Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Am citit tot, dar nu prea am timp de raspuns ca matza plange si nu sta nicicum desi e satula...deja a fost plimbata de toti cei 4 mambri ai familiei cate o tura...imediat e randul meu...
. Cred ca e puseul...ca doar marti facem 8 sapt.
Capri si fetele cu durei de stomac va doresc sanatate!
Distractie palcuta fetelor care au botezul in weekend!!
Mada pt. listutza la noi Apgar e 10. mersi 
Cat e normal sa cresca in inaltime bebeii? Ca Miruna in prima luna a crescut doar un cm, ea fiind nascuta cu 53. Nu e prea putin??? Dr. a zis ca e ok, but still...
dulce toate fetele. Wish me luck sa treaca puseul, ca si eu va doresc asemenea, nopti neplangaciase si necolicoase!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
diarux spune:
salutaree
sunt in zona. am fost plecata mai toata zua in parc cu piticu'. am citit tot, dar acum tare as trage un pui de somn pana se trezeste minunea sa ppae iar. asa ca aman sa scriu pana maine dimineata. am pitici noi pentru interesati!

pupici si nopti usoare va doresc!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
MADA la noi 50 cm. ms. pup iu tare ca ai rabdare sa faci atatea.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
monalac spune:
azi bebe a ras pt prima data in hohote..si tot de azi.a inceput timid sa duca mana spre jucarii,dar inca nu le apuca...in schimb,cand vb cu el ma pipaie pe fata,prima data am am crezut ca din greseala,dar o face mereu..si imi pune tot tp mana pe biberon cand ii dau sa pape si si l scoate mereu si m a disperat.
azi i am dat putina banana pasata,putina,cam o lingurita.m am hotarat sa incep diversificarea mai devreme cu 2 saptamani,adica acum,la 3 luni jumatate,pt ca nu se mai poate.azi a plans aproape toata ziua si cum simtea gustul de lapte,cum incepea sa planga...cand i am dat banana,se uita la mine cu niste ochi mari...o sa i dau si cereale,apoi supa,mar copt.n o sa i dau mar crud sau suc sau de portocala,pt ca sunt f acide pt stomac,cris pana la 1 an si jumatate se deranja la stomac de la mar crud.
BOTI,eu nu a imbrac cine stie ce,pt ca arat ca naiba si pt grase nu sunt haine frumoase.mi am cumparat niste pantofi din cora,rosii,din piele,cu talpa joasa,am niste pantaloni trei sferturi mai eleganti si o bluza mai larga.asta daca e cald,daca e racoare o sa mi iau un costum ,pantalon si sacou pe care l am de anul trecut.nu mi mai cumpar nimic,pt ca eu 2 ani de zile voi merge doar in parc si nu vreau sa mi iau haine pe care sa nu le port.plange bebe.
Serenity90 spune:
Diarux acum am citit poezioara de la tine multumesc din inima, e super super super!!
Si ca sa completez si eu, bebicu meu a avut apgar 9 si se numeste...pana la urma..Radu Mihai..![]()
![]()
Denisa
41+ bb Radu Gabriel
Tecky spune:
Buna fetelor!
Eu am inceput sa stau toata ziua in parc cu Raluca pt ca afara doarme si papa iar in casa este agitata,plange.Suntem un grup de 5 mamici cu bebelusi de 2 si 3 luni,schimbam pareri,idei,experiente.
Cristina nu mai stiu nimic de Mikycris.
Mada foarte frumos v-ati aranjat casa.Papucii sunt mortali.
Fetelor eu imi pierdusem laptele de tot si am bagat-o pe Raluca pe formula si dupa 3 saptamani in care am luat Galactogil si am baut ceai pt stimularea lactatiei mi-a revenit laptele.Sunt foarte fericita!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
violeta29 spune:
Bunaseara, si bine v-am gasit la scutecele!
Am ajuns si noi astazi acasa, sunt super fericita, am cea mai cumintica fetita din lume.a meritat asteptarea! Nu am citit prea mult din urma , dar promit ca o sa recuperez, va pup dulce pe toate, va multumim pentru urari!
Diarux ai fost la inaltime cu poezia,super ca de obicei, i-a placut si sotului.Poate reusesc sa mai intru maine, somn usor 
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
40+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AM INTRAT IN PRELUNGIRI

ileanna spune:
Serenity
bine ai revenit si felicitari!
Tecky adica vrei sa spui ca nu mai aveai lapte delooooooooc? Si 3 saptamani i-ai dat doar formula si acum ai lapteeeee? Tu vb serios? Zi-mi te rog ca sa ma apuc si eu ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Gini75 spune:
Bujo, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa dragoste!
Revin duminica. Acum sunt prinsa tare, musafiri, etc., caci azi o botezam pe Irinuta.
anaxena spune:
BUJO LA MULTI ANI"!!!!!!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii