Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

LA MULTI ANI MARIILOR MARI SI MICI!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI MARIILOR! Sa ne traiti cu numele si sa faceti cinste cu o bere.... de-aia de ii place lui Sun, fara alcool

Ca tot veni vorba, unde esti Sun? Vreau poze de la botezul micutei luptatoare.

Dia termometrul daca e de cel cu mercur eu stiu ca se baga toata partea subtire din capat. Daca e digital pe prospectul termometrului meu spune ca se introduce 2-3 centimetri.

Noi raportam cateva zambete la activ, dintre care doua clare in dimineata asta intr-o conversatie cu bunu despre gagici Mai raportam o zi de sambata crunta, cu maraieli intrerupte de scurte episoade de liniste. Vorba unei mamici de aici (imi cer scuze ca nu mai stiu exact cine, cred ca anna_baby) daca ar fi avut doua guri ar fi urlat si in timp ce sugea. Dar cum nu are doua guri facea efortul sa se opreasca periodic din supt pt episoade zdravene de urlat. Oare ce puseu o fi la 4 saptamani si 5 zile??? Duminica a trebuit sa se odihneasca asa ca in afara de criza de plans de seara dinainte de culcare n-a prestat decat somn si tzitzi Asa trai mai zic si eu.

Cam aici s-au terminat ideile mele pe moment. Va pup.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La multi ani Mariilor, Marioarelor, Marinelor, Marelor, Marianilor !!!
Oana, ce scumpic ai tu acolo!!!! Si zici ca e coios, ha? Si al meu e, dar mi-era rusine sa zic...
Laura, cum fu botezul? pozeeee!!!!
Ileana, ca tot uit, ti-am admirat de mai demult pozele, superbe, si cele in 2 si cele in 3. Sunteti niste frumosi! Tu ai niste ochi de-a dreptul fascinanti! Si-mi place la nebunie rochia ta de mireasa.
Maytrei, si tu ai fost o mireasa superba!
Cristina, mai pui poze cu feciorasul zambicios?
Dia, Nicholas scoate limbuta de obicei cand are ceva pe ea, adica resturi de lapte inchegat, sau poate ceva de pe suzeta. In rest, n-am vazut sa scoata limba prea des.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ella si bebele meu transpita tare la cap, mai ales cand sugea in zilele calduroase. Acum nu mai e cazul dar nu stiu cum e vremea la voi.
Legat de scaune iti dau un citat din "Mama si copilul":
"Scaunele sugarului alimentat la san se deosebesc de cele ale celui alimenata artificial. La sugarul alimenata natural mama nu trebuie sa isi faca probele in ceea ce priveste numarul, consistenta si chiar culoarea scaunelor. in mod obisnuit, in primele saptamani si chiar luni de viata, la fiecare schimbare mama gaseste pe scutece o pasta galben aurie sau verzuie, cu miros acrisor, cu consistenta foarte variata de la grunjoasa pana la o pasta consistenta, compacta. Pe de alta parte, nu rareori se intampla ca un sugar sa nu aiba in decursul unei intregi zile nici un scaun. Inseamna ca laptele de amma este digerat si folosit la maximum, fara reziduuri."

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aida mea mananca parca din ce in ce mai putin. Ajunsese sa manance in jur de 700 ml pe zi, dar acu iar a scazut; mananca in jur de 70-80 ml la o masa . Si seara nu prea vrea lapte, doar ceai... Ma minunez cand va aud cu cantitati de genul 150 si mai mult.
Si in legatura cu cojitele din cap, pediatra ne-a prescris ceva de genul unguent salicilic (ceva de genul asta, nu prea inteleg ce scrie pe reteta). De la o farmacie ne-au spus ca se prepara in farmacii dar ei nu prepara; iar de la alta farmacie, care prepara retete, ne-au spus ca nu au auzit de asa ceva, dar ca au creme care contin asa ceva. Insa nu a identificat o crema anume, si nu prea stim ce sa luam. Vi s-a mai prescris asa ceva pentru cojitele alea din cap? Nou ne-a spus ca se face o solutie cu care sa o dam cam cu 30 min inainte de baita, si ca dupa 2-3 seri o sa scape de matreata aia in acest fel.
Sper sa se inteleaga ce am scris, ca am fost tare incoerenta.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, tocmai am cantarit-o si se pare ca de joi pana azi nu a mai luat deloc in greutate . Eu nu o cantaresc des, dar daca vad ca nu mananca... O fi de la caldura?

EDIT: Joi a facut vaccinul; nu stiu daca are vre-o legatura, ca nici inainte nu manca ea prea mult, dar parca manca mai mult decat acum.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dragi Marii si Mariuci! Sa fiti sanatoase si sa va reveniti la formele initiale (mamicile) si sa fiti ganguritoare si papacioase (bebelinele) LA MULTI ANI!
Filip iar s-a chinuit cu kk si partzurile. Nush ce l-a apucat de vreo 2 zile.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Truli ms ptr raspuns,Alex transpira asa cum ai zis si tu cand ii dau sa suga.Aici e inca f.cald.
La cate luni se face vaccinul in Romania ca pe mine aici m a programat pe 10 oct.Mi se pare cam tarziu Alex o sa aiba aproape 4 luni?
S a plictisit Alex,e la mine in brate!Nu ii place calculatorul ma duc sa l plimb putin prin casa.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In sfarsit am reusit sa imi fac timp de o telefonata cu Roxana (BabyR7) - sotul meu a facut toata treaba si sambata si duminica, adica pus masa, strans masa, scos copilele afara...
Roxana nu are net - e tot la mama ei, ca aici au mai mult spatiu. Piticuta papa san. Iar Roxana e cu turma de pitici... ca daca e flamanda, daca nu se satura, daca nu-mai-stiu-ce nu e bine, daca e rpea-prea, daca e foarte-foarte? Bineinteles ca a inceput sa se teama de bolile copilariei (pentru ea!!! ca cica nu le-a facut cand era mica!) si sa isi puna intebari despre gradinite!!!
Altfel, piticuta e "in grafic" cu greutatea si lungimea... desi ma-sa e impacientata ca nu arata cantarul la fel.... cica la interval de cateva secunda arata o diferenta de vreo 80 de grame!
Clar, la primul copil ai pitici multi neneeeeee!
Va pupa pe toate, cu tot cu pepenasi si pepenase.

Cu urechile - mai Boti, cre' ca noi am avut urechile tabacite pentru ca ne-am balacit cel putin 3 luni pe an la mare... Eu asa cred. N-am avut otita in viata mea si de cand ma stiu sunt cu capul in apa, fara tampoane in urechi si fara casca de dus sau de inot...
Nici pe Eliza nu am ferit-o de apa in urechi si nu a avut nici o otita.

Cu cojitele de pe cap - voi pieptanati copiii? Ca fie-mea nu avea nici o cojita, si mi-a dat ieri prin cap sa o pieptan cu peria ei, si imediat au aparut cojite. Am zis ca nu o mai pieptan. Altfel nu are pielicica uscata, si imi imaginez ca ce "blanita" e de schimbat, se schimba la baita si la sters cu prosopul...

Cu termomentrul - cu sa se introduca 2-3 cm fratilor?? Al nostru e digital si varful ala nu are 2-3 cm cu totul! La noi scrie ca se introduce numai putin, partea aia care "citeste", care e putin metalica la noi si care are juma' de milimetru!!!

Ella - nu te mai vazusem de mult! Si asta mica a mea transpira. Mai mult la ceafa si palmele.

Gata, ma duc la schimbat pampersi.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Intrebare existentiala!!!

Fetele, ce mai faceti de mancare, ca nu mai am nici o inspiratie!

Am tot facut... mazare, pastai, pilaf, ciorbite de toate animalele, supa de pui (de legume nu ne place prea tare...), paste, ieri am facut si mamaliguta...

CE SA MAI FAC DE MANCARE???

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput