* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, DELIA !!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE INTREAGA TA FAMILIE !
SI LA ANUL PE VREMEA ASTA, SA STRANGI IN BRATE SI PE FETITA TA MULTDORITA !

Ma tin de aseara sa nu uit si de ziua ta ....

Andreea, Theea e o adevarata domnisoara, o printesa delicata ! Imi place poza aia cand sta spijinita pe maini, in fatza, si se uita inapoi, printre picioare ! Cand Andrei al meu a facut prima data figura asta, maica-mea a zis : "Hopa ! cand un copil face asta inseamna ca se uita inapoi dupa inca unul, ce va veni !" Si eu " Ei, na, nu cred ca mai fac eu altul prea curand ..." si peste doua zile, aflu ca sora mea e insarcinata ! Deci Theea se uita dupa verisorul ei ce va veni !

Laura Ioana, ce bine ca mai treci pe la noi !! Sa stii ca m-a cucerit Theea ta, asa blonda si cu ochii albastri, cred ca va frange multe inimi ! Am ramas uimita cand am vazut-o in picioare (dar sprijinita de masa pe care o rodea) ! Ce a mai trecut timpul ....

Ada, bine ai venit din concediu ! Iti duceam grija, ca la noi a fost o vremea de cacao .... si inca mai e !

ciuf, Andreea, sa stiti ca pozele din Bucovina sunt din august 2007 ! Anul asta am fost in Maramures, dar inca nu am incarcat poze pe net, ca Flickr Photos nu ma lasa sa incarc gratuit decat 200 poze, daca vreau sa incarc altele noi, trebuie sa mai sterg din cele vechi ... cred ca o sa ma mut si eu la Webshots ! Daca vreti sa vedeti cum arat acum , e o poza facuta in bucatarie, cu Andrei, mama si tortul de la 2 ani jumate ! Port o ie maramureseana ....

Edit : Ma refer la poza asta : http://www.flickr.com/photos/14891034@N08/2882976562/in/set-72157602558523701/

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Irina, ce seamana Andrei cu sotul!!!
Delia, draga mea, iti dorim o viata cu cat mai multe impliniri si satisfactii! la multi ani si sa te vedem la anul cu un bebe in brate.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Delia sa ne traiesti si sa te bucuri de ceea deja ai si de cele ce le vei mai primi.
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Delia, la multi ani frumosi si luminosi si o familie mare-mare,asa cum iti doresti tu!

Andreea, da, si aici se aseamana piticele. Ana nu pune gura pe fructe sau legume crude ,doar in ciorbite/tocanite. Totusi,dintre fructe,mananca mere,banane si portocale/mandarine,dar nu se-ngheuie prea tare nici aici. Ma gandesc ca fratele meu a crescut fara cruditati...asta i-a mers pana s-a-nsurat,cumnata-mea l-a convins sa-ncerce diverse,de s-a crucit mama!!!

Acum Ana e in recuperari,dupa doua saptamani cand manca te miri ce,acum cere mereu: "mama,da-mi ceva bun-bun de mancare!"..Sper s-o tina cat mai mult asa,ma gandesc ca vine iarna si iar o sa fie plin de tot felul de virusuri ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, cei dragi sa-ti fie mereu aproape, sa fii iubita si, cat de curand sa te bucuri de inca un pui!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Delia La muli ani, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La multi ani!!! Delia, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai casuta plina de copilasi, asa cum iti doresti

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Delia la multi ani! Sa fii fericita si sa ai fetita mult dorita cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DELIAAAAA - la multi ani si multe bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DELIA, LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIREA CELOR MAI FRUMOASE VISE ( stim noi care )!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput