* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Irina,
of of of, ca tare greu e sa auzi de un copilas bolnavior... daramite sa treci prin asa ceva. Sper ca acum e mai bine...

mihaser,
crezi ca e posibil ca micutul Cristi sa se simta putin ignorat, din cauza ca acum Eli este mai micuta si, deci, inevitabil are nevoie de mai multa atentie? am auzit ca unii frati mai mari trec prin asta, de-aia intreb. voi aveti perioade din zi pe care i le dedicati numai lui? ca probabil i-e greu sa inteleaga de ce trebuie sa o imparta pe mami cu Eli, si daca ii dedici putin timp din zi 100% numai lui (cind doarme Eli, de exemplu), va vedea ca a ramas la fel de important in inima ta. zic si eu... poate ca asta e si motivul pentru care la gradinita are uneori probleme - simte nevoia sa fie el centrul atentiei, si acolo chiar ca e imposibil, cu atitia copii...

Andreea,
Alexandrei ii merge foarte bine la gradinita, nici nu-mi imaginez cum ar fi sa nu mearga. poze noi de-acolo nu am, pentru ca, de cind sunt in sediul din centru, tati e mai aproape de gradinita. asa ca el merge si o duce/ia, iar el nu e deloc genul care sa stea cu aparatul foto in buzunar (eu am zilnic camera foto la mine )
nu stiu daca anotimpul e cel mai potrivit pentru a da un copil la gradi (fiind sezonul racelilor), insa... Alexandra avea 1 an, cind am dat-o, si e drept ca sistemul ei imunitar era neadaptat la virusii dintr-o gradinita, unde copii vin cu nasul curgind si stranuta unul in fatza altuia. la virsta Theei, insa, nu cred ca va fi o problema. singurele riscuri sunt cele ce tin de sanatate (raceli, cum am spus mai devreme) sau copieri ale comportamentului altui copil (desi si asta depinde, ca Alexandra, de ex, are un "coleg" care impinge copiii, insa ea imi spune ca e
"bad boy" si niciodata nu a copiat ceva negativ de la ceilalti copii.
eu zic ca ai luat o decizie foarte buna. sfatul meu e sa o duci doar citeva ore, la inceput, si-abia apoi cresti pina la program full.

Kim,
inca nu avem rezultatele analizelor. trebuie sa sun eu la medicul pediatru, pentru a face o programare. oricum, in ultima saptamina n-am mai auzit-o pe Alexandra sa faca sunetul acela. cel putin cit a fost acasa, a fost ok.

Delia,
bafta si sa ne vii cu vesti "pozitive"
am vazut ce privire de cuceritor are Rudy, he he :)

catrrrrinelu,
am vazut filmul cu bona te-ai scos!

mai erau ceva raspunsuri si comentarii, dar m-a lovit amnezia... iar acum trebuie sa fug intr-un meeting... pup fetele

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am vazut si eu filmul cu Mariucu si fratiorul,nespus de dulci,zau!

Miha,felicitari pentru primul dintisor al printesei!
Aida,si eu sper la rezultate pozitive.Oricum daca nu se prind puiutii,incerc imediat din nou ,luna viitoare caci mi-au ramas 15 embrioni de pus la gheata,plus cei 5 care exista acolo de pe vremea lui Rudy.Mersi mult pentru suport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Delia, am vazut poza cu Rudy si Olivia. Sunt dulci tare-tare!!!

Am vazut si filmul cu "nani,nani,puiul NOSTRU"...si inca ce bona ai, Catrinutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata

Am pus si io poze!

Ma bucur ca v-a placut bona! Am si io un bon

Aida ai dreptate..s-a simtit neglijat...dar acum ne jucam amandoi cu el si ii dam si lui atentie...Cand doarme Eli ne jucam cine gaseste masinuta rosie din Cars...cu niste cartoane de domino , desenam, ascultam povesti. Plus ca s-a convins ca Eli e super incantata de el si il iubeste...ca ea e f happy de cate ori e langa ea...si acum nu a mai batut-o
La gradi nu suporta sa ii ia cineva masinuta...si de aia face prostioare...Toti au o personalitate...dar doamnele ii trateaza la fel...Ii pun pe canapea sa se linisteasca daca sunt mai agitati

Ieri i-am luat 2 biscuiti din aia ce i-a primit desert la gradi...si a venit la mine..."mami...a meu!" Parca cin stie ce sacrilegiu am comis!
Pupici Alexandrei ca nu il copiaza pe "bad boy"

Irina asa e in prima luna de gradi...acum si ai mei sunt raciti...Cri saracu` a tusit pana a vomitat tot ce a papat seara...Mi-e asa mila de el! Multa sanatate lui Andrei!
Cu Eli saptamana asta merg la dr...sper sa treaca la piciorus cu masaj!

Delia cand faci testul? Nu ne dai si noua o veste?
La voi e cald...ce fain de voi! Si de Elvie...ca si la ea e vara!
Ce haiosi sunt sunt piticii pe banca!

Alinaalex mama ce as fi dat o fuga pe la Oradea...dar a fost frig si in weekwndul asta

Alina a stat Ana la teatru! Bravo! Cri la circ a stat, dar la teatru nu...
Ce haioasa e Ana! Ce scandal face si Cri la imbracat...ca nu vrea pantalonii aia sau sosetele alea...

Va pup! Mai venim si maine pe aici! Poate se mai animeaza un pic subiectul!

Mergi la inceput

Cristina la multi ani, multa fericire si sa va traiasca minunile...toate 3!

Ada mi-ai promis ca-mi povestesti cum ai slabit?

Noe ati plecat deja in NZ?

Va pupacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Serj, iubita, LA MULTI ANI !!!

SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE INTREAGA TA FAMILIE !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Fetele am o super veste:
Simona Toma aststapta bebe 2!

E gravi in 16 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI SERJ ,s te bucuri de cele 3 minuni alte tale si de tot ce-ti ofera viata!

Felicitari Simona pentru sarcina!
[red]Miha[red],multumim de vestile bune!Am vazut pozele cu puiutii tai,tare a mai crescut Eli,e vede ca e papacioasa!Rezultatul il voi avea la finele saptamanii viitoare.

Mergi la inceput

Deliuta Doamne ajuta!

Alina hai mai si tu cu vestea cea mare...ca venim la Oradea daca ne-o dai si ne imbatam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

am vazut poze cu copii frumosi, cu Cris si dulcica mica, cu Stefanel si bona dragastoasa, l-am vazut pe Andreiut, oare am scris ca am vazut si ultimele poze ale Theei frumoasa?

Pe Aida am scapat-o, stai ca ma duc acuma, ca parca imi amintesc ca pusese si ea.

MIHA, ce are bebe mic la piciorus? de unde stii de Simo Toma?
IRINA, ce mai face Andrei?

NSHIRO; CIUF, pe unde sunteti, mey?

Noi suntem OK, oana a avut 2 zile cu febra 38 si peste 39, nu stiu de ce, nu i.a curs nasul, nu tuseste... MI-a cerut" mami, vreau sosteutze ude si sirop" si "apa cu linguritza" (ca asa ne-a zis nenea doctor ca se beau lichidele la febra, altfel vomita - chestie verificata). Asa ca i-am pus sosetutzele ude si cam atata. I le-am mai schimbat noaptea odata, apoi a avut cosmar... ca la ea in pat "e o bicicleta care a murdarit patul cu pietricele"... am dormit impreuna.

A doua zi a fost ca noua, habar nu am ce sa fi fost.

In schimb eu si tati tusim ca niste magari, si e o chestie urata care nu mai trece! si eu nu am tusit de vreo 7 ani!!!! racita am fost, dar fara tuse...

mai citesc din urma, cam cam citit din 2 in 2...

pupice!!!

Mergi la inceput