Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, La multi ani!!!
Multa sanatate si numai impliniri sa ai!
Si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!

Marina, mai ce patanie . Sper sa treaca cu bine orele de supraveghere (de fapt sunt convinsa ca asa va fi) si sa te linistesti.

Denisa, ma duc sa vaz pozele acusi. Da de ce esti soro iar suparata?

Maitreyi, vazut pozele tale de la semnatura . Si am dat evident si peste cele cu floarea soarelui . Tare frumoase au fost. Zici ca a defrisat finul un camp ?

Boti, sper ca la ora asta te distrezi de minune. Sa-ti traiasca crestina Nancy! Mai, daca la tata e trecut necunoscut, nu cred sa ai probleme cu pasaportul. O treci in al tau (ca e mai ieftin) si nu mai trebe sa dai cont nimanui . Dar asta inseamna ca o sa iesiti impreuna din tara mereu. Sau daca ii faci pasaport separat poate pleca cu parintii tai (fara tine) daca le faci procura la notar (asa stiam eu).

toate fetele cu botezul azi! Sper ca petreceti de minune!

Maryb, ne bucuram de vestile bune. Tine-o tot asa!

Sa ma laud si eu un pic. Azi noapte am adormit la 11:15 si ne-am mai trezit la 5 si ceva . Apoi pe la 8 si ceva dimineata si apoi pe la 10 jumate. Asa ca a fost foarte bineeee. Dar io tot obosita sunt, mai am pana sa imi revin.
Si am facut primul kk constient, adica am desfacut pampersul si ne-am scremut impreuna pana a inceput sa iasa, am incurajat-o si laudat-o, ea radea la mine si mai scotea ceva si tot asa pana am gatat, apoi am felicitat-o si era toata un zambet . Nu stiu cum sa va spun, am avut clar sentimentul ca pricepe ce vreau de la ea, ca intelege cand o felicit si e fericita ca a reusit sa faca ce i-am spus. Ce mai, am fetita mare! Probabil ca sunt rezultatele puseului de 8 saptamani . Si cu Matei faceam asa kk, ne scremeam impreuna cu pampersul desfacut si mergea, dar parca muult mai tarziu, nu la 8 saptamani. Acu sa vad daca maine imi mai iese figura sau a fost doar o intamplare .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LILYS,stiu ca tb sa incep diversificarea cu legume,insa ieri bebe a fost atat de agitat,a plans atat de mult si n a vrut aproape deloc sa bea lapte,incat m am hotarat instant sa i dau altceva si banana mi a fost atunci la indemana.eu n am avut de gand sa i dau altceva pana la 4 luni,desi bea f prost lapticul,dar prea plange de cateva zile si m am gandit ca ii e foame,din moment ce el nu bea mai mult de 600ml pe zi la 3 luni si jumatate.azi i am dat iar bananuta,a mancat o cu f mare placere si ar mai fi vrut,dar ii dau cate putin,sa se obisnuiasca stomacelul cu ea.stiu ca banana e destul de alergena,dar nici cris n a avut nimic de la banana,sper sa fie bine.

CRISTINA,sa vezi ce repede o sa zambeasca si mihaita.baiatul dulce.

Mergi la inceput

Denisa si Dia, vazut pozici cu bb Raducu voinicel si cu printesa Miruna frumoasa foc in rochita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilys spune:

marina stai linistita ca nu o sa pateasca nimic. Stiu ca te-ai speriat, dar bebeii nostri sunt mai puternici decat am crede noi. Fratele meu umbla in 4 labe si mama l-a lasat pe o canapea pe terasa sa stea la aer. Stateam toti pe langa si povesteam. Nimeni nu stie cum s-a intors bebe, ce-a facut ca stateam toti ca niste blegi si l-am vazut cum se arunca drept in cap pe trepte. I-a ramas o dunga pe frunte cum s-a lovit de trepte. Ne-a stat inima in loc!!! Dar a fost ok, nu a patit nimic. Acum are 9 ani si e un mare nazdravan. Si la cate patanii a avut de cand e, l-ar putea concura pe Nica din Amintiri din copilarie . Asa ca ai grija de tine sa nu mai patesti ceva, ca bebe va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI BUJO!!!!!! SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE FILIPAN CU CEI DRAGI LANGA TINE!

Petrecere frumoasa celor care se crestineaza azi! Bebei cuminti si distractie multa!

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUJO draga, sa stii ca asa este!!! chiar ca am luat-o pe ulei!

nici nu stiu macar daca am fost coerenta in ceea ce ti-am scris...da ma ierti tu pe mine...

Asa... moment de respiro, mi-am trimis barbatii la gagici , eu cica treb sa ma apuca de treaba prin casa. Oleak de shmotru...nu strica. Asa ca scriu repede. ideea e ca nu stiu cui am rasp si cui nu, deic daca ma repet, treceti si voi cu vederea, puneti pe seama oboselii...Nu am cand sa ma uit iar in urma, ca imi expira timpul...

deci..unde ramasesem...

MAITREYI multumesc pentru sfat. Pai daca asa mi s-a spus, asa am facut, spalaturile me refer. ca doar nu ma alpucam de capu' mieu!!!! Da , na, acuma sper sa nu fi facut nicio infectie, ca daca nu,...
De mirosit, ele asa miros de cand am ajuns acasa de la spital...deci nu mai stiu ce sa zic...
Cu placere pentru poezica..

Apropo, sa inteleg ca ami avem o membra in listutza si trebuie sa ii uram si eu bun-venit, nu? sau sunt iar cu capu' si vad cai verzi pe pereti? ma refer la LILY.

ANNABABYla fel cum zicea si BUJO, am l;uat-o razna si uitai ca ai botez.asa ca...bine ca te-am invitat in parc!Sa va distrati si asteptam poze.

ILEANNA criminala descoperirea ta cu suzeta.

DIA_FILI eu asa am zis, ca sunt colici, dar daca voi ziceti ca vanturile nu au legatura...atunci ce o fi? ca o iau razna cand il vad cum se chinuieste!! deci, mananca bine si doarme noaptea, cam la 3-4 ore in medie. dimineata in schimb incep scremetele cumplite! nu poate da aeer si se face vanat la fata de atata incercat. Mi-e frica sa nu-i pocneasca vreun vas de sange (stiu ca aici veti rade isteric!)si o tine asa pana pe la 4 cand face un KK big si se mai linisteste si iar e bine pana seara . si o luam de la capt. asta cam in fiecare zi. dureri de burtica nu cred ca mai sunt...Ii dau infacol si pare sa mearga. dar ce facem cu aerele??????????HELP!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

CRIS iaca si piticii, vin calare! ce credeai? ca ai scapat? La buricutz cu aia l-am dat si eu. ma duc luni la o pediatra sa il vada si sa vedem daca e bine sau nu.
Nici noua nu ne-a zis nimeni de Ca. M-ati zapacit cu asta! imi vin alti pitici cand va citesc. mai unii zic asa, altii altfel...cand s-or pune de acord oare? Si DIANA M zicea ca nu trebuie CA acum la bebe. mai curand mama treb sa ia CA si FE.

GABRIELA am inteles cu baita. ms.

CAPRIpai cum aveam sa o sar pe fata cu poezica? de acum e de a noastra. Mai eu tot nu pot sa vad pozele pe picasa. si cand va aud ce frumoase sunt noutatile...imi vine sa ....

MADAIntre timp m-am desteptat cu aINFACOLUL si i-l dau ca lumea acum. il pacalesc bine de fiecare data si cred ca s-a consolat cu ideea si accepta cuminte.
ANKALAURA ms. si eu abia astept sa il bag in cada!!! mama ce ne-om mai balaci! da' acum e prea mic inca. si imi trebuie curaj inainte. cum am stat si cu pipeta aia de i-am bagat-o in nas 2 sapt pana mi-am facut curaj.
si da, e bun sfatul asta! cand doarme bebe , dormiti si voi. Eu dorm pe unde apuc si cand apuc, ca nu se stie!

ANAXENA noua ne-a dat ubn nr de tel sa ssunam si sa vedem cand suntem programati sa luam banii de trusou si prima de nastere. ne-au dat 2 date acolo cand sa sunam.iar alocatia am trecut-o pe cardul de salariu al lui barbacmiu, ca sa nu mai stam la cozi.

SERENITY bine ai revenit. cu placere pt poezica. Sui maialasa supararile ca nu ai timp de plans acum, ai un flacau de crescut! fruntea sus!

Na ca am recuperat!

SOR'MIOOOOOOO vad ca tot in contratimp in ultima vreme! of... ca bine mai era cand vb mult pe mess si aberam!!! unde-s vremurile alea?
si mai deschide boala aia de telefon RDS, ca tot ii moca! sa mai vb omu' cu tine! dac's vreun cumparator!Hai ca te pup dulce si io!!!!

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

deci eu, ca o gospodina ce sunt, scriu pe forum si vad ca vb de una singura ca femeile serioase fie cresc copii , fie ii boteaza, fie fac si ele treaba prin casa, si barbacmiu a fugit cu cupilu'! eu l-am lasat in fata blocului si el a plecat pana la ai mei ca era rost de papa! si cum ai mwi stau langa aeroport(mai langa aeroport decat noi0 ma suna sa imi spuna ca pleaca in AMERICA DE NORD cu cupilu' mieu!!!
COOL!!! acum pot sa dorm cat vreau io!
si de acum pana ajung ei acasa, urmeaza piticii! sa aiba grija cand traverseaza strada, sa nu ii fie frig ficiorului si sa nu il tina in curent, sa nu lase carutu' din mana...of...greu e sa fii mama

Mergi la inceput

deci chiar vb singura. asta ii semn ca treb sa merg la treaba!
inainte de asta insa...:

LILY e si ea de-a noastra,
asa ca intr-o fereastra
eu ii scriu o poezica,
s-aib-o amintire mica.
Cu colicii s-a cam stresat
speram ca a rezolvat.

Cu datele e la zi
ca sa le putemn citi
de la MADA din listutza
ca ea e tare dragutza.
Deci LILY noi te pupam
si tare ne bucuram
sa te avem printre noi,
caci suntem tare de soi!

PS. Buna rima am bagat la final! modestia asta ...ma ucide cateodata!

Si dupa ce am scris-o, m-am gandit: oare nu avea fata deja poezica? ca eu nu am mai verificat. mama...tre' sa iau lecitina! Mi-e rusine deja!

Mergi la inceput

Ruxandra, .

pup you,

Mergi la inceput