Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 aldaesme, sa va fie de bine crestinarea!!! buna inventie batista bebelushului, actioneaza instant, numai ca fiica mea se pune pe un urlat...brrr. |
Multumesc!
Si Lorelei plange rau, dar nu am ce ii face, ca trebuie musai curatata altfel pastreaza virusii si numai mai rau ii fac. Acum cu cresa...o sa mai culeaga ea nu trebuie sa ii tin si pe astia
Esme
inais spune:
Buna dimi!
Am revenit si noi...dupa un botez absolut impecabil. Bebe cuminte, a plans doar cand a scos-o din apica dar s-a calmat imediat...apoi pana la 11 seara a stat cu invitatii, a pozat, a dansat...absolut impecabil s-a comportat!
Ieri la baita de mir ne-a delectat cu o mie si una de fetze zambaretze...si apoi a pozat concentrata!
Suntem extrem de multumititi de cum s-au derulat botezul Iasminei!
A fost totul asa cum ne-am dorit si chiar mai mult ![]()
Cand ajung la zi cu cititul revin cu detalii. Pozele vor fi gata abia vineri. Momentan (azi candva) le voi descarca pe cele de ieri de la baitza.
Va pupam!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
cleo78 spune:
felicitari vecino pt botez!! sa va fie de bine, si sa fiti sanatosi si fericiti!!
si asteptam pozele!!
edit: fetelor, ce mai faceti de mancare?? o plecat tati in delegatie, dar io tot tre sa mananc!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Mai ce de copilasi bolnaviori...offf... sanatate multa tuturor. Noi am trecut deja de o miniraceala cu Tudor...chiar la mare...a luat-o de la fra'su dar a trecut repede si fara probleme. Si Tudor plange de rupe la batista bebeului...dar asta e...nu avem ce face.
Noi insa ne confruntam cu alte boli...adica paraziti; Stefan are limbrici iar Tudor oxiuri...asa ca pe Tudor il tratez cu Helmiflores....pe care urmeaza sa il cumpar ca abia azi am luat indicatiile de la medic. Pe Stefan cu Zentel si fara lactate....dar trecem noi si de asta.
LA mare intr-adevar ne-am distrat enorm, si nu am pus poze din care sa reiasa adevarata distractie ca erau cu gaasca seara pe terasa unde ne destrabalam, dansam, gratare...si culminand cu coboratul pe plaja pt o baie nocturna la nudul gol....unii. Eu nu mi-am permis ca.....crestea nivelul marii si ii lua valul pe aia de la corturi...so....m-am multumit cu privitul.
In alta ordine de idei...cine a inceput diversificarea???
Noi am inceput-o de o saptamana...cu supa de zarzavat si de ieri cu suculet de porto iar azi o sa ii pasez si legumele in supa si in cateva zile inlocuim o masa cu supa pasata. Bb e superincantat...a acceptat bine supitza...si bea cate 100 ml in fiecare zi. Supa i-am facut-o din : cartof, telina, patrunjel, morcov, ceapa,un pic de sare si un pic de ulei. Iese o nebunie si ii place de numa.
Acumma duc sa pregatesc supa...si intru mai tz.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
cleo78 spune:
dordia, diversificam?? ooo, cand a trecut timpu...
aaa, dar al tau e biberonez, de aia incepeti diversificarea...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
inais spune:
Sunt la pagina 2...pana ajung la zi terminati si cap asta!
Am intrat sa scriu
Robert al lui Lori pentru cele 3 lunitze!
La fel
pentru Mara lui Cleo...la cele 4 luni!! Ce mai trece timpul...si tot
pentru Sara-Maria, Patrick Nicolas si Eric-Daniel!!
Si sa nu o uitam pe fluturica Amelia !
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati parintii!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
Daria_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Neata la un decaf. Urata vreme; urata rau Sa incerc sa raspund : Sionacip nu, nu sunt calma deloc, tot timpul la limita panicii, am si toate grijile pe cap cu secretia de la ochi, cu piciorusele… plansul doar picatura care ma termina. Da, Reallaura cum rezist ? Mereu imi zic ca nu mai rezist, dar mai rezist si uite asa trece timpul si eu tot sper ca « maine » va fi mai bine. Doloress o sa citesc link-urile, sper sa fie vorba de colici, de burti si caca sau pura alintare, nu de high need child, ca nu-mi prea place ideea, dar we’ll see. Ylsriulta sanatate Evutei. Gabi, Cleo multumim din suflet, da piticu' face azi 3 lunisoare, nici nu pot sa cred, cele mai terifiante si cele mai minunate luni din viata mea. Lori, mami de pui drag si iubit Robert Poze Robert |
LOrich, me tooooooo
Lorich spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Daria_Ioana
LOrich, me tooooooo ![]() |
Ia zi, join the club!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Getutza81 spune:
Buna fetele....
Deabea acu am terminat de cetit...
Ylari, pupici la bebeluna sa treaca necazul... sa iti fie de bine berea, si eu mai beau din cand in cand... cat despre soacra.................. nam cuvinte............las ca va luati voi casuta voastra si va fi muuuuuuuult mai bine...
Vianne, multumim 
La multi ani puiutilor care astazi implinesc 4 lunisoare si respectiv 3 lunisoare...
Laura, fara rusine cand e vorba de sanatatea puiutilor nostrii, pentru ca pot avea urmari toata viata si ei si noi.......
Ancarun, si eu tot la fel fac cateodata, am servetele umede la mine si imediat i sterg manutele fara rusine... ce e drept uneori dupa ce pers respectiva ia coltul
... Dar deacuma inainte nici urma de jena nu voi mai avea pt ca eu stiu cat trag acuma cu el..
Anisiap, se mai poate intampla din cate am auzit.. las ca trece si se facepuiuta bine 
Doloress, cat timp e in grafic eu zic ca e perfect !! Pentru noi solutia sa ne mutam din nou nu prea e buna.. numai ce neam mutat si aici... in primavara cel tarziu din nou trebuie sa ne mutam la casuta noastra.. asa sunt de dezamagita din pctul asta de vedere... asta e, las ca trece....
Noi suntem mai bine, azi noapte mam rugat la doamne doamne sa il fereasca in seara asta de rele si sa se poata odihni puiutul bine, si asa a fost... plus ca am avut tantari o gramada dar nici unul nu sa atins de el... deci puterea rugaciunii... am si plans cca un minut dar cu toata puterea si dragostea care o simteam in momentul ala pt puisor... si mia ajutat rugaciunea...Multumesc doamne doamne !!!
Desiree, felicitari pt bebelusa voinica !!! si noi in acelasi stadiu suntem !!!
Cleo, superbe pozele de la botez !!! Eu apa de la chiuveta nu folosesc, doar apa plata pe care doar o incalzesc...De la pupatul celorlalti poate dezvolta alte boli.... cert e ca lambriile lea luat de la verisoara lui...
Miss
incerc sa nu ma stresez prea mult, stiu ca nu face bine nici mie nici la bebe ca simte tot...
Simona, imi pare rau sa aud de bebe bolnavior !!! 
Lorich, hai mai putin, trec astea si te vei putea bucura de bebe mic !! 

Esme, sanatate multa puiutilor !!! Sa va fie de bine botezul !!!
Ina, sa va fie de bine botezul, imi pare bine ca a iesit bine si ca bebelusa a fost cumintica cumintica !!!
Dordia, imi pare rau sa aud de copilasi bolnaviori, hai ca ne incurajam reciproc
Si noi am inceput diversificarea... cu piure de cartof morcov si pastarnac in prima zi... apoi mar galben cu piersicuta crude... apoi din nou legume.... si acum dam borcanase ca am primit de la nasa... i plac la nebuie... bineinteles, cateva lingurite in prima faza... si doar o data pe zi... deocamdata totul bine si frumos....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Si am reusit sa pun poze facute de fotograf de la botez incepand de aici
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !