Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bujo multa sanatate, impliniri, sa fii inconjurata de dragoste si sa-ti aduca Filip multe bucurii.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

Are afte bebe si pediatra nu raspunde la telefon. Oare ca sa ii fac? Cu ce sa il dau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui rontzy

Bujo-LA MUTI ANI,sa fii sanatoasa si fericita!
Cristina-te-am adaugat si eu in lista mea de mess,sper ca nu te superi....imi dai accept?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

NU ma supar, Doamen fereste!!! Gata, am dat accept..

Ileanna, nici nu stiu ce sa mai cred...saptaman trecuta colicii erau prezenti mai mereu si facea niste crize rele, acum nu mai e asa...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
SURSU - sper sa nu dureze "ameteala" astora de pe site-ul cu wrapul. Si eu am fost foarte multumita de ei.
Cu Galactogilul... inseamna ca si la mine a functionat nesperat de bine, cum spui si tu. Nu am mai udat bluzele de vreme buna... Nu i-am mai dat fetei formula de vreo saptamana...

MONA - cumva Cris mai scarsneste si din dintisori noaptea? Eu as zice sa urmaresti agitatia asta. Nu e buna, si aici vorbesc din proprie experienta. Daca, fereasca Dzeu, este ADHD, asta vine cu un mare deficit de atentie, lipsa de concentrare... ma rog, probabil stii si tu...

BOTI - cada mare "egal" lenea mea de a manevra cadita. E super pentru moment. Ii place ca pluteste. Daca i-ar fi fost teama fetei, mentineam cadita. Dar, repet, umplu cada bine ca sa pluteasca, nu o tin pe fundul cazii, cum o tineam in cadita.
Taxa de botez a fost 65 de lei la noi.

Ei gata, ca urla pitica de vreo 15 minute, si eu stau si scriu...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

Foarte prompta Mada Revin cu completari 3,750 kg greutatea lui bebe, nastere naturala, 39 sapt. Data mea de nastere 20.11.1979.
Am vrut sa itivad si eu pozele dar nu le-am gasit. Cred ca nu am stiut unde sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza si de la noi!!

BUJO LA MULTI ANI FERICITI!! SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!!

PETRECERI FRUMOASE PENTRU CINE ARE AZI BOTEZUL!

Tecky felicitari pentru venirea laptelui! Ai incercat sa te mulgi sa vezi cat iese? Se satura bine Raluca?
Cristina ceva asemanator am patit si eu cu Miruna...era de neconsolat, nici ea nu stia ce vrea, numa ca la noi era intre 20.00 si 23.00. De vreo saptamana i-a trecut, pana ieri cand iar a apucat-o...
Violeta bine ai revenit! Ceva poze?
Serenity ma bucur ca ai un bebe asa de cumintel! Cum de v-ati hotarat la Mihai pana la urma?
Lily pt. afte se da fie cu glicerica cu niastin (cred ca asa se zice) sau cu bicarbonat de sodiu. In ambele cazuri pui pe deget si freci in guritza pe unde are afte. Din experienta mea iti zic ca la noi cu glicerina nu functioneaza...tre sa trec pe bicarbonat, metetoda care a dat rezultete la Mada.

Deocamdata gata, ca plange matza si mai are si oaresceva in scutecel...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anka, da esti mai ... matura ... cu 3 luni, ce sa ziiic
Auzi ... cum adica pluteste in cada????? Adica vrei sa spui ca nu tb sa o mai sustii? Tu vb seriooos? Explica-te, te rog.
Ma mut langa Parcul Carol, da' nu mai termina stia blocu' ca trebuia sa fie gata din aprilie cika . Si uite asa, fac 20 de minute zilnic pana in Parcul Titan in loc sa fac 5 pana in Carol. Da' las' ca e bine la shunci.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Mersi Cris.
In legatura cu bb tau si al meu are acelasi program ala de la 18 dar la mine pitica s-a invatat de sta tota ziua treaza si tipa si abia daca atipeste cate o juma de ora pe zi, si numai tinuta in brate ca daca o pun la locul ei zici ca o apuca subit colicii.
BUJO LA MULTI ANI! SA NE TRAIESTI MULTIIIII ANI CU FERICIRE SI IMPLINIRI SI TOTI AI TAI LA FEL!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Neata!!!!

Asa..acum sa va povestesc ce patesc eu de vreo 4 zile...hmm...chiar imi da de gandit...deci, bebe e cumintel toata noaptea si ziua pana la fix orele 18.00. Ei bine, atunci nu stiu ce se intampla, ca incepe sa tipe, vrea sa manance intr-una, se agita, plange , vrea in brate mereu si, il tine cam pana la orele 21.00- 22.00 dupa care adoarme si se mai trezeste pe la 2 - 3 noaptea sa mai pape...Dar de 4 zile, fix la aceeasi ora il apuca!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Cristina, FIX asa face Matei al meu!!! si exact la aceleasi ore!!!!
Eu cred ca o fi de vina totusi un puseu Stii de ce? Vede multe peste zi si nu stie cum sa-si gestioneze emotiile sau sa spuna ce a vazut! Nu isi strange burtica, nu vrea la san nu se carceste, pur si simplu plange si ingana un "aaaa" suparat de parca cineva il necajeste. Tati al nostru este singurul care il poate linisti, ii trebuie maxim 5 minute sa-l faca sa taca dar in momentul in care mi-l da mie linistit la mine incepe din nou sa urle O fi satul de mine??
In alta ordine de idei, eu cred ca este un pas mare in dezvoltarea mentala cel care il fac acum pentru ca al meu se straduieste de 2 zile sa rada cu sunet si nu-i iese si se enerveaza pana il apuca sughitul sau ii vine sa vomite din cauza ca isi contracta cred si muschii stomacelului sa poata scoate sunetele alea...ii iese un ras in hohote da fara sunet, doar din expresia buzelor si a fetei Sunt convinsa ca va plange pana ii iese rasul asta. Va spun eu daca asa o fi sau nu!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Bujo, "La multi ani!!" Multe bucurii, sanatate si tot ceea ce iti doresti! Sa fi puternica si sa poti avea grija de micutul Filip!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput