Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
ella81it spune:
ANKA am fost toata luna august in Ro si acolo nu am netul!
Eu am facut salata de orez si friptura de vita cu sos!
Si ma mir de ce nu slabesc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Caprioara spune:
La multi ani Mariilor mici si mari!!!
Multa sanatate si bucurii va urez!
Madalina de Irlanda, ce ai soro??? De unde ti-a venit piticul ca pe tine nu te primiram bine
? Scuze
daca nu ti-am raspuns, dar se intampla si de astea din lipsa de timp, nu din rea vointa. Hai, lasa prostiile si ramai cu noi
...
Dia, cum ziceai, fetele noastre se aseamana tare
. Ghici ce face Ilinca de cateva zile bune? Ei bine, scoate limba
. Nici eu nu stiu de ce... Ma gandesc sa nu o deranjeze ceva in varful limbii?
Si ma mai ingrijoreaza ceva: are sub buzita (pe interior in gura), in partea dreapta, o pata maricica rosie ca sangele. Nu pare sa o doara dar nu stiu de cand e (abia de cateva zile am vazut-o) si de la ce e
.
Fug sa hranesc cupilul mare si pe mine pana nu se trezeste fata.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Buna ziua si de la noi!
In primul rand LA MULTI ANI BUJO! Scuze de intarziere, am fost plecati si nu am avut acces la net.
celor care isi serbeaza onomastica! Multa sanatate si petrecere frumoasa!
Fetelor , mai nou stiti ce face bebelul meu? cand papa la san, trage de cateva ori, apoi se pune pe ras si gangurit....de bibe nu mai vorbesc ca nici nu-l vrea....
Nici mult nu cred ca mananca caci nu mai am asa mult laptic.....
Apoi il las sa-i treaca veselia si incerc iar dar dureaza si o ora 
Mona am vazut bebelusi care au inceput sa pape cereale la 3 luni si jum (la biberon) si aratau bine, dormeau toata noaptea cu burtica satula. Bafta la diversificare!
Anka eu am facut azi ciorbitza de pui cu galuste din gris. Am avut saptamana trecuta ciorba de perisoare.
Eu stiu....incearca o musaca, un ostropel de pui, salata orientala sau boeuf....
La cojitele de pe cap se da cu ulei de care o fi, si la baita se perie cu un pieptanus des pt. a se lua mai bine.
La bebele meu sunt cateva in crestetul capului, la Alex au aparut pe la 2 ani
si tot acelasi tratament am aplicat.
Am reusit sa spal pe jos si acum sa ma odihnesc si eu putin....acus se trezeste maimutzica aia mica....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
ana_a spune:
sursula, si mie mi-au amortit o vreme degetele de la picioare, de la piciorul stang, insa multa vreme aveam alceva, ma durea fff rau piciorul stang chiar inghinal, asa de rau incat nici nu-l puteam pune jos, schiopatam. M-am speriat si eu sa nu fie de la anestezie. Ma durut asa o vreme, cam o luna si ceva din cand in cand. Ma trezeam dimineatza ca nu mai pot calca pe picior si toata ziua schiopatam.Acum vad ca nu ma mai doare.
AnnaBaby, acum ma uit la pozele voastre de la botez, sa va traiasca crestinutza!E superba.Vai si cum ati prins-o in poza din apa!
Ieri noapte am fost rupta de oboseala ma clantanit toata noaptea, ieri nu a dormit mai de lco peste zi, asa...maxim 30 min. dupa care pauza de marait. Nu a plans insa nu-i placea nimic, nici cum il tineam nici ce-i povesteam.In schimb aseara dupa baita a papat prin somn ca a urlat si abia dupa ce sa linistit am putut sa-l pun la san si a dormit pana la 5 dimineatza. Acum doarme. Sa speram ca am scapat de puseu ![]()
Vai...este ora 14,41 si eu am inceput sa scriu mesajul de dimineatza de la ora 8.15!!!! Sa speram ca cetesc si recuperez pana deseara!
Irlandeza mersi de raspunsul cu ochii, ma nebuneste lumea ca o sa-i aiba albastri ca bunicul si eu nu cred ![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
ankalaura spune:
Ma uit pe un site cu retete, si ce credeti?
Ficatel de pui cu cartofi natur
, mancare grozava cu GRATARE
Pai la astea nu am nevoie sa citesc reteta de pe net mai!!!
Buna ideea cu salata - orientala, ca e mai rapida si mai simpla.
Dar de maine incolo???
Am mai facut ciuperci umplute, supa de rosii....
Ideal ar fi un fel rapid...
Anca mami de Eliza si Erika
maitreyi spune:
multumesc de urari

ela si a mea transpira in tal[pi si palme si e o transpiratie rece. i-o fi cald? vaccinurile se fac 0-2-4-6-12 luni.
oanasm vazut in sfarsit flacaul 
truli 4 saptamani si 5 zile inseamna intrat in saptaman 5. l-o fi inceput pe ala de 6 saptamani mai devreme?
atb multumesc. a trecut o vesnicie de atunci 
didi same here. saptaman trecuta manca >700 pe zi...acu e pe la 500...cu mese sub 100 ml. eu cred ca e de la caldura pt ca si doarme foarte mult si asa a facut si atunci cand a fost canicula
anka eu tocmai ce am prajit niste snitele ![]()
cum spuneam...alexandra nu papa si doarme. atata timp cat kk si e vesela cat e treaza io zic ca e ok. cine mai e in cazul asta grija la lichide - trebuie hidratati.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Caprioara spune:
Edit: am mutat mesajul la capitolul nou.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)