Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
M&M spune:
Neata!!!!
In primul si in primul rand:

MULTI ANI TRAIASCA!.. MULTI ANI TRAIASCA!.. LA MULTI ANI!!!...
CINE SA TRAIASCA?.. , CINE SA TRAIASCA?... LA MULTI ANI!!!..
BUJO SA TRAIASCA !...BUJO SA TRAIASCA!!..LA MULTI ANI!!...

Bujo, sa fii sanatoasa, fericita si Filip sa iti aduca multe bucurii !!!
Fetele cu botezul weekendul asta..petreceri frumoase!!!
Boti, eu stiu ca poti sa treci copilul in pasaportul tau , fara sa il schimbi. Si , mi se pare ca ai nevoie si de semnatura din partea tatalui de Garga ca e de acord ..
Ankuta, offf, colicii astia!!! La noi Infacolul a dat rezultate!!! CU pozele din pacate nu te pot ajuta, nici eu nu ma pricep.
Serenity, chiar ma intrebam unde ai disparut!!!! MA bucur ca puiutul e cumintel!!!
lui Raducu..
Fetele, sa nu va speriati ca va abordeaza strainii pe mess( am mai adaugat cateva id-uri in lista mea de mess)...deci, id-ul mneu este cris1313_2000
Asa..acum sa va povestesc ce patesc eu de vreo 4 zile...hmm...chiar imi da de gandit...deci, bebe e cumintel toata noaptea si ziua pana la fix orele 18.00. Ei bine, atunci nu stiu ce se intampla, ca incepe sa tipe, vrea sa manance intr-una, se agita, plange , vrea in brate mereu si, il tine cam pana la orele 21.00- 22.00 dupa care adoarme si se mai trezeste pe la 2 - 3 noaptea sa mai pape...Dar de 4 zile, fix la aceeasi ora il apuca!!!...

Asa...acum cu crescutul bebeilor in inaltime.....in prima luna trebuie sa creasca 5 cm, apoi creste cu 4 cm in luna a doua, 3 cm in luna a 3-a, 2 cm in luna a 4-a si apoi cate un cm pe luna pana la varsta de 1 an...in total in primul an trebuie sa creasca cam 20- 25 de cm !!! DAR, fiecare organism e unic, asa ca fiecare bebe are ritmul sau de crestere...Mihaita al meu a crescut doar 4 cm in rpima luna...
, da ' las ca recuperam noi...Dia, nu te mai stresa cu crescutul in ianltime
!!!
Ruxi, iti astept piticii....

Mona, felicitari pt noile" achizitii " ale lui Codrin!!! Abia astept sa il vad si eu pe bebe al meu razand , gangurind si intinzand manutele spre jucarii...
Vio, bine ai revenit!!!!
Mai , dar ce se intampla??? Este o " epidemie" de gastrite???!!! Capri, sanatate multa!!! LA mine inca nu s-a activat...dar, toamna abia a inceput...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
lilys spune:
Buna dimineeata!
La multi multi ani, Bujo!
monalac [black] eu am citit ca e mai bine sa incepi cu legumele la diversificare, ca sa nu se obisnuiasca bebe cu gustul de dulce, ca se pare ca dupa aceea accepta mai greu toata mancarea ce nu are gust dulce. Spun din ce am citit, ca experienta in domeniu inca nu am ![]()
ana [black] in legatura cu alocatia... cred ca cel mai bine ar fi sa suni la primarie si sa ii intrebi. Mie mi-au spus ca o sa ma sune ei sa ma anunte cand pot sa ridic banii de trusou. Prima pentru nou-nascut o sa o pot ridica la 2 luni de la depunerea actelor, mi-au dat o hartiuta cu programul pe care era trecut si un numar de inregistrare a dosarului. De la trusou nu mi-au dat nimic. Actele pentru alocatie nu le-am putut depune inca. Cica se depun numai impreuna cu cele pentru indemnizatie, iar cum eu voi fi in pre-postnatal pana in noiembrie, mai am de asteptat. Cand completezi actele pentru alocatie+indemnizatie ai o rubrica unde te intreaba daca doresti banii pe card sau prin posta, si ramane la alegerea ta cum sa ii primesti. Dar... poate la voi e altfel, mai bine suni.
Am vrea si noi in listuta, ca ne-am apucat de scris mai tarziu si am ramas pe afara: cu bebe Razvan, 13 iulie 2008, Apgar 9, 53 cm. Multumim ![]()

In alta ordine de idei... oare bebelul meu o fi racit??
A fost sotul racit rau si suntem cam paranoici. Bebe e asa mai fornait de cand s-a nascut si sforaie adesea, asa ca nu pot sa imi dau seama dupa cum respira. Sotul ma tot bate la cap ca o fi racit ca l-a auzit tusind, desi eu cred ca se inecase. Febra nu are (37,2-37,4 rectal), dar e putin rosior in zona ochilor si tare marait. Ieri nu a vrut sa doarma decat in brate, cand il puneam in pat urla de parca il puneam in urzici
asa ca nu stiu ce are. Nici la san nu tacea, desi inainte... era singura modalitate de a-l linisti. Nu ii curge nasucul, mai are asa cate un muculet dar il curat cu betisoare. Oare ce o fi avand? Sper ca e doar prost dispus. Acum e treaz de 2 ceasuri si sta cuminte. Da din manute cand ii vorbesc.
ileanna spune:
cristina eu zic ca aveti colici ...
I se intareste burtica si isi strange piciorusele la piept? Se calmeaza foarte greu (sau nu) in brate?
http://community.webshots.com/user/my_margaret
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna cristina eu zic ca aveti colici ... I se intareste burtica si isi strange piciorusele la piept? Se calmeaza foarte greu (sau nu) in brate? mama gandacelului Vladut , 08.07.08http://community.webshots.com/user/my_margaret |
Ileanna, nu i se intareste burtica si nici nu strange piciorusele...doar se agita, da din manute si picioruse intr-una...hmmmm...ce mi se pare susupect este, ca mereu il apuca la aceeasi ora si il tine fix 3 sau 4 ore...

Cristina
M&M spune:
Lilys, poate sunt colicii...
In listuta o sa te treaca Mada, ea se ocupa cu actualizzarea listutei..
Cristina
lilys spune:
Suuuuuuuunt si colici, inca din maternitate...tot astept sa treaca, dar parca e si mai marait ca de obicei. Acum l-am pus sa pape si mi s-a parut ca are ceva pe gurita, ca un fel de branzica. Sper ca nu i-a iesit ceva
pe gurita. Nu am apucat sa vad prea bine ca se agita rau. Il las sa pape si analizez dupa.
rontzy spune:
Bujo-LA MUTI ANI,sa fii sanatoasa si fericita!
Cristina-te-am adaugat si eu in lista mea de mess,sper ca nu te superi....imi dai accept?![]()
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
ileanna spune:
cristina eu am auzit ca asta cu ore fixe ... asa scrie in carti ca sunt colicile. La mine nu a fost cazul de ore fixe k am avut doar 4 crize rele. Le-am calmat cu pozitia avion si pe umar f f strans lipit de mine. Uneori a mers si cu mana pe burtica goala pana se incalzea lipta de el.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
vias spune:
Boti..m-am hotarat...maine plec la mare...singurica...iar m-am certat cu Cristi...asa ca plec...si cred ca o sa ne intalnim...ce zici???
...el nu are decat sa ramana singur...cu maicasa si firma lu' peste prajit!!
Bujo, draga mea prietena,
...iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine, mai mult decat vechii mei prieteni...sper ca DD sa-ti ajute, sa ai parte numai de bine, fericire, sanatate...si tie si intregii tale familii.
Te pup...si vezi ca vin sa mananc prajituri..pregateste muuuuuuulte platouri pt grasa!!!
La muuuuuuuuuuuuuuuuulti ani sanatosi, plini de fericire si realizari!!
Cami, mamica ingerasului Darius Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008
pustai

, 08.07.08