* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel, prin cine sa-ti trimit Quarelin? Si cat, cand etc? Daca tot ti-am vandut pontul macar sa-ti pot fi mereu de folos

Sunt franta, revin maine cu impresii despre gradi. Da, suntem...gradinari!!!!!!! gasca!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andrea Felicitari pentru gradirita mica!Ma intrebai de ajutor,pai 6 luni e mama si 6 luni alte matusi,prietene de ale mamei.,oameni de incredere.Probabil nu as muri fara ajutor,dar cui ar folosi sa fac pe mama eroina si supereficienta si cu nervii ,sanatatea la pamanat,in cativa ani.Asa ca e minunat pentru toata lumea,ajutorul face o suma frumusica pe luna,plus cadori,plus plimbari,iar munca e nimic fata de ce ar munci acasa la sapat in soare,cules pe ploaie si cate si mai cate.Iar eu mai am parte de ragaz si papica buna cand vin de la scoli iar mandrul,e bun de plata caci cineva trebuie sa sustina economia,...rotatia,circulatia banilor nu?

Fetelor,..deci sunteti ocupate cu gogosaritul.Si eu avui parte de niste ardei copti acasa,...mirosea apartamentul,mmm,...si cu fasolica pe ciolan,o nebunie.Rudy care se cam lasa fugarit in ultima vreme cu mancare a cerut singur inca o portie si a mancat la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Andrea

Probabil nu as muri fara ajutor,dar cui ar folosi sa fac pe mama eroina si supereficienta si cu nervii ,sanatatea la pamanat,in cativa ani.

Si eu zic la fel! Bravo!

Citat:

iar mandrul,e bun de plata caci cineva trebuie sa sustina economia,...rotatia,circulatia banilornu?

Si partea asta imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Greu mai scriu...de citit citesc...dar cu scrisul...

Andreea iti multumesc si ptr urarea de Sf Marie si pentru grija pe care ne-o porti...Nu avem probleme cu virusii de la gradi...Chiar e mnunat la gradi...Cristi m-a cam facut de mirul lumii...cere mereu portii in plus de papa si sare la copii sa dea in ei daca vor sa-i ai jucaria...ieri l-au pedepsit...nu i-au mai dat bomboana dupa ce papa...si a plans, dar eu cred ca i-au facut foarte bine ca sa nu se mai atinga de ceilalti copilasi...Aseara a batut-o si pe Eli ca plangea si l-am trimis in camera lui...Nu-i mai tolerez comportamentul asta...il inteleg ca ii e greu, insa va trebui sa ii intre bine in cap ca nu are voie sa loveasca pe nimeni.
De pampers am scapat...face pipi si la wc si la olita si afara...cu kk mai greu...ii punem pampers in timpul somnului ca bea mult sirop de fructe

Azi am fost cu Eli la vaccinul de 4 luni...Nu a mai plans asa rau mititica...i-am bagat o jumate de supozitor cu paracetamol...acum doarme. Mi-a zis ca s uita cam aiuea cu ochiul stang si la piciorus are o problema...la dreptul...o sa merg cu ea la dr ortoped. Cica ii fac cizmulita de ghips...

Fetele va rog sa ma scuzati ca nu va scriu insa ma gandesc la toate! Ma bucur ca ne-a scris si Laura Ioana...am vazut ceva poze cu bebelina!

Micaalsa multumim ptr carucior...e in al 9 lea cer Cri...caiucioiu meu Asteptam si alte jucarele interesante. I-am promis ca la 3 ani ii iau ceva big...cu pedale sau acumulatori.

Multa sanatate ghioceilor! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANDREEA, ai luat cea mai buna decizie!
sa inteleg deci ca v-ati si inscris deja? atunci felicitari!
exact din acelasi motiv l-am inscris si eu pe Marc anul trecut la cresa (apropo, noi fix azi implinim un an de la prima zi de cresa!), ca vine iarna si nu stiam ce o sa ne facem in casa, chit ca eu nu incepusem serviciul inca. Si nu-mi pare rau, desi la noi inceputul a fost un pic mai greu, fiind mai mic si mamos rau...Acuma? sa-l vezi pe Marc cum se lauda el la toata lumea ca merge la "serviciul meu" (asa-i zice), cu ce face acolo, ce drege, ce invata. Noua ne-a priit colectivitatea, n-am avut probleme de sanatate, n-am facut imunizari, poate ca am si avut noroc cu chestia asta.
Si noi avem probleme cu trezitul dimineatza, pt. ca, la fel ca si la Bubu, ora de trezire a lui Marc e in jur de 10-10,30, chiar 11 (acum doar in w-e), dar nu-l stresez cu trezirea, eu ma duc frumos la servici pe 8, iar tati ramane sa-l duca la cresa pe 10 . Si ne-am obisnuit cu programul asta, chit ca la cresa programul incepe mai devreme si Marc e vesnic ultimul copil care ajunge.
Gradi voastra e particulara? De cand incepeti?
Aaa, acum va trebui sa incepem sa cautam si noi o gradi, pt. ca asta a noastra e doar cresa, pana la 3 ani jumate. Avem ceva variante, ramane sa le vedem si sa ne hotaram din timp pt. care o sa optam, as prefera ceva aproape de casa, nu sa ma invart prin orasul asta si asa aglomerat. Ramane de vazut.
MIHA, ce faceti? Cri sta tot programul la gradi?
si noi am scapat de pampy, numai noaptea ii pun, sa vezi ce mare fan olitza si WC avem noi in casa! aaa! si am scapat si de incaierarile din parc pt. te miri ce (pE moment?), deci traversam o perioada de liniste si pace
DELIA, sa auzim cat mai curand de vestea cu 2 okisori (sau 4?)
succes!
CATRINELE, am vazut pozele din vacanta, superb! mai ce mai circulati voi prin lume, bine va mere!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

IRINA, wow, 20 kg are Andrei al tau? ala da barbat! noi stagnam la 16, sau ma rog, cam atata avea in august, desi pare ca s-a mai ingrasat Marc un pic.
cum va descurcati la gradi?ii place?
AALINA, ma bucur ca mai scrii una-alta despre voi. Asa am patit si eu anul trecut cand mi-am cautat alt servici, a fost mai greu decat m-am asteptat, iar la ce am gasit nu-mi convenea programul. Asa ca am ramas tot la vechiul servici, macar aici am un program care ma avantajaza, iar salariul e bunicel. Atata doar ca se pare ca facultate am facut cam degeaba...
iti doresc succes, sa itio gasesti cat mai repede un job care sa-ti placa!
ADA, bine-bine, ati fost la turci, v-ati distrat, dar poze nu pui??? sau am scapat eu ceva?
si noi tot la Belek am fost si ne-am simtit super! negresit mergem si ala anul!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, dar se gaseste in Bucuresti? Oaaa.... trebe sa-mi pun mintea la contributie cum sa fac!

ALINAALEX, pana a venit oana eram niste sedentari!!!!! pe bune!

ADAR, pozeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea, "spor" la gradinita! Ce fel de program va avea Thea? eprint

Off..mica mea iar e bolnavioara. De luni tuseste si muceste.Nu i-am dat decat sirop de patlagina cu propolis, ceva spray dezinfectant pentru gat, nu am mai dus-o la gradinita. dar in seara asta,dupa ce a adormi a apucat-o o tuse asa de rea..ca a vomat, iar de atunci tuseste intr-una. A fost si usor calduta azi,de vreo 2 ori.I-am pus termometru, max 37.7.Maine o s-o vada medicul gradinitei,pediatra care o vede de obicei e plecata.De cand cu gradinita,e meereu bolnava,nu rau de tot,dar nici bine. Deja sunt 6 luni, ma ingrozesc insa la gandul ca vine iarna.
Citeam despre Marc de alinalaex ca nu a avut asa o perioada lunga de "imunizare"..stiu ca fiecare copil e altfel,dar mi se rupe sufletul cand o aud cu tuseste intruna.
Destul cu "plansul", in alta ordine de idei,ma bucur ca "vine iar vara", macar sa mai avem parte de cateva zile bune de plimbat.

M-a sunat tipa de la agentia de turism cu care am fost in Turcia vara trecuta sa ne returneze ceva bani, pentru "excelentele conditii din primele 3 zile". Nu ma asteptam, mai ales ca noi n-am facut nici o plangere,ci doar cealalata familie cu care am fost. E buna cate-o veste din asta, macar din cand in cand!

Mergi la inceput

ALINA, imi pare rau ca mica ta e iara bolnavioara...multa sanatate ii uram!
poti sa-i dai si Tantum Verde pt. gat (spray), la noi a fost bun. Sau niste aerosoli.
noi, cum spuneam, suntem printre aia norocosi la capitolul asta, caci bineinteles ca depinde de fiecare copil, si la noi la cresa se plange multa lume de imbolnaviri repetate. Nu stiu care-i secretul, dar Marc mananca multe fructe, nu stiu vreun fruct sa nu-i placa, si legume, rosiile si castravetii ii plac la nebunie, le mananca si goale, morcovii - e fan! de aia nu i-am dat nimica pt. imunitate, nici n-a fost cazul. Am obs. ca raceste primavara si toamna, la schimbarile bruste de temperatura.
mai, ce faza cu agentia, chiar sunt cumsecade, rar mai auzi chestii din astea, sa va dea bani inapoi fara sa faci vreo reclamatie. super!
Si la noi e vreme destul de calda, dar am auzit ca nu va tine prea mult, de maine iar vin ploile, bleax!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Eu sunt acasa, in concediu medical. Duminica dimineata a plecat mama, duminica noaptea Andrei a facut febra 38.7 C. Asa ca saptamana asta da-i cu antibiotice, Nurofene, Panadoale, Vit. C, Eurespal, etc.
Doamne, sper sa-i treaca pana luni, caci vreau si eu sa ma duc la serviciu. Doctora asta cica ea are virusul asta pacatos de 10 zile, si tot nu i-a trecut. Pana luni nu mai iesim afara, ca tot sa anunta vreme rea.
Pana baga Radetul caldura stau cu frica de virusi, caci cresa e de stat, primeste caldura de la Radet, nu au centrala proprie. Si ingrijitoarea e o femeie de 50 ani, precis are calduri de la menopauza. Mi-a povestit ca ea ii dezbraca la piele pe copii, le da pijamaua si gata, nani. Pai eu ii dau lui Andrei si maieu, si sosete, pe langa pijama, si avem centrala ! Pentru ca el nu suporta sa doarma invelit si de aia. I-am zis sa-l lase cu maieu si sosete, dar s-a uitat la mine ciudat. Of, Doamne, oi ajunge si eu la menopauza, sa vad cum e aia sa ai calduri. Poate atunci o sa inteleg fenomenul .... pana atunci, dorm cu sosete si maieu !!
Na, ca m-am racorit !
Pup fetele si ghioceii.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput