Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
ankuta_1982 spune:
Multam fetele de aprecieri! nu pot sta mai mult ca-i ora la care bebelina nu are somn! Va pup!intru mai tarziu
ankuta
anaco spune:
LA MULTI ANI MARIILOR (stiu ca sunt f f multe la forum si toate foarte dragi mie!) si MARELOR!
...pepenasi si mamicutze! Sa fiti sanatoase si binecuvantate cu bucurii si fericire!

serenity, nu e nici o problema cu buricutzul. La fel a fost si la Mara mea, i-a ramas ceva galben gelatinos si putin sange, dar cam intr-o saptamana i-a trecut si s-a vindecat frumos...eu o curatam cu spirt si din cand in cand ii puneam si baneocin.
Legat de baita si apa care intra in urechi. Depinde si de cat de rezistenti sunt, dar cunosc cazuri in care s-a ajuns si la otita, ceea ce nu e deloc placut. Am fost sfatuita sa ii pun in urechiuse la baie cate un tampon fin de vata imbibat cu ulei (eventual de masline). Eu asa fac de atunci, sper sa o feresc de ceva mai urat..
Despre noi, suntem binisor...nu prea dormim ziua decat daca iesim afara. Iar noaptea spre dimineata, deja mara are somnul destul de agitat si icneste, maraie, de la colicei. Ce ora si-au gasit si ei sa apara!
e normal sa le mai cada la bb-i parul? ca eu am gasit pe caciulita o multime de firisoare...
Va pup si petreceri frumoase!
mami de Mara Alexandrina
barzutza...
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI tuturor MARIILOR, si celor mari si celor mici, sa fiti sanatoase si fericite! 

Sursula, Boti, Tecky ms de aprecieri.

Maitrey nu alaptez, nu am avut lapte, m-am chinuit eu cateva zile, dar degeaba, si bb nici nu mai vroia la san ca deja se obisnuise cu bibe...Asa ca ea papa numai formula...
Anaco e normal sa le cada parul, si Ioanei mele i-a cazut aproape tot in fata, are o frunte lata acum ...
Dar o sa-i creasca altul la loc. 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
maitreyi spune:
anna pai de-acu ar cam trebui sa vina...tu ai fost la vizita de 6 saptamani? nu ti-a facut si o echo ceva? mie de atunci mi-a zis ca tre sa vina ca se forma deja endometru si intr-=adevar in 3 zile dupa aia mi-a venit...si cat endometru se formase
![]()
serenity e normal ce descrii tu acolo cu buricutul. eu numai spirt i-am pus pe un tampon steril si s-a vindecat frumos.
anaco da, cade parul de pitc
si creste altul mai viguros. cel pe care il vezi tu e pufulet. abia de acum creste parul par ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Serenity90 spune:
Sar'na fetelor pentru raspunsuri...aseara iam dat cu banocin si azi dimi cand iam schimbat pampersul a disparut lichidul ala de acolo si buricutul sa mai tras....dar cand plange ii iese asa putin in afara...dar cred k e normal pentru ca se forteaza...acum lam dat cu betadina si cu baneocin...vroiam sa ma duc azi la doftora cu el dar ma duc miercuri (k atunci mia zis sa ma duc) k buricutul arata bine
Multumesc din inima k mati mai linistit...daca eu nu stiam cum trebuie sa arate...nah..mam speriat 
Pupici multi 

Denisa mamy de
Radu Mihai
M&M spune:
Neata!!!!...
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si pepenasilor ce isi serbeaza azi onomastica!!!!

Noi am fost ocupati weekend-ul asta..ba am fost la o nunta, ba am avut musafiri, ba am mers la doctor fiindca bebe are conjunctivita!!...
Citesc din urma si revin...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
anaco spune:
intrebare intrebatoare: in ce consta controlul acela de la 6 sapt? sper ca nu ma mai urca pe masuta aia "simpatica"
, mai ales ca eu am cezariana...
mami de Mara Alexandrina
barzutza...
lilys spune:
maytrei cum sa ma supar? Fii serioasa! Stiu ca si starea mea conteaza si de obicei incerc sa fiu calma, dar ieri ma durea un dinte si nu mai aveam rabdare cu el. Eram si singuri, ca sotul lucreaza foarte mult, asa ca... ne uitam unul la altul. Bebe plangea si eu incercam sa nu plang de disperare. Cred ca ii era prea cald, desi era doar in body cu maneca scurta. I-am facut baita pe la 19:30 ca nu mai rezistam si dupa aceea s-a linistit instant. A dormit bine, a facut o pauza de povesti si marait de la 5 la 6 si acum inca doarme. Nu imi vine sa cred ca e asa cuminte.
Sper sa nu se trezeasca cu fata la cearsaf, desi slabe sperante! ca el doarme de obicei pe burtica.
Apropo de constipatie, mie mi-a zis pediatra ca pentru bebeii alaptati excluiv la san e ok si daca nu fac kk zilnic, ca pana la o saptamana nu e problema(de cei care papa formula nu stiu). Razvan face de obicei la 2 zile, dar a avut vreo cateva zile cand facea la 4-5 zile. Chiar ma miram ca a facut si ieri si alaltaieri. Si la noi faza cu termometrul nu functioneaza. Chiar daca am incercat el a facut a doua zi, deci probabil ca nu are ce.
lilys spune:
La mine controlul de 6 sapt in urcatul pe masa a constat, dar am nascut natural. Trebuie sa verifice daca s-au retras toate pe acolo ![]()