama ma suna sa imi spuna ca a fost cu Evut vreo 3 ore in parc si ca e gata de somnel. Lucut are azi zi de pozat. Il aranjai sa fie acolo mumusel langa colegii lui de gradinita.
Ah, ce vroiam sa va intreb. Ce este necesar (examen medical) pentru inscrierea unui copil la gradi in Ro? V-am mai intrebat despre asta?![]()