* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani, domnisoara din judetul Hunedoara, din judetul Hunedoara, din judetul Hunedoara, din...
la multi ani, deci, Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Delia, la multi multi ani fericiti!!!

Mergi la inceput

I'm back! cu mii de plecaciuni... Mi-era groaza ca ma certati ca am lipsit cam multisor si ca iar pierd firul discutiilor, insa spre mirarea mea n-am avut de citit f mult din urma, se pare ca nu sunt singura persoana ocupata de pe aici, deci am scapat usor.
Catrinutza, mii de felicitari pt printisorul tau si minunata familie intregita. Mi-a placut cum ai povestit povestea povestilor... ce momente!
Noe, sincere condoleante pentru bunica ta, sa se odihneasca in pace.
Aida, cum e Alexandra acum? Sa stii ca nici noi n-am scapat de pampers. Operatiunea olita a fost inlocuita cu operatiunea “toilett” (initiata la gradinita) care parea sa aiba mai mult succes in primele zile, acum succesele sunt sporadice, probabil ca tot nu e pregatita cu adevarat. Teoretic stie si vrea sa faca la toaleta insa e distrasa de alte activitati asa incat de cele mai multe ori zice prea tarziu.
Catrinel, vad ca ati avut o vacanta frumoasa si pe placul Oanei. Vrea sa-ti spun ca Alicia v-a vazut pozele de vreo 6 ori, a tot cerut sa i le pun, i-au placut enorm cele facute in parcul acela de distractii.
Andreea, minunate pozele. Nici noi n-am scapat de suzeta... din pacate. E prea mare prietena cu ea, daca se poate sa aiba 2 -3 la ea, sa fie asigurata, ba mai plange si prin magazine cand o vede ca sa-i cumpar alta noua, mai frumoasa. O consoleaza, ca o dovada ca inca mai e "puiu' mamii", am incercat sa-i explic in fel si chip dar o vrea, si nu-mi vine s-o fac sa sufere.
Ciuf, ai baiat mare si curajos, cred ca microbul lui tati(ciclismul) s-a prins si de jr.
Cameliada, ce zicei de campania de imunizare? tu cum faci? mergi pe sucuri naturale? ce ne recomanzi ca sa nu mai dam dintr-o racelaa intr-alta iarna asta? noi am mai incercat bromhovaxon, imunogrip, si vaccinul antigripal. Si acum pt simptomele astmatice, ii dau lapte si branza de capra.
Ce sa va mai zic despre noi?
Alicia compune fraze complexe gen “Tati a plecat cu masina la servici, vine mai tarziu acasa, aduce bomboane” (pronuntate super comic). Interesant, nu? in capsorul ei tati si mami merg la servici ca sa-i aduca ei bomboane, adica lucreaza pe... bomboane.
Saptamana trecuta am primit o scrisoare de la gradinita adresata “balerinei Alicia” care ne instiinta ca de miercuri domnisoara incepe cursul de balet si ca are nevoie de costum de balet si opincute. Super incantata de perspectiva, de cand i-am cumparat costumatia, micuta balerina isi probeaza rochita de balet de cateva ori pe zi si da reprezentatii mega-comice. Insa, spre dezamagirea tuturor, dupa o saptamana de asteptare, miercuri, biata de ea a ratat prima lectie de balet pt ca tati a luat-o prea repede de la gradinita... In fine, sunt sigura ca va recupera ea din plin ceea ce a pierdut miercuri.
In afara de asta Alicia e din ce in ce mai mare cititoare, zilnic isi scoate zecile de carti din biblioteca si le rasfoieste pagina cu pagina, ne povesteste si ne citeste ca o profesoara aratandu-ne imaginile asa cum le arata si educatoarea la gradinita.
Scuze ca nu raspund la fiecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

La multi Ani Delia ,multa, multa fericire alaturi de cei dragi si viitorii dragi ce vor veni :)))

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Elvie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

,....Multumesc mult de urari si ganduri bune la toata lumea!Eu tot prin zona,...ma lupt cu injectiile,si cu vizitele zilnice la doctor plus testele de sange,...deci muncesc si ,....cladesc viitorul americii in felul meu.Si pe langa,ne mai vedem cu lumea,cu prietenii.Acum,caci va urma o perioada de vreo saptamana in care o sa incerc sa stau linistita si prin casa cat mai mult.M-am sarbatorit la restaurant,ales si mult laudat de mandru,marocan,si chiar mi-a placut.Nu am mi plecat niciunde ca nu ne-a lasat doctoru, zis ca e musai sa ne vedem in fiecare zi,...si ne-am conformat.In rest,...emotii cu carul cu procedura asta si multe sperante legate de doua liniute,...teste pozitive si bebic sanatos in primavara.

Ciuf,tare imi pare rau pentru inundatie.Cand patiram noi anul trecut ,stand la bloc,la etajul 10,...ehehei,nasol ca veneu si vecinii sa ne sara in cap.La fel sin cauza unui tont pe care il chemaram sa ne repare frigiderul,a uitat ceva deschis,,..si pe deasupra nu avea omul nici asigurare.N-a mai dormit al meu o bucata de vreme noptile de suparare.
Kim,eu i dau lui Rudy sirpel pentru copii de echinaceeadao doar cand il ia rceala/febra caci siropelul sta face sa cresca numarul leucocitelor,dar nici astea nu e bine sa creasc prea mult.Cine m- invatat lucrezaa in cercetare si mi-a spus sa-i dau maxim 5 zile,in caz de raceala.Va pup si revin zilele astea.

Mergi la inceput

Delia, va tinem pumnii sa fie cu 2 liniute sau cu 2 ochisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Buna ziua!

Ghiocimea din Bucuresti doreste sa ne constituim in grup organizat sa mergem la noua piesa de teatru "Punguta cu doi bani"? Este la Tandarica(sala din Lahovari): Marti 30 septembrie, miercuri 1, vineri 3 octombrie, ora 10.00.
Pe noi ne bate gandul sa mergem maine dar in functie de semnalele voastre mai putem astepta pana miercuri sau vineri.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ori sunteti bagate in borcanele cu zacusca, gem sau muraturi, ori sunteti la cules de struguri, ori ati luat pietele cu asalt. Imi vin in minte numai indeletniciri de toamna (sa nu zic tomnatce :)). Cert este ca e taaaaaare liniste.

Aida, cum merge gradi? Sunteti deja in al doilea an. Poze noi aveti?

Dananita, din nefericire ne este imposibil sa o ducem pe Thea la teatru in timpul saptamanii. Si prietena mea merge cu elevii ei maine la Tandarica si as fi vrut sa mearga si pitica mea. Daca s-ar trezi mai devreme ar duce-o chiar bona dar saptamana asta a fost cam...obosita(si s-a trezit numai la 10.30), dupa ce saptamana trecuta incepuse sa faca ochisori pe la 8.30.Inconsecvent copil...
Tot n-ai zis ce te-a framantat...

Ne-am hotarat sa o ducem si pe Thea la gradi (eu sunt pro, tati este semi-pro iar bunicii paterni, ati ghicit, impotriva total!). Mi-e cam mila ca va trebui sa o trezesc dimineata dar este foarte dornica sa mearga la "gadinita si sa pape si sa se joace". Voi incerca sa o culc mai devreme si poate reuseste sa se trezeasca singurica pe la 8-8.30. Azi mergem sa vedem locatia (foarte aproape de noi) si sa stabilim detalii. Mi s-a pus pata brusc, gandindu-ma la iarna care vine cu pasi repezi si care imi va tintui copilul (cel mult prea energic!) in casa si stiu ca am luat o decizie inteleapta.

Revin.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA Sigur ai luat o decizie buna! Contactul cu copii e asa de important! mai ales iarna cand nu prea se iese asa mult din casa... O sa ai parte de ceva raceli, dar... trece!!!

sa va zic de prietena mea cu copila iar in spital (cea cu febra mare in primavara). In sfarsit au descoperit. Are sindromul Still (Still's disease) E o artrita reumatica. da puseuri de febra mare si dureri de articulatii. E grav, dar se poate trata. macar bine ca au in sfarsit diagnostic!!

Si inca ceva: am rugat pe cineva care avea drum in Ro sa-mi ia Quarelin (pt dureri de cap) - cu altceva nu imi trece... si NU ESTE!!!!! se importa din Ungaria si am dat sfoara in tara si acolo... dar chiar nu este in Ro???? fetelor, daca aveti drum la farmacie, puteti intreba? bitte bitte bitte

Oana e OK, azi si-a pus pe bebe mic sub bluza, si zicea care "are bebe in burtica, ca tanti"

Mergi la inceput