Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Ylari..aceeasi problema o am si eu cu Mateiut. De ieri are mucisori si parca si tuseste. Dimineata chiar gijiia asa, probabil se adunasera si multi mucisori. ii scot intr-una. e bine ca nu sunt verzi, ci albi asa, desi opaci...Merg cu el la dr azi sa nu cumva sa aiba rosu in git. Si eu i-am dat si ieri si azi Panadol 2,5 ml...Oof...sper sa fie bine. El probabil a racit in aerul cond. de la botez, altfel nu-mi explic...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Exact la fel sunt si mucisorii Evei. Si eu am dat drumul la aer ieri, dar am protejat-o, am invelit-o, ma rog........ Mie mi-a zis sa nu ii dau nimic acum, sa urmaresc intai...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata la un decaf. Urata vreme; urata rau

Sa incerc sa raspund :
Sionacip nu, nu sunt calma deloc, tot timpul la limita panicii, am si toate grijile pe cap cu secretia de la ochi, cu piciorusele… plansul doar picatura care ma termina. Da, Reallaura cum rezist ? Mereu imi zic ca nu mai rezist, dar mai rezist si uite asa trece timpul si eu tot sper ca « maine » va fi mai bine.

Doloress o sa citesc link-urile, sper sa fie vorba de colici, de burti si caca sau pura alintare, nu de high need child, ca nu-mi prea place ideea, dar we’ll see.

Ylsriulta sanatate Evutei.

Gabi, Cleo multumim din suflet, da piticu' face azi 3 lunisoare, nici nu pot sa cred, cele mai terifiante si cele mai minunate luni din viata mea.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Sa incerc sa raspund :
Sionacip nu, nu sunt calma deloc, tot timpul la limita panicii, am si toate grijile pe cap cu secretia de la ochi, cu piciorusele… plansul doar picatura care ma termina. Da, Reallaura cum rezist ? Mereu imi zic ca nu mai rezist, dar mai rezist si uite asa trece timpul si eu tot sper ca « maine » va fi mai bine.

Doloress o sa citesc link-urile, sper sa fie vorba de colici, de burti si caca sau pura alintare, nu de high need child, ca nu-mi prea place ideea, dar we’ll see.

Gabi, Cleo multumim din suflet, da piticu' face azi 3 lunisoare, nici nu pot sa cred, cele mai terifiante si cele mai minunate luni din viata mea.

Poze Robert

lorich, mamicule, hai sa te incurajez! si noua ne curge un ochisor. Si perseveram cu masajul. Uneori trece, apoi iar o gasesc cu ochisorul lipit. Dar pt ca au fo amandoi la fel, dar primu atrecut in 2 zile... zic ca tre sa reusesc!!
si cu talg valg, la 1 sapt de la nashtere, noi eram in gips. Si plangeam... pana nu mai uteam de durere de cap. SI ma durea si fundu, de la epiziotomie, copci, hemoroid, constipatie, cine mai stie, si intr-o noapte, cand plangeam in baie, am inceput sa plang mai rau de ciuda ca in loc sa stau cu puiul, si sa ii zambesc, io stau si bocesc ca proasta. Si miam dat seama, ca restul se rezolva, moralul sus si optimismul sunt esentiale. Am trecut noi prin situatii si mai grele, iar altii au probleme mult mai mari, astea ale noastre sunt nimicuri. Asha ca pup, si calm -calmul face multe. Si roaga te pt linishtea ta!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Sa incerc sa raspund :

Poze Robert

lorich, mamicule, hai sa te incurajez! si noua ne curge un ochisor. Si perseveram cu masajul. Uneori trece, apoi iar o gasesc cu ochisorul lipit. Dar pt ca au fo amandoi la fel, dar primu atrecut in 2 zile... zic ca tre sa reusesc!!
si cu talg valg, la 1 sapt de la nashtere, noi eram in gips. Si plangeam... pana nu mai uteam de durere de cap. SI ma durea si fundu, de la epiziotomie, copci, hemoroid, constipatie, cine mai stie, si intr-o noapte, cand plangeam in baie, am inceput sa plang mai rau de ciuda ca in loc sa stau cu puiul, si sa ii zambesc, io stau si bocesc ca proasta. Si miam dat seama, ca restul se rezolva, moralul sus si optimismul sunt esentiale. Am trecut noi prin situatii si mai grele, iar altii au probleme mult mai mari, astea ale noastre sunt nimicuri. Asha ca pup, si calm -calmul face multe. Si roaga te pt linishtea ta!

povestea nashterii

Hai ca m-ai incurajat si pe mine!!! Ca plangeam si io ca fraiera mai devreme. S-a trezit fata, e vioaie mama-mama. I-am scos "secretiile nazale" (cum le-a spus nenea de la Medicover) au iesit o gramada, iar acum se amuza in bouncer, se uita la mine cum mananc (adica in gura mea). Tot nu are temperatura si nici nu a tusit.

Merci Lorich, te pup si pe tine si tot la fel va urez si eu de sanatate, ca-i mai buna decat toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Mersi Cleo, asa e, trebuie sa fiu mai linistita, din nefericire cam asta e felul meu tampit, tot timpul cu inima la gat; toate problemele familiei pe am categorisite in cap pe capitole:griji pt tataie singurel, cu hipertensiune, cu de toate, griji pt mama cu diabet si singurica la Galati, si as putea continua.
Sunt o grija-holic.
Si acum ca mamica iti dai seama ca pentru Robert doare inima cel mai tare. Stiu sigur ca trebuie sa invat sa ma relaxez, ca altfel el va creste, se va face mare si io ajung la cucu-bau.

Ma rog, in general ma "tiu" tare, ma gandesc ca nu sunt probleme majore ce are el, dar cand plange o zi intreaga... na, mai cedez si eu.

Ylari pup si pe tine si pe bebeluna.

Poze Robert

Mergi la inceput

Mai feteleor de nauca ce sunt am uitat sa va zic ca duminica am fost la botez de Iasmina by Inais, au avut o ceremonie frumoasa si scumpica a fost tare cuminte, e super dulce si plina de falcute.
Abia astept sa va povesteasca Ina si sa puna pozici.

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lorich, si de la noi si pentru Robert cel marisor, sunteti cu o saptamana inaintea noastra, noi facem azi 11 saptamani.

Bafta multa si sanatate!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Lorich, si de la noi si pentru Robert cel marisor, sunteti cu o saptamana inaintea noastra, noi facem azi 11 saptamani.

Bafta multa si sanatate!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Multumim mult si la multi ani si voua! V-ati nascut la o saptamana dupa, aceeasi lungime si 10g diferenta la greutate; baieti mari!

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare tuturor,

Felicitari pentru bebelusii crestinati !!! Sa va fie de bine, sa aveti sanatate si protectie Divina!!!

Dupa prima saptamana de cresa la toata gasca de prieteni, copii s-au racit. Adam a facut 39 de grade, Sara la fel, Bianca peste 38 iar Lorelei a avut sambata dimineata febra maxima in aceasta repriza 37.7. Conform medicului la febra de genul asta nu se face nimic se incearca doar curatarea cailor nazale...Para aia de curatat e teribila, vineri pe sambata noaptea am chinuit copilul de nu s-a vazut, a plans si-a suspinat dar din nas nu am reusit sa extrag mai nimic iar serul fiziologic e vax albina si dansul in conditiile acestea. Mi-am amintit apoi de teribilul instrument "Batista bebelusului" cumparat la cerea mea de mama din Romania si pe care nu am avut curajul sa il folosesc. Ei bine, ce nu faci ca sa vezi copilul vioi...De dimineata am adus aspiratorul in dormitor, am conectat instrumenutl la aspirator am inceput utilizarea si in trei minute am extras la secretie nazala de nu mi-a venit sa cred iar copilul a putut manca fara sa se inece sau sa ramana fara respiratie. Am mai folosit instrumentul de cateva ori de fiecare data dupa folosire spalam nasucul cu ser, pe seara copilul nu mai avea febra. Sambata pe Duminica noaptea s-a mai infundat odata si a fost aspirata, insa in rest a dormit foarte bine in asteptarea marelui eveniment. Duminica dimineata inainte de masa inca o curatare, apoi hranit copilul, executat ultimele chetsii prin casa, facut cateva poze inainte de botez:

http://family.webshots.com/album/566633871yPqqmd

Dupa care ne-am dus la biserica, oareucm cu intarziere. Oricum au fost copii care au ajuns dupa noi. S-au botezat 10 copii deodata, noi stiam de 6, intre timp se pare ca au mai hotarat si altii sa isi boteze copii. Printre aia multi langa noi stateau o pereche cu gemeni, fetita dormea dusa, baiatul a plans constant pe parcursul slujbei. Lorelei a plans si ea pe final inainte sa mergem sa semnam in catastif.

http://good-times.webshots.com/album/566629763hRErqv

Dupa care am sters-o catre casa unde am pregatisem una alta pentru musafiri. Cum Lorelei in timpul botezului a decis ca face kk eu a trebuit sa urc la ea in camera sa o schimb si sa ii dau mancare, timp in care de jos imi auzeam socrii oarecum panicati. Cristi aducea niste platouri in casa ca le tinusem in firgider la un prieten, la noi nemaifiind loc de nimic. Oamenii ca deobicei la inceput de ceva stateau retrasi p-afara, socrii mei erau panicati ca nu se intra, ca oare ce sa faca. Socru incerca sa ii invite pe flamanzi in casa, soacra ii zicea sa ii lase in pace ca noi, adica eu care alaptam si Cristi care aducea paltorui trebuie sa ne ocupam de ei. In final o prietena de pe un alt forum ne-a ajutat cel mai mult, in aceasta faza. Socrii ne ajutasera sambata mult de tot, si duminica pana sa inceapa botezul. Numai ca soacra mea e complect derutata cateodata si nu prea ia decizii de una singura...nici la ea acasa, darami-te la noi. Pana la urma am ajuns si eu jos, prietena respectiva deja imi umplea masina de spalat vase cu farfuriutele din care se mancase - soacra mea era sub influenta, ca vai ce super prieteni super avem . Noi inca nu avem mobilier de gradina asa ca vecinii (toti vecinii nostri sunt belgieni autohtoni) rapid ne-au adus niste mese sa punem din chestii si afara, a inceput sa picure, alti vecini au adus rapid si o umbrela. O faza simpatica pana sa vina umbrela apare unul dintre proaspetii tatici in casa cu platoul cu choux-uri si striga fericit "Pe astea le-am salvat eu!" Nevasta lui intre timp isi cauta copilul care era afara in brate la altcineva, iar afara cum spuneam picura si il intreaba pe sot "Da copilul l-ai salvat"..."Care copil, lasa ca nu pateste nimic, astea se inmoaie" .
O pereche dintre vecini au plecat repede, ceilalti au stat destul de mult. Unii s-au oferit sa ne tunda iarba in fata casei in fiecare saptamana . Vecina Suzy din spate ne-a adus de dimineata rosii si salata de la ea din gradina sa avem pe platouri, mi-a adus o orhidee superba si un plic pentru Lorelei si a plecat de la noi cu lacrimi in ochi multumindu-ne ca am invitat-o. Vecinii de langa noi care nu mai vorbeau cu Suzy dinainte sa ii moara acesteia barbatul desi el era fratele sotului lui Suzy si ea este sora lui Suzy - incurcata treaba- au stat frumos de vorba cu Suzy, la biserica chiar au chemat-o pe Suzy sa stea langa ei. A fost foarte reusita toata treaba si cheful s-a spart pe la 9 cand au inceput toti copii sa pice de somn si prin urmare parintii i-au luat si i-au dus catre casele lor, noi fiind la a noastra Lorelei nu a avut deloc schimbat programul, a dormit fiecare repriza pe care trebuia sa o doarma la ea in patut cu toata galagia inconjuratoare.

Ieri am fost libere si eu si Lorelei cu ocazia zilei orasului in care muncim asa ca ne-am tras sufletul dupa botez. Lorelei s-a jucat intr-un cort primit de la niste prieteni pazita de un imens dragon fermecat primit de la nasi, iar ma-sa a facut in reprize curatenie prin casa si a balotat toata ziua eclere ca numa din alea mai ramasesera intre dulciuri. In linkul de mai sus sunt primele poze de la botez, mai avem o serie facute de o vecina (moasa mea de nastere), abia astept sa le vad avand in vedere ca ea e semi-profesionista, are un mic bussines in care ii invata pe altii sa faca poze si apoi sa faca albume pe eveniment.

Va pup si o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

aldaesme, sa va fie de bine crestinarea!!!

buna inventie batista bebelushului, actioneaza instant, numai ca fiica mea se pune pe un urlat...brrr.

povestea nashterii

Mergi la inceput