* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Ciuf ii trebuie copro, exudat faringian si nazal!
Mai trebuie o adeverinta de la medicul de fam al parintilor ca nu au nu stiu ce boli si de la medicul copilului cu toate vaccinurile.
La Cri asa au cerut.
Înscrieri:
- copie certificat de nastere copil
- copie CI parinti
- adeverinta medicala care sa cuprinda toate vaccinurile efectuate conform varstei copilului
- examen coproparazitologic
- exudatul faringian si nazal
- analize de sange si plamani pentru parinti
Delia21 spune:
Miha,vazui si eu colajele.Dulci foc puii.Ma bucur ca nu e vorba de rahitism in cazul lui Eli.
Ciuf,deci e frig la voi.Si noi suferiram un pic de frig ultimele 2 saptamani la Ny,dar pe e o parte fu bine,mai simtiram si noi cum e toamna in zona cu 4 anotimpuri.Si ne pricopsiram si cu o tuse,....de toata frumusutea+ amigdalita.Din pacate nu va veni barza cu bebe geaman,dar ne straduim pentru un leut sau o leoaica
elvie spune:
Haide-ti mai ,chiar nu mai scrie nimeni aici.
Delia imi pare rau ca nu a fost noroc de data asta,data viitoare sigur se lasa cu ochisori.
Am vazut poze cu ghioceii,sunt toti niste frumosi si au crescut.. parca nu imi vine a crede ca peste ceteva luni vor implini trei ani si apoi patru si tot asa.
Noe mai scrie si aici cate ceva .Ce mai face Bia? dar tu?
Ciuf tare curajoasa esti sa-l lasi pe Luca in Romania.Eu nu as rezista o zi fara Lara sau mai bine spus Lara o zi fara mine
chiar daca as fi la un km. distanta.
AndreeaGeorgiana a inceput Thea gradinita ? s-a acomodat usor?
Catrinel17 Oana ce face ? banuiesc ca muceste ca tot a venit iarna ![]()
Polixeni nu ai mai scris de multisor,ceva poze noi cu Nick nu pui?
Alinaalex ,Mariana ,Catrinuta ,Gabi_fer,Cameliada,Micaalsa ,Irina71,Aida_o ,Mari78 si restul de mamici unde sunteti mai ,ia treceti voi la apel ca ne inchid moderatori subiectul![]()
La noi este cald si soare ,astazi sunt 35 de grade,asa ca ne-am dat pe rochite ,fustite etc..
Lara face bascalie din noi ,cica ma cheama sa-mi arate ceva in bucatarie si ma inchide in camara cu alimente apoi se duce al cheama pe sot in bucatarie si spune : gaseste-o pe mama.
Ne mai trimite sa ne asezam pe un anumit scaun ,si nici nu apucam sa facem jumate din drum ca o ia la fuga si se aseaza ea pe scaunul respectiv,si rade ..
S-a trezit Lara
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
alinaalex spune:

...spasita, dupa canapea, la apel ![]()
Elvie, bine ca ai spart gheata, ca , vb. ta, ne inchid moderatorii subiectul...chiar n-a mai scris nimeni in ultimele zile?!
Noi suntem bine, Marc a racit iar, dar si-a revenit, fara antibiotic sau alte minuni, doar cu sirop de tuse. La un mom. dar tusea f. urat, dar vad ca acum e mult mai bine. Am scapat si de vaccinul de 2 ani jumate, fara evenimente, febra sau alte chestii asemanatoare, ba chiar cu plansete dupa d-na doctor, care ii e f. draga
(serios, fan declarat!), chiar daca i-a facut injectie, o iubeste la fel ![]()
In rest, toate bune si frumoase, eu mi-am luat o saptamana concediu incepand de azi, pt. niste treburi de rezolvat si evident, nu stiu cum zboara timpul!
MIhaser, multa sanatate lui Eli, sper ca i-a trecut bronsiolita si ca sunteti ok acum. Am vazut colajele voastre si sunteti tare frumosi. Imi place mult poza aia in care sunteti toti 3 pe marginea patului (parca?), ai pus-o si pe mess.
Eu ,din pacate, nu am vesti referitoare la barza, am lasat-o balta deocamdata, trebuia sa ma duc la medic pt. niste monitorizari luna trecuta, am lasat-o pe luna viitoare si de atunci incolo voi vedea ce am de facut.
Felicitari Simonei Toma pt. sarcina, stiu ca si ea incerca inca de anul trecut. Spune-i sa mai intre pe la noi!
Delia, imi pare rau ca n-a iesit cu okisori de data asta, dar nu-i bai, vaz ca esti optimista, ceea ce e f. bine, mult succes pt. data viitoare!
Elvie, wow, 35 grade, ce bine-i la voi! la noi e destul de frigutz si mi-e groaza ca vine iarnaaa...daca ar fi dupa mine, ar trebui sa fie numai calduri de alea tropicale. Sau mai bine m-as muta in Australia!![]()
Aida, ati facut examenul gastric? si la noi tot aceeasi e procedura, dar mai nou se foloseste gastroscopia, pt. adulti, nu stiu cum e la copii.
incerc sa revin mai tarziu, ca am treaba...
bye!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
elvie spune:
Alinaalex
si

pt. postare.Imi pare bine ca si-a revenit Marc din raceala.Aici nu se da antibiotic doar pt. asta si nici macar sirop de tuse
Hai in Australia la caldurica,noi te asteptam cu bratele deschise.
to you
to you
dear Ile
to you 

La Multi Ani o viata frumoasa si toate dorintele sa ti se implineasca.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
Catrinel_17 spune:
neata!!
ELVIE ca norocu' oana nu muceste, sa bat in lemn. Parca vad ca dupa asta o apuca ![]()
ALINAALEX. si eu tot asa, la raceala ii dau numai sirop de tuse daca tuseste. in rest... astept sa treaca. Si la febra, numai daca are peste 39,5 ii pun sosetute ude, si daca tot nu scade, ii dau paracetamol/nurofen. Am luat un termometru de ureche, a fost cea mai buna investitie!!!
ANDREEA, ma gandesc sa transmiti hapurile lui varu-meu, ca locuieste in Bucuresti, si poate mi le trimite el cumva, poate pe autobuz, ca prin posta mi le confisca sigur. sau poate exista vreun curier? Tin minte ca mi-a a trimis cineva niste carti pe curier...a venit pana la usa cu ele. Trimit atunci si banii tot prin el.
Oana inca doarme...E asa urat la noi azi, niste nori groaznici.
Ce-i cu Aida si gastrita? ma duc in urma sa vaz.
MIHA, cum e Eli?
CATRINUTZA? MARI?
pupice multe, fetelor!!
mihaser spune:
Neata!
elvie danke ptr animarea subiectului!
Ce haioasa e Lara! 
deliuta ce suflet minunat ai tu...ti-am mai spus ca imi place de tine, nu? Asteptam barza...leul e super ca zodie!
alina imi pare rau ca s-a ratacit barza...poate mai ajungi in Tm la dr M...nu de alta, dar va mai vad si eu!
Pe Simona greu o intalnesc si eu...am nr ei de tel...poate o sun in we!
Catrinelu...bronsolita a trecut...cu piciorul ne mai gandim...joi mergem la kinetoterapeuta sa o vada. As vrea sa o mai duc la inca un ortoped sa o vada..Azi repetam un eco TF...O sa va spun mai tarziu cum ne-a iesit!
Oana ce mai face? Veniti in dec in TM?
ILE la multi ani
, multa sanatate si sa va traiasca minunea mica! mai vino pe la noi ca iti simtim lipsa! 
Va pup! Ma bucur ca v-au placut colajele...trimite-ti poze pe mailul comun cu ghioceii sa facem si cu ei un colaj!
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI, ILE!
Sa fii sanatoasa si sa mai treci pe la noi cu vesti bune despre voi!
EMA, LA MULTI ANI!
Si pt. tine este valabila invitatia de mai sus. Hai la noi cu vesti noi!
Catrinel, astept un semn si sar sa trimit pachetelul. Pot sa le pun la posta (bagate intre alte chestii :))
Elvie, ce blonda este Lara ta! Cu cine seamana? Vreau si eu la caldurica!!!
Delia, Alinaalex, cred ca berzele voastre s-au inteles sa vina in acelasi timp![]()
Mari, ce mai faceti voi? Am vazut ca m-ai sunat la un moment dat dar vorbesc la telefon intr-una (in interes de serviciu) si am avut multe pe cap. Ma rog, inca am.
Noe, sunteti in regula?
Ciuf, ati avut musafiri din Ro, sau prietenele voastre stau tot in SUA? Foarte frumoase pozele, ca de obicei!
Mihaser, sper scapati de stresul cauzat de piciorusul lui Eli. In Bucuresti am si eu un ortoped pediatru foarte bun.Just in case...
Thea merge la gradi abia de ieri, intrucat nu am avut cand sa-i fac exudat si copro, deci am tot amanat evenimentul. Am facut bagajelul inca de duminica seara iar ieri dimineata s-a trezit relativ usor (pt. ca trancanit pe la usa ei, nu de buna voie
). S-a spalat, a baut lapticul si a dansat un pic si in 5 minute am ajuns la gradi unde, cu dezinvoltura-i caracteristica s-a acomodat imediat. S-a asezat la o masuta si a inceput sa "schie", iar cand i-am spus ca plec mi-a urat "toate cele bune, mami!Peaca la bioul tau!" Una dintre educatoare i-a dat un creion spunandu-i ca este roz iar Thea a corectat-o imediat :" E mov nu roz!" Avea dreptate... Am aflat ca a facut pisulica la wc-ul mic( si, de fiecare data si pe ea un pic!), nu a vrut fructe la 11 iar la pranz a papat doar ciorbita (singurica, evident, dar fara smantana ca acasa). Felul doi nu a vrut (spaghetti cu carnita de pui), insa la 13 am gasit-o intr-un patut cu un Mickey in brate si mi-a spus ca face nani cu copii. Am luat-o de acolo destul de greu iar acasa a vrut laptic cu miere si a adormit instantaneu. Azi o ia doar bona si sper sa intram in normal. Dimineata a cam plans, pt. ca am dus-o doar eu si credea ca o vom duce in fiecare dimineata amandoi (tati conduce si mami o tine pe Thea de manuta!!!)Deh, avem si noi niste fixuri de copil rasfatat!
Ieri a luat din curte de la gradi 2 pitici (sa-i spele cu sapun acasa la ea si si sa vorbeasca cu tatal lor, adica binecunoscutul pitic din curtea noastra
) iar azi, incredibil, nu a plecat de acasa fara ei. Cum am intrat in curtea gradinitei i-a pus la loc, neuitand sa le spuna si educatoarelor despre fapta sa
eroica. Astept sa vad ce reactii primim si azi si cu ce traznai se mai alege?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaser spune:
Andreea...e super Theea!
gradinareasa mica...Cri azi avea pe Tiger prins in piept...cred ca l-a primit la dans!![]()
Multumim ptr ajutor..sper sa se rezolve cu piciorusul! Joi mergem la kineto si pe 11 la alt ortoped.
La eco TF totul a fost ok! Mi-a zis sa-i dau 3 pic de Vigantol.
gasca!
mihaser spune:
Salut!
Mari! Sa iti traiasca minunea mica si sa ai parte numnai de bucurii! 
Ce surpriza ti-a mai facut Teo anul asta?
Am fost azi la fizioterapie...Mi-a zis dr ca e destul de accentuata pb de la piciorus si ca ar fi bine sa fac ceea ce spune ortopedul. Cred ca o sa-i pun ghipsulet
Sa speram ca va fi bine.
Pe unde umblati?
Cri la gradi danseaza Meneaito...aseara ne-a cantat..era f happy!
Va pupam!