Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu de ieri tot ma chinui sa va scriu am scris vreo patru mesaje si toate le-am pierdut am zis ca turbez sper acuma sa mearga ca de nu tot arunc calculatorul asta in pond.
Bujo ,scuze
pt intarziere da nu a mers deloc cizma asta de calculator,
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita alturi de pepenasul Filip si taticul lui. Multi pupici din uk si speram ca ai avut o zi minunata ieri.

Asa trimit asta sa nu il pierd iar si revin sper.
Mami de printese
Ari si
Ami
monalac spune:
salutare!a venit acum si tati al nostru si mi s a luat o piatra de pe inima,ca tare obosita sunt!bebe s a trezit la 7,cris la 7 30,sunt varza...
a papat bebe jumatate de bananuta,cand intarziam putin cu lingurita,incepea sa planga.o sa ma duc azi sa i cumpar si cereale,sa vad ce gasesc pt 4 luni fara lapte,ca sa pun nan.stiu ca de la nestle cereale sunt de la 6 luni in sus.bebe a papat ieri doar 500ml de lapte.nu stiu ce are,nu vrea sa mai manance decat 80/100ml.asta in conditiile in care ii dau la 4 ore,iar noaptea papa o sg masa.in schimb,noaptea doarme bine.
dimineata e in verva,vb cu noi si rade cu gura pana la urechi,el asa,singur,nu gangane,dar daca vb cu el,nu i tace gurita,scoate tot felul de sunete,pe tot felul de voci,e asa dulce..si se uita numai in ochii mei.ii place f mult sa ma pipaie pe fata.
monalac spune:
ANA A,lui cris la 5 luni ochii i s au facut albastri si asa i au ramas.in schimb,cunosc 2 copii,unul pana la 1 an avea ochii albastri si acum,la 1 an si jumatate ii are caprui cu tenta verzuie,iar altul a avut ochii albastri pana la 2 ani si acum,la 3 ani jumatate,are ochii verzi.
ANKA,n am cum sa il iau pe bebe la baie,ca e baia f mica si holuletul de acces f ingust si nu incape carutul,iar in brate n am cum sa l tin ca n as mai putea sa fac cele necesare,dat pantalonii jos,spalat pe maini,etc.
ALINA MARIA,ma bucur ca ne mai scrii!ce bine ca rayan e cumintel!
DANANGIE,ai ajuns acasa?
BUJO,te ai distrat ieri?
ANAXENA,ce mai face maria,mai plange?e o dulce in rochita de printesa.
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Revin si eu dupa un weekend agitat in care am crestinat-o pe Ioana! Vineri seara mai precis! A fost o ceremonie foarte frumoasa, foarte impresionanta, eu abia m-am abtinut sa nu plang (de fapt cateva lacrimi tot mi-au scapat!) Ioana s-a comportat exemplar, nu a plnas deloc, a scancit putin cand a scos-o preotul din cristelnita, si atat! In rest a studiat curioasa icoanele de pe pereti
.
Dupa aceea toata lumea a venit la noi acasa unde s-a incins o super petrecere, eu nu intentionam sa fac mare tambalau, dar daca au venit toti (fara a fi invitati) nu puteam sa-i dau afara
. Asa ca Ioana mea o sa aiba parte de 2 petreceri, ca cea adevarata o sa fie mai incolo!!!
Am primit o gramada de hainute, care mai de care mai frumusele, deja nu mai am unde sa le mai depozitez, si am inceput sa ma gandesc unde as mai putea aseza in casa un sifonier, ceva numai pt lucrusoare de arici!
Ieri am facut si baita, unde a stat la fel de cumintica, de altfel ei ii place tare mult in apa (doar e racusor!!!) si se calmeaza instantaneu si din cel mai isteric plans!!!
Am sa pun si cateva poze pe picasa ca sa ne vedeti!!!
Bujo LA MULTI ANI si de la mine cu inatarziere, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta!!! 

Mada am vazut-o pe printesa Amira, tare frumusica e!!!
Ankalaura esti tare curajoasa cu baita in cada!!! Te felicit! In urechiuse nu-i intra apa?
Cu masuratul bebeilor, mie mi se pare ca e tare relativa masuratoarea, adica eu am tot incercat acasa s-o masor si de fiecare data imi iese altceva, iar la dr, la o luna iesea ca s-a lungit cu 9 cm, ceea ce mie mi se pare total aiurea, nu pot sa cred ca a crescut atat de mult in prima luna! Asa ca eu nu pun baza pe ce a zis atunci dr.
Legat de cm, mai e cineva ca mine care are 2 luni de la nastere si nu i-a venit inca? Eu vad ca iar am aceeasi problema ca si inainte de sarcina, imi vine o data la cateva luni...Abia astept sa incep sa iau pastile ca sa ma reglez si sa stiu si eu exact cand vine...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
MissJJ spune:
Fetelor am facut modificarile cerute ieri, merg acusi sa mai fac si restul ca daca ieri a mers ca o cizma.
Irda multumim mult. Pupici la gagici de la noi si drum bun si petrecere frumoasa sa veniti cu multe poze.

Anca ms.
Gabriela ma bucur sa aud ca nu esti suparici speram sa te lase printesa sa scrii mai des ca mie imi lipsesc mesajele tale.
Caprioara multumim mult.
Mai biroul e sg care s-a potrivit ca dimensiuni in coltul asta
ca dincolo unde am stat am avut birou mare da aici nu am unde sa il pun asa ca l-am bagat aici in colt sa nu fie cablaraie prin toata sufrageria. Si am dat si numai 40 de lire pe el plus a venit si cu un scaun.
Papucii de casa
astia is pasiunea mea mereu imi cumpar cu toti mutuneii posibili mai am si cu tigger is roz de la magazinul disney si am avut si cu donald si alte animaluri ca nici nu le mai tin minte.
Anka super fain si noi creca tre sa trecem la cada mare ca ea e tare lunga si in caditza sta cu genunchii in gat saracutza.
Caprioara ms mult.
nici nu stii ce ma bucur cand zice lumea ca seamana si cu mine.
Vb lui Sun parca la ea am fost si eu prezenta la conceptie ca la Ari am lipsit cu desavarsire.
Maitreyi ms.
Wellar fi mai fain sa fie al nostru livingul da om ajunge noi sa ne cumparam si casa noastra odata si odata.
Mina multumim.
Carmenella multi pupici la regina in devenire si tinem pumnii sa treceti cu bine de operatie.
Boti multumim,. multumim.
Pupici cu iz de laptic de la o americanca la alta.
Si pupam si bulanasele sa treaca repede. Si noi mergem maine la intepat.
Cristina multumim mult de tot
si noi abia asteptam momentul ala. E fain ca e mare ca are si ea loc sa se desfasoare pb e cand vine ora de strans ca tot mami strange si atunci sa te tii.
Distractie placuta si de la noi fetelor si pepenasilor care au sarbatorit sau sarbatoresc azi.
Narcisa pfiuu bine ca ai dat un semn ne-am facut griji pt voi. Pupici multi si sper sa rezolvati cu netul ca vrem poze cu mica sirena si mamica si taticul. Salutari si lui Vil.
Boti trebuie pasaportul fetei sau sa fie trecuta la tine in pasaport e bine sa ai si certificatul de nastere la tine just in case mie in ro mi l-au cerut. Si da iti va trebui o hartie in care scrie ca tatl e de acord si etc acuma nu stiu cum se aplica asta la voi da eu stiam ca si daca sunteti divortati trebuie ceva hartie.
Diana pupici si de la noi.
Ankuta, Serenity pupici.
Dia aici despre inaltime mie mi-a zis medicul asa ca atunci cat sunt mici nu se insista tare pe inaltime ca sunt erori mari al masurat de multe ori asa ca ei merg pe kg si circumferinta capului. O mai masoara asa da si la Ari imp era greutatea verificat in fiecare luna si circumferinta.
Mona pupam bolfoselul pe falcutze pt rasetele in hohote si ca se da la jucarii si Amira isi studiaza de numa manutzele se chinuie sa o duca usor la gura adik sa controleze miscarea da cu mana la jucarii in barcutza aia la pestisori si etc daca stam aproape de ea ne pune mana pe fatza sau pe par e asa scumpa si zambeste si vb de numa.
Tecky multumim.
Violeta, Gini, Anaxena
.
Ana noua aici ne-a zis medicul ca si pana la 2 ani se poate schimba culoarea ochilor la copii cu ochiii deschisi la culoare la Ari vad ca si acuma is tot albastri mai asteptam sa vedem ce si cum ca stiu ca au fost cazuri cand erau mai mari si tot s-au inchis la culoare.
Marina uff ce patanie dar sa stii ca de acuma tot cu frica in gat ai sa stai mai ales cand incepe sa se rostogoleasca si etc se mai intampla accidente si oricat te chinui tu sa ii pazesti tot gasesc ei o metoda sa dea cu nasul de pamant.
Imp e sa fii calma si rationala.
daca tu te sperii se sperie si bebe si atunci sa vezi urlete, daca esti calma zambitoare si zici ca nu e nimic e calm si bebe.
Maitreyi sa-ti de bine manichiura.
Diarux ma bucur ca te-ai lamurit.
Caprioara asa si eu oricat dorm si ma odihnesc tot nu ma simt odihnita.
AlinaM te cred si eu ca ai stat cu frica in gat.
Ma bucur ca bebitzu e asa cuminte asteptam poze noi.
Pica legat de zborul cu bebe fiind zbor asa lung sigur o sa te lase cu scaunelul de masina sau iti dau ei ca sunt locuri speciale unde poti sta cu bebe si poti pune scaunul. Sfaturi imp sa ai toate la indemana intr-o geanta pregatite jucarioare, laptic daca e cazul, apa, ceai, servetele, pampersi, cateva schimburi de haine in caz ca e ud la gatutz sua face ceva mai mult si da pe delaturi etc. Nu cred ca vor fi pb chiar daca e zborul lung acuma depinde si de bebe sunt bebelusi care sunt super ok cu zborurile si bebelusi care orice le-ai face nu le place deloc. Cand decolezi sa ii dai apa sau suzeta sa traga din ea sa nu se sperie cand i se infunda urechile si in rest eu zic ca va fi ok.
Organizarea e cheia.
Asa am reusit sa citesc tot si sa raspund merg ca s-a trezit pisoiul mic si trebuie sa pape amandoua.
Mami de printese
Ari si
Ami
diarux spune:
BOB DINMINEEEEE
PICAla mare , ai????
mama...ce as mai fi vrut si iooo!!!
ALINA M ce baiet mare ai! ce-ti pasa!
LILY m-am linistit. cu placere! 
ANNABABYmabucur ca a fost frumos. 
Deci, sa va spun ce am facut. nu stiu daca am facut sau nu bine, da nu mai suportam cum se chiuia beb, asa ca dimineata i-am bagat juma de supozitor. ca nimeni nu ma lamureste si pe mine ce are bebe al meu, si a umplut aproape imediat 2 scutece cu KK. deci e oficiqal constipat, dupa umila mea parere. maine ma duc la pediatru. sa vedem daca ne impacam cu pediatra asta. of.
b ai da netu' ast5a merge ca o cizma, pe bune!
sau o fi calcu' meu iar?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
locca spune:
Marina, naspa intamplare. Era sa patesc si eu asa, de atunci nu ma mai ridic niciodata brusc cu fata in brate, o iau ff incet.
AnnaBaby, relax, mie mi-a venit cm-ul fix la 8 luni de la nastere data trecuta.
AlinaM, chiar ca ai baiat mare si cuminte. Eu inca visez cu ochii deschisi la 4-5 ore legate de somn.
Sunt foarte suparata, am reusit sa racim cu totii, ne-a adus Matei bucuria de virus. El e racit de acum 3 zile, noi ceilalti, inclusiv Clara, de azi noapte. Mi-e asa de mila de ea cum se chinuie sa respire. Evident ca s-a intamplat in weekend
ca asa se intampla la noi toate porcariile. Pe mine ma doare gatul de mor. Deci, Caprioara, mai bine ca nu ne-am vazut aseara. Ufff.
ankalaura spune:
Neata de duminica!
Anna - cre' ca ii intra apa in urechi, pentru ca urechile le are sub apa, dar cre' ca ii iese. Eu ii sterg urechiusele cu betigase, usurel, asa, la intrare...
Diaruxule - pana la urma ai luat decizia corecta, vezi? Mititelul... Sper sa va intelegeti cu dr. Noi mergem marti la vaccin
Cu raceala - si eu sunt cobza de vreo 3-4 zile, dar vad ca restul familiei n-are nimic...
Bebelina mea si-a descoperit manutele de cateva zile si le suge de mama focului. In plus, e mare amatoare de suzeta. Prea amatoare, as spune... Eliza nu a mancat nici un pic de suzeta si nici mainile nu si le-a supt. Ma tem ca Erika sa nu capete vreo dependenta de-asta, de exemplu sa nu mai adoarma fara suzeta, asa ca ma straduiesc sa reduc suzeta pe cat posibil...
Ieri, la petrecerea copilasilor, nu a zis nici pis. A stat cumintica si fara sa ceara de mancare de la 11 pana pe la 6 dupa amiaza.
Si pentru ca acum doarme bustean, ma duc sa fac si eu o baie relaxanta cu apa multa in cada....
Anca mami de Eliza si Erika
ankuta_1982 spune:
Buna fetilii
Sunt f fericita, in sfarsit am reusit sa pun si eu poze pe picasa dupa trei sapt de lupta... am reust ,doamne ce bleaga sunt e asa de simplu dar daca nu te pricepi....asta e.Va pup plec ca plange printesa! dar raman prin zona!
ankuta