Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
monalac spune:
RAPORTAM iar o zi agitata,cris l a lovit f tare pe bebe cand am fost la baie si a urlat bebe o ora,de mi s a rupt sufletul...of,ca nu mai suport...mi a fost asa teama sa nu i fi rupt ceva...
de dimineata de cand s a trezit,m a disperat,arunca cu toate pernele pe jos,se agita,urla,alearga...nu i am putut scoate dimineata pt ca nu mai pot cobori carutul,ma doare f tare operatia,iar sa l tin in brate pe bebe inseamna sa nu ma pot ocupa de cris,care fuge prin tot parcul..sa vedem cum fac sa ies diseara,ca deja cris a luat o razna,imi spunde de 10 ori pe minut ca vrea afara...
monalac spune:
ANKA,cris nu scrasneste din dinti,in schimb,are cosmaruri,azi noapte s a trezit urland de m am speriat ingrozitor,mi a spus ca a visat muste..nu stiu care i faza,ca lui nu i e frica de insecte,in afara de albina.
si eu m am gandit de multe ori sa nu aiba adhd,dar ma gandesc,ar mai fi avut rabdare sa se uite la desene animate?el si in parc se joaca frumos,interactioneaza bine cu copiii.of,nu mai stiu,,ma doare si buba...
,
monalac spune:
MARINA,imi pare rau pt intamplarea nefericita,dar bebita va fi bine.ai grija de tine si menajeaza te

LCAZANGIU,m am tinut de mult sa ti spun,imi pare rau pt problema lui david.operatia nu mai poate astepta?ca stiu pe cineva care a asteptat sa se mai mareasca copilul,ii facea mereu analize sa nu faca infectie urinara si ii repeta mereu ecografia.iar la 2 ani,copilul s a vindecat.vezi ca un chirurg bun urolog este dr basca.
ankalaura spune:
BUJOOOO - multi ani draga mea! M-am uitat pe lista de doua zile si imi ziceam... "sa nu uit ca pe 6 e ziua lu' Bujo" si iata-ma... uituca grupului!!! Sa fii sanatoasa si fericita! 
Ileana - cum pluteste fata... Pai asa bine, o sa ii fac maine o poza, ca sa vezi tehnica
Eu o tin cu palma stanga de ceafa si ea imi sta in palma. In rest pluteste. O tin asa, sa inoate singura cateva minute, ca ii place sa se roteasca - adica mai da din picioruse ca o broscuta - si apoi o sapunesc rapid cu dreapta > operatiune pentru care o scot din apa. Mentionez ca nu folosesc burete sau manusa pentru spalat copilul ![]()
Va mutati la bloc? Credeam ca la curte si ma pregateam sa sar in sus.. Doamne cat imi doresc sa traiesc la curte...
Moamaaaa Marina ce patanie!!!
Mona - cum i-ai dat banana lui Codrin? Si eu ar trebui sa incep sa ma gandesc la diversificare din timp. Eu nici pentru noi nu mai stiu ce sa cumpar si ce sa mai pregatesc. La Eliza am inceput cu suc de fructe (asa mi-a indicat pediaturl) si a fost foarte ok. De la portocala nu s-a stricat niciodata la burtica, NU PREFERA dulcele (si acum bea ceaiul fara zahar si fara lamaie, iar lamaie ar linge goala non stop...), nu a refuzat nici un aliment (cred ca e unul din foarte putinii copii care CER BROCOLLI!!!).
Pe de alta parte, supa aia de legume mi se parea asa de nasoala la gust si la miros, incat nu i-o dadeam eu cu placere, si probabil ca si ea simtea. In schimb a mancat cu mare placere pestele, cand i l-am introdus....
Bey MOna - ia-l nene cu bebe cu tine in baie! Eu o car pe asta dupa mine, e drept, nu la baie, dar in rest, o tin dupa mine... Eliza sta numai calare peste asta mica, nu a lovit-o niciodata, ma rog, i-a dat una o data, usor, cica sa o faca atenta, dar mi se pare la fel de periculos sa ii mai pune mana pe fata, i-a pus o data mana pe gurita... Sigur ca ma tem ca ii poate puna mana pe gat sau la nas, sa o apese fara sa stie, fereasca Dzeu....
Noi azi am fost la petrecerea anuala cu "nazdravanii" de august septembrie 2003... Asa ca mergem sa ne hodinim ca suntem franti
Pup si noapte buna tuturor.
Anca mami de Eliza si Erika
vias spune:
maine ar fi trebuit sa-l botezam pe Dariusica...

...am ramas cu programare...si cu burta asta imensa...si cu atata suferinta ca-mi explodeaza capul....
Boti...scumpa mea..am luat nr tau de tel...o sa te sun cel mai probabil luni, poate o sa ne si intalnim......distractie placuta azi...si Dumnezeu sa nu va paraseasca niciodata...
Cami, mamica ingerasului Darius Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008
pustai
ana_a spune:
Fetelor, nu stiti cand se schimba culoarea ochilor???
si noapte buna!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
Alina Maria spune:
Buna fetelor , imi pare bine sa va gasesc pe la scutece , noi am fost plecati in vacanta si de ieri suntem acasa .
Tin sa va spun ca noi suntem f. bine .
Rayan e un bebelus minunat , orice mamica nu si-ar putea dori mai bine de atat . Doarme f. bine noapte cate 8 ore la rand chiar si 12 ore s-a intamplat o data . Mananca bine zic eu si ia bine in greutate .
Rade frumos la noi si scoate sunete vesele . Nu prea stie sa planga , mai mult chitaie si zbiara ca si cum m-ar certa . Mandy e o scumpa cu el insa de asemenea mie teama ca i-ar putea face ceva din greseaala , fara sa vrea .
O data l-a luat in brate din sufragerie si mi l-a adus in bucatarie , nu stiu cum a reusit sa il aduca fara probleme . Am crezut ca fac infarct , mi-a fost teama de gat .
Eu de luni incep serviciul si de marti merg la sport , cam astea sunt noutatile .
Va pup si sper sa vb. mai des .
pica1 spune:
Buna dimineata mamici.
Imi pare rau ca nu am prins ultimile episoade de la odisee si nici primele de la scutece, dar am fost plecati la mare. Am prins cea mai potrivita vreme pt Bebi cu soare blind. O sa pun poze cindva in timpul saptaminii viitoare.
Pt noi a fost prima iesire mai mare, adica plecat de acasa in alta parte, iar Bebi s-a comportat exemplar, i-a placut in masina foarte mult, la genul ca in momentul in care se oprea masina pt mai mult de 2-3 minute nu ii placea. L-am dus pe plaja, dar bineinteles a stat la umbra, in afara de plimbarile matinale cu matusa de la 6:30-7:00 dimineata cind putea sa stea sa se bronzeze. L-am bagat si cu piciorusele in apa si i-a placut, foarte tare 

.
Mada parca tu te-ai ocupat de completatul listutei cu bebicii si cu detalii despre ei... La mine te rog sa completezi apgar 10, nastere naturala, si sa modifici saptamina 38.
Care dintre fete a plecat cu BB-ul cu avionul sa imi spuna impresii despre zbor... Eu as vrea sa plec cu Sebi cu avionul, cam peste 2 luni, numai ca as vrea sa plec cu el pina in San-Francisco sa imi sarbatorec ziua de nastere acolo, dar imi este frica si de zorbul cel lung de 14 ore si de acomodarea lui la fusul orar... Pote imi dati si mie un sfat macar din auzite 

.
Luni dupa amiaza plecam la munte si sper sa reusesc sa il conving pe soata mea sa imi ia "deviceul" prin care am acces la internet ca sa pot sa pun ceva poze, caci cu accesul al internet cu telefonul... mai bine tragi un pui de 
pina se deschide o pagina.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
lilys spune:
diarux nu aveam poezica. Ms frumos
. Frumoasa rima de final
ana_a eu am citit ca pe la un an e stabilizata culoarea ochilor.

de