* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 17
Catrinel_17 spune:
DELIA, tin pumnii! l-am vazut pe Rudy si Olivia! Cati ani are ea? e mai mare, nu?
AALINA, multumesc de oferta!
mi-e sa nu fie complicat. ar trebui pus pachet la posta si asta ia timp si resurse ![]()
MIHA, felicitari pt dintzisor!
am impresia ca Oanei ii ies ultimele doua masele. Ufff, sa se termine si povestea asta cu dintii.
Pupici, ma duc sa halesc in fatza la TV
![]()
aalina2003 spune:
Serj,la multi ani frumosi alaturi de toti cei dragi tie!
Simona Toma,felicitari pentru sarcina!
Mihaser, am vazut pozele cu Eli si Cri. Mie mi se pare ca seamana fratiorii intre ei,au aceeasi forma a fetei si parca si ochii sunt aceeasi,nu?
Ana la primul circ (pe la 2 ani si vreo 2 luni) a stat numai la mne in brate si cerea mereu sa plecam acasa, cred ca muzica foarte tare nu e pe placul ei si noi eram cam aproape de boxe.
Catrinel,daca ajungem la tine acasa,te anunt din timp,bine?
mihaser spune:
Ciao!
Catrinelu` multam! Simo mi-a raspuns pe mess la un mesaj...vb cu ea destul de rar! Ce tare e Pitica...asa cosmar a avut? Sanatate si spor la maselit!![]()
Aalina multumim...nu prea seamana la ochii...Cri are neste gene imense...Eli are ochi migdalati...seamana cu socrul meu! Dar asa la fata seamana unul cu celalalt...O sa incerc si io un teatru de papusi...poate, poate...Ana e mai delicata ca e fetita...poate i-a fost teama la circ.
Va pupam! Aseara am fost in Botanic si ne-am plimbat o gramada!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Serj, LA MULTI ANI, PLINI DE BUCURII SI REALIZARI SI PRESARATI CU ZAMBETELE CELOR TREI PUI! Si poate ne faci si noua cadou niste poze cu echipa completa ![]()

Simona Toma, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara! Si tu ne esti datoare si...nu numai cu poze![]()
Catrinel si la noi se petrec niste fenomene ciudate. Thea a avut mucisori fix doua zile, fara alte simptome,tati i-a preluat si a mai adaugat tuse, febra, frisoane si multe altele (motiv pt. care a fost exilat la mansarda
)iar eu stranut ocazional si tot ocazional am nasul infundat(raman cea mai "zdravana" din familie
)
In schimb sunt obosita, obosita si foarte...obosita si, din nefericire, cam...grasuta.
Cum facem cu Quarelinul? As putea sa risc si sa ti-l trimit prin posta?
Mihaser, ce dodoloata este Eli! Parca juniorul Cristi nu era asa rotunjor? Mai ai lapte?
Catrinuta, cu cat platesti bona...interna?
Absolut superb filmuletul vostru!
Miha pt. pont!
Mai vrem vesti (io intru rar da'citesc tot!
)
Delia, Doamne ajuta sa ai vesti bune! Rudy are deja mutrita de copil maricel si este foarte fotogenic.
aalina, sa vezi si sa nu crezi! Bine ca se mai intampla si lucruri bune in serviciile romanesti.Si culmea, intr-un oras mic!
Pleci in Germania in vacanta? Te-ai angajat intre timp?
Irina, cum se mai simte Andrei? Avem multi prieteni care au avutin perioada asta probleme cu copii, unii chiar au fost spitalizati si numai din cauza unor viroze urate rau! Tu poti sta cu el in momente critice, ai cum sa-ti iei liber?
Elvie, ce mare pare Lara(si este, de fapt!) si cat e de blonda! Tu nu te vezi nicaieri, in nicio poza!
Adar, chiar ai disparut de tot din peisaj! Vreau sa vad poze de la mare, poate ma mai incalzesc un pic![]()
Aida, asa este, perioada nu este foarte bine aleasa, asta daca ma gandesc la potopul de virusi. Dar n-am cum sa mai astept, desi initial ne gandeam sa o dam la gradi toamna viitoare, cand gasisem loc la o anume gradinita. In fine, ea vrea sa mearga la "seviciul meeeeu!" si promite mereu ca va face si va drege sau ca nu va face si nu va drege, numai sa o ducem mai repede. Norocul nostru este rezistenta ei crescuta la boli, al acrei secret nu-l stiu (dar il banuiesc!).Mai pune poze, ultimele, cele facute de tine sunt superbe (ca si personajele
)
Kim, ce mai faceti voi?
Noe, te-am sunat zilele trecute. Ce faceti,cand plecati, ce face Bia?
Alinaalex, cum este Marc de cand merge la gradi? O mai iubeste pe Georgiana? Tu ti-ai gasit un job OK pana la urma?
Mai stiti ceva de Claudia_d?
Nshiro, mi-e dor de mesajele tale lungi!!!
Ciuf, mai vin ursuletii in vizita?
Noi vom merge la gradi abia de saptamana viitoare,intrucat n-am avut timp sa o duc pe Thea sa-i fac copro si exudat, deci am tot amanat momentul. Am fost sambata la Zoo si duminica la circ, in ambele locuri placandu-i Theei enorm. In drum spre casa(de la circ), in timp ce ne facea un rezumat, printre multe alte intrebari ("mami de ce zburau blondele?
, referindu-se la un numar de acrobatie absolut superb, in care mai multe fete dansau in aer, printre care si niste blonde cu un par lung si frumos)ne-a spus pe un ton induiosator: "-mamicu' meu, taticu' meu, ce zile muoase am avut eu cu voi langa mine! Vreau sa fie numai asa meeu! Si acu' vino la mine mamicule sa te iubesc!". Evident ca am tras pe dreapta si m-am dus in spate sa o iau din scaun si sa o iubesc cu foc.
Ma doare sufletul cand realizez ce mult a suferit ea din cauza programului nostru infernal. Tot din cauza asta doarme acum mai mult cu noi sau nu adoarme decat foarte greu la ea in pat, si numai dupa ce o tin de manuta si ii fac masaj zeci de minute.
De doua zile insa AM SCAPAT DE SUZETAAAAA! Am aruncat-o pe geam in fata ei (impietrita de durere si uimire!) si i-am spus ca a luat-o un caine alb (asa mi-a venit in clipa aia sa-i zic) si o sa-si strice el dintii, limba si buzele. Prima noapte a fost cumplita, s-a trezit din ora in ora si a avut reactia unui drogat in sevraj (cred!). A doua zi la pranz a mai plans dupa ea dar s-a linistit mai usor iar aseara doar a intrebat de ea intr-o doara, amintindu-si ca isi va distruge cainele alb toata gurita si zambind larg sa vad ce frumoasa este ea
. Se tot uita in oglinda sa vada daca devine limba mai frumoasa fara suzeta si dintii mai drepti![]()
Nu-mi vine sa cred ca am reusit!!!Kim incearca si tu metoda asta, cine stie? Evident ca afara are ceva de spus fiecarui caine alb care ii iese in cale![]()
Maine plecam la munte (organizam un TB) si va ramane o noapte cu bona+soacra si de saptamana viitoare speram sa fie ceva mai lejer programul nostru (adica raman doar 10 ore de munca in loc de 12
)
Ne-am luat de o grija si in privinta Revelionului, ca tot intram in linie dreapta (si criza de idei).
Si...vom avea un NEPOTEEEEEEEEEEEEEEEEEL! Se va naste tot in martie, tot dupa prima jumatate si suntem foarte ,foarte fericiti ca totul este bine.
Fug sa ma ocup de ultimele detalii ale TB-ului.
P.S Scriu la mesajul asta inca de luni ![]()
![]()
![]()
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Serj spune:
Buna,
va multumesc foarte mult pentru urari. Eu nu prea mai am timp sa deschid PC-ul, desi sunt destul de cumintei toti 3, imi ocupa foarte mult timp organizarea...
Andreea, din pacate nu am pus in album nici o poza recenta; aici sunt cateva poze din primele zile acasa.
http://good-times.webshots.com/photo/2606749650102882767RQPXEj
Imi pare rau ca nu pot scrie mai mult si mai des, poate voi reusi odata sa scriu ceva mai mult si sa va povestesc cate ceva si de Ambra.
Inca nu merge la gradi, a suferit foarte mult cand s-a nascut Aurora, devenise imposibila. Si gelozia si-a manifestat-o mai mult cu taica su. NU suporta sa-l vada cu cea mica in brate. Acum s-a linsitit, si a acceptat-o. Mai are ceva iesiri, dar suntem pe drumul cel bun
.
trebuie sa fug, poate mai reusesc sa scriu cateva cuvinte altadata.
cristina + i miei tesorini
elvie spune:
La Multi Ani Serj ! multa fericire si tot ce-ti doresti.
Poze noi cu Lara aici: www.dropshots.com/georgeta
Revin ,
gasca
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
aida_o spune:
Ieri a fost la gradinita un party pentru Thanksgiving (Ziua Recunostintei), care e de fapt luni. Am pus poze aici, si-acum fug ca trebuie sa fiu la un meeting.
Pup fetele!
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
ciuf spune:
Serj, iti transmitem numai urari de bine si fericire. La multi ani. Aurora e o scumpa si seamana cu tine. Atat cat i se poate vedea si ei fetisoara din cele trei poze. De Ambra si Sergio nu mai zic nimic. Ca imi stii impresia
.
Simona, sarcina usoara. Poate iti faci timp sa mai intri si tu pe aici. Sa auzim vestea din "gura" ta.
catrinutza, vazut filmuletul cu bona. Dar fara sonor, din pacate. la serviciu nu am boxe si tot aman sa fac rost de ele. Cum te simti cu asa ajutor? Ai laptic?
Andreea, ma bucur ca ati hotarat sa o duceti la gradi. Nu o sa regretati. Va invata foarte multe lucruri frumoase. Singura mea retinere e ca incepeti din toamna, cand vin racelile. Felicitari pentru descotoristul suzetei.
Elvie, ce pufusor de papadie ai tu in batatura. Este o frumoasa si inaltuta. Tu esti blonda?
Aida, am vazut pozele cu Alexandra. ii place sa se imbrace in costume? Ca Eva era innebunita la gradi. Au participat si parintii la petrecere?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Miha, cam zgarcita mataluta cu pozele. Eli e o dulceata. Mi se pare ca seamana cu tine. Nu stiu cum arata socrul, dar la ochi parca aduce cu tine.
cat are ea acum? Tu o hranesti exclusiv la san?
Aici la gradinita, pentru a se evita certurile intre copii pe jucarii ii invata sa isi apere obiectul prin a spune "e al meu. dar daca il vrei il putem imparti". Insa se pune mare accent pe "it's mine". Lucru cu care eu nu am fost de acord. Inveti copilul sa fie un egoist. Una-doua "it's mine". Am descusut-o pe educatoare cat de mult am putut pana am aflat ca asta e o metoda preventiva pentru cei care musca.
Catrinel sunt bine. Traiesc, dupa cum vezi. Adica ma scurg.
Ma gandesc ca Oana o fi avut un virusel si i-a trecut. Imi amintesc ca la Luca am patit asa. Nu e bine?!
Sanatate multa tie si sotului (mai incet cu "cantatul" pe doua voci). Si eu ma intreb ce mai face Rocsana?
Delia, asteptam vestile bune. Chiar vorbeam zilele recute cu o tipa de facuse FIV si avea un baietel superb. Spunea ca sotul ei avea vasectomie iar ea endometrioza. Si asa s-a hotarat sa faca FIV. Si mi-a spus tot procesul, de o ascultam uimita, cu gura cascata si ma minunam ce frumusete de copil a putut iesi cu aceasta fantastica metoda. Ai mai pus poze? Unde sunt?
Edit:
Ah, Delia, unde sunt falculete lui Rudy de bebelus
? Uf, ce repede mai cresc copiii astia. Cum te simti ca nu mai mergi la scoala? Te bucuri de Rudy? Eu ma simt tare vinovata ca nu petrec cu ai mei copii mai mult timp. Eva e din ce mai solicitanta, ma vrea numai pe mine, cu mami face pipi, face caca, mami o imbraca, mami o dezbraca, mami o culca. Luca pe de alta parte se uita la mine cam chioras ca petrec cam mult timp cu Eva si pe el il neglijez. Cat ar incerca mama sa fie tot timpul langa ei, copiii tot pe noi ne vor.
Si zici de ardei copti si fasole cu ciolan afumat? Imi facusi pofta de ciolan. Noi am cumparat ardei rosii de la Whole Foods cu un dolar bucata. Niste imensitati. I-a umplut mama cu varza si acum am trecut la atac.
Irina, cum se simte Adrian? A trecut hopul?
Alina, Ana este o cocheta. Tare faza. N-are nimic daca nu o vede nimeni, important e sa se vada ea, sa se bucure ea de lucrusorul ei. Mai pui si tu poze cu ea?
Cred ca fug si eu la ale mele. Sunt la serviciu si numai asa mai reusescs a scriu pe DC.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Buna seara!
Fetele sunt tare suparici...pitica a facut bronsolita...de aia nu am mai intrat. Si ca tacamul sa fie complet mi-a zis ca are semne de rahitism 
Ciufulet sa stii ca intre noi functioneaza telepatia...chiar citeam azi ca i-ai dat lui LUK Similac...I-am luat azi lu` Eli si i-a placut e prima formula pe care o bea ...de obicei bea 50 ml compleatare...acum a baut 120 de ml.
Nu sunt zgarcita cu pozele...am avut aparatul stricat...acum l-am reparat. Si io sper sa semene un pic Eli si cu mine...toata lumea spune ca e leita tati!
Nici eu nu m-as risca sa-i bag in cap lui Cri ca si jucarelele de la gradi sunt ale lui...si asa acasa cum pun mana pe ceva de`al lui sare ca ars...e al meu...si eu mereu il tratez cu so what..ma joc si eu u pic!![]()
O sa aiba teatru de papusi la gradi...ne-au cerut cate 5 ron.
Andreea lapte nu prea mai am...trag de mine macar pana la 6 luni sa o mai lungim cu alaptatul la san. O sa va dau vesti de cate ori am ocazia!
Am vazut si io pozicile postate...sunt minunate!
Va pup ca sunt terminata...nu suport sa o vad pe bebelina asa bolnavioara!