Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

am o prietena care a nascut in aceeasi zi cu mine,si am pastrat legatura cu ea.a zis ca la controlul de 6 saptamani nu numai ca a urcat-o pe scaunul acela...dar i-a facu chiar si o echografie intravaginala,desi a facut cezariana...ca si mine...joi am programare,o sa va spun in ce consta.doar ca la mine nu e la 6 saptamani ca deh nu prea am putut pana acuma ca nu aveam cu cine sa las printesa,dar acuma deja oricum peste tot o iau cu mine!

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi nu mi-a facut eco la controlul de 6 sapt, doar pe masa m-a urcat, si mi-a zis atunci ca intr-o sapt s-ar putea sa-mi vina. Asta se intampla de facp la 5 sapt, iar acum am 8 si tot n-a venit.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am uitat sa va spun ce rezultat au avut plansetele lui MIhaita de sapt trecuta...a inceput sa tina zambetul muuult mai mult, tine capul ridicat minute bune , plus ca ma asculta asa atent cand ii vorbesc....

Marina, ce patanie!!! SI mie mi-e teama de multe ori sa nu il scap ...Dar daca au trecut cele 72 de ore si totul e ok nu ai de ce sa iti faci griji...

Ruxi, nu mai zice , mai, ca esti toanta, ca ma supar!!! oboseala e de vina, plus ca acum te concentrezi pe altceva....toti facem confuzii!!!

Mona, Cris tot asa zvapaiat e???

Serenity, vazut pozici cu bebel Raducu!!! Un scump si jumatate!!!

Ankuta, cat de frumusica si simpatica e Sara!!!...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mie mi-a facut doar echo. si eu tot cezariana. ai putea merge sa faci o echo anna ...zic si io. macar stii cand sa iti cumperi absorbantele

cristina deci a fost puseul de 8 saptamani? zambariciul

lili bine ca a trecut. vezi totul altfel cand esti mai odihnit si relaxat

alexandra a descoperit ca poate face baloane de saliva si exerseaza de zor

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

asa..scurt..scriu si io cu putzosu (care e si tare coios) mufat la tzatza...ca suntem bine...imi pare ca am crescut deja...noaptea dormim..ne trezim max de 2 ori /noapte...si am pus si noi cateva pozici sa ne vedeti..maine poimaine facem prima iesire cu caruciorul..a pana acum ne-a scos tata pe balcon
pup mamicile scumpe si pepenasii
la multi ani mariilor si tot ce va doriti

Oana
39+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Mariilor!!!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza si de la noi!

Vai ce noapte luuunga am avut...s-a decalat marea kk-re de la 6 dimi la 3, si a trezit toata casa, mai putin pe sotul meu care a dormit bustean printre urletele fetei. Deci de la 3 la 6 ne-am chinuit ca in final sa facem uriasa cantitate cat un bob de fasole. Am incercat termometrul da' la noi nu a functionat, si ca sa improvizez, am muiat varful in glicerina pt. guritza, ca nu aveam supozitoare....nici un rezultat...A, sa nu mint, singura chestie care a rezultat a fost ca i-am luat temperatura, deci stiu cum functioneaza termometrul...avea 37,16.

Intrebare: Cat de adanc se baga termometrul??? Eu i l-am bagat pana a inceput sa maraie...

MJaitreyi am inteles...intr-adevar complicata situatia ta, eu sper ca veti gasi solutia perfecta pt. voi!!

Ariadnabr imi pare rau ca nu te-ai simtit bine primita, eu desi nu ti-am raspuns am citit toate postarile tale...chiar imi place stilul tau haios de scris...sper ca te razgandesti, ca aici nimic nu e cu intentie...

Boti vroiam sa te intreb: a trecut puseul, ce schimbari ai observat??

Cristina felicitari pentru bebe zambaret!! Si Miruna zambeste mai mult dupa puseul de 6 sapt. Ea se si trezeste dimineatza zambind!

Bebeii scot limbutza cu un motiva anume? Inseamna ceva? ca Miruna scoate tare des limbutza, de unde si porecla "mutza cu limbutza" (u e cu umlaut...)

Si pe mine la control m-a urcat pe masa si mi-a facut si echo. Partea faina a fost ca dr. asta a fost asa de finutz (am nascut cu alt dr.) ca nu m-a durut deloc, nici nu am simtit.

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIANILOR!!!

My time is up, ca s-a plictisit mutza de leagan, oricum m-am intins...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Am uitat sa le zic LA MULTI ANI MARIILOR multa fericire si tot ce va doriti!!!
Ma duc k scartaie bebelinul meu!!

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dia margica aia sa nu fie semn de constipatie. limbuta o pot scoate si de sete. alexandra cand face asa ii dau apa. bine...acum mai incearca sa guste si aerul, vrea sa ma guste si pe mine, si jucariile - chiar daca nici sa le tine nu prea stie

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua la toate mamicile!
Imi pare rau ca nu scriu prea des!Abia am reusit sa desfac bagajele si sa fac putina ordine in casa iar acum am si probleme cu calculatorul
La multi ani tuturor Mariilor mari si mici!
Vreau sa va intreb si eu ceva...Alex al meu trenspira rau de tot,in cap palmele si talpile!E normal sau o fi ceva rau?
Si inca o problema ..de cateva zile face kk verde si asa mucos,ce inseamna ?Eu alaptez si altceva nu ii dau nici apa sau ceai!
Poate reusesc sa pun si eu cateva poze sa vedeti ce mari am crescut
Am vazut pozele cu pepenasii ,toti sunt fffffffffffff.frumosi
Ma duc sa vad ce face Alex ca l am culcat pe balcon la aer!
Va pup si poate imi raspunde cineva la intrebarile mele ca sunt putin ingrijorata!
Va multumesc

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput