Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cafeaua e in fata mea, deci sa bagam poze de Cleo :)

Ylari, curata-i nasucul de cate ori e nevoie cu batista bwebelusului. E bine ca nu are temperatura, o fi luat-o doar vreun curent. Noua intr-o situatie similara ne-a zis pediatra sa-i dam 3ml de panadol, de 3 ori pe zi. Dar mai bine suna la Medicover.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Cleo, superbe pozele de la botez, frumos eveniment si adorabila protagonista.

Frumoase rau ghetutele Marei.

Este cineva astazi Ana? La multi ani!

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Cleo, superbe pozele de la botez, frumos eveniment si adorabila protagonista.

Frumoase rau ghetutele Marei.

Este cineva astazi Ana? La multi ani!

este!!! Iasmin ANA-MARIA!!!!!

si mai este ceva azi!!! fac 4 luni neshte pui mici de pe aici! Sara-Maria, Mara, Patyrick, Ericuts, si la 3 luni Roberttel, pui de Lorich + Amelia lui Melly!!!

da, pozele sunt nemaipomenite.
Pot sa va recomand si fotograful - si e f. eftin....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

La multi ani la toti puiutii dragi nascuti pe 9, in special prietenului Robert by Lorich Si la multi ani atunci si pentru Iasminuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc fetelor.
Am sa sun la Medicover. Acum doarme de vreo ora puiutza lu' mama (poate ptr ca nu s-a odihnit azi noapte???) Saraca mi-era o mila de ea, plangea ca nu putea sa respire calumea jos si am luat-o in brate si dormea cu capul pe umarul meu ca atunci cand era mica... Mi-e mila de ea... Of, si cand te gandesti ca sunt doar niste mucishori... I-am dat niste ceiutz in somn si a baut vreo 20 ml... Era foarte putzin caldicel asa, cred ca i-a placut... Posibil din cauza ca ieri din caldura de afara am intrat in Feeria unde era racoare? L-am si certat un pic pe Iuby inca de ieri ca mi s-a parut ca a stat cam mult pe la raionul de inghetate... si mi se parea frig, dar m-a facut paranoica... Plus ca si el si eu suntem cam muciosi, sper sa nu fie vreun microb, ceva... sa spun si asta cand sun la Medicover? Saracutza, e obosita, daca ati vedea cum doarme... Of of si cand ma candesc ca pot astia de sub noi sa inceapa oricand balamucul si iar se sperie fata si nici macar nu pot iesi pe afara cu ea ca mi se pare cam frig si nu stiu ce sa fac.......... Eu nu am mai mancat de ieri de la pranz, ieri am fost pe alergatura si acum nu imi arde. Stiti ca sunt si cu soacramea acasa, nu? Pune muraturi, coace vinete, face bulion, ca daca suntem in criza mondiala de alimente si nu se mai gaseste nimic, trebuie sa faca ea... Hai ca mi-a casunat si pe asta acum aiurea. Dar sunt convinsa ca nu o sa se dezminta si o sa scoata artileria de idiotzenii. Ieri ii spunea la fata: "Mamaie ce forta ai in picioruse, gata, nu mai poate sa faca mami alti copii ca ii dai tu cu picioarele in burta". Ce parere aveti??? Nu am zis nimic, eram in bucatarie oricum... Mi-e o mare mare sila...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Deci, am sunat la Medicover la hot line. Mi-au spus la fel, ca e foarte bine ca nu are temperatura, dar sa i-o iau in permanenta, sa ii scot mucisorii frecvent ca sa aiba caile aeriene libere. Secretiile nazale la bebelaci mi-a spus ca nu sunt neaparat de natura infectioasa, pot sa fie si pur si simplu inflamatorii cauzele (trecerea de la cald la rece - chestie care ni s-a intamplat noua ieri). E important sa scot mucisorii ptr ca e pericol altfel sa ajunga chiar la urechiuse sa faca otita sau in plamani....... Brrrrrrr Oricum e de urmarit si temperatura si alte chestii cum ar fi pofta de mancare, apatia (eu i-am zis ca acum doarme dar probabil ptr ca nu a dormit azi noapte ca lumea si mi-a confirmat si el). In fine, mi-a zis daca vreau sa dau o fuga la clinica, dar el nu m-ar pune pe drumuri. De trimis ambulanta a zis ca nu crede ca e cazul...
Sper sa fie bine. Acum nu mai fornaie... nu stiu ce sa zic. Poate i-or fi trecut ? Na, ca parca m-a auzit si a tras ditamai fornaiala..............

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Multumesc fetelor.
Am sa sun la Medicover. Acum doarme de vreo ora puiutza lu' mama (poate ptr ca nu s-a odihnit azi noapte???) Saraca mi-era o mila de ea, plangea ca nu putea sa respire calumea jos si am luat-o in brate si dormea cu capul pe umarul meu ca atunci cand era mica... Mi-e mila de ea... Of, si cand te gandesti ca sunt doar niste mucishori... I-am dat niste ceiutz in somn si a baut vreo 20 ml... Era foarte putzin caldicel asa, cred ca i-a placut... Posibil din cauza ca ieri din caldura de afara am intrat in Feeria unde era racoare? L-am si certat un pic pe Iuby inca de ieri ca mi s-a parut ca a stat cam mult pe la raionul de inghetate... si mi se parea frig, dar m-a facut paranoica... Plus ca si el si eu suntem cam muciosi, sper sa nu fie vreun microb, ceva... sa spun si asta cand sun la Medicover? Saracutza, e obosita, daca ati vedea cum doarme... Of of si cand ma candesc ca pot astia de sub noi sa inceapa oricand balamucul si iar se sperie fata si nici macar nu pot iesi pe afara cu ea ca mi se pare cam frig si nu stiu ce sa fac.......... Eu nu am mai mancat de ieri de la pranz, ieri am fost pe alergatura si acum nu imi arde. Stiti ca sunt si cu soacramea acasa, nu? Pune muraturi, coace vinete, face bulion, ca daca suntem in criza mondiala de alimente si nu se mai gaseste nimic, trebuie sa faca ea... Hai ca mi-a casunat si pe asta acum aiurea. Dar sunt convinsa ca nu o sa se dezminta si o sa scoata artileria de idiotzenii. Ieri ii spunea la fata: "Mamaie ce forta ai in picioruse, gata, nu mai poate sa faca mami alti copii ca ii dai tu cu picioarele in burta". Ce parere aveti??? Nu am zis nimic, eram in bucatarie oricum... Mi-e o mare mare sila...

YLARI

ylari, suna si zi si asta la Medicover. Si un microb/bug ceva posibil sa fi luat, poa sa fie numai o usoara rinita, care se lasa cu muci mai multi, la varsta asta ei nu stiu sa sufle nasul.

cat despre soacra, ignore, ignore, ignore! e in lumea ei, una mai ciudata, asha. Gandeshte te, ca o sa te intorci la munca, o sa castigi bani, si in cateva luni vedeti exact ce si cum va permiteti financiar, si va luati credit, si chit ca mananci piine cu sare, dar... va avea pitica o mama linishtita, si echilibrata, si fericita, si implinita!!!

edit: uite ca ai sunat. F. linistitor ce a zis - intradevar, si mie imi curge nasu cand trec brusc de la cald la rece. Dar io pot sa mi-l suflu.
si da, mediul mucos e prielnic la microbi, etc. Asha ca..mai bine ii scoti. Fiica mii insa ii e frica de batista bebelushului,urla....

povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Multumesc fetelor.

YLARI

ylari, suna si zi si asta la Medicover. Si un microb/bug ceva posibil sa fi luat, poa sa fie numai o usoara rinita, care se lasa cu muci mai multi, la varsta asta ei nu stiu sa sufle nasul.

cat despre soacra, ignore, ignore, ignore! e in lumea ei, una mai ciudata, asha. Gandeshte te, ca o sa te intorci la munca, o sa castigi bani, si in cateva luni vedeti exact ce si cum va permiteti financiar, si va luati credit, si chit ca mananci piine cu sare, dar... va avea pitica o mama linishtita, si echilibrata, si fericita, si implinita!!!

edit: uite ca ai sunat. F. linistitor ce a zis - intradevar, si mie imi curge nasu cand trec brusc de la cald la rece. Dar io pot sa mi-l suflu.
si da, mediul mucos e prielnic la microbi, etc. Asha ca..mai bine ii scoti. Fiica mii insa ii e frica de batista bebelushului,urla....

povestea nashterii

Fi-mea rade la batista bebelushului!!! In hohote............
Cat despre lumea soacra-mii, m-ai facut sa rad............. Deja a inceput sa imi povesteasca de Iuby cum facea el temperatura si cum racea in gat si ce nasol e, bla bla bla.....

Aoleu fetelor, eu am bagat o masina de rufe (sunt hainute de-ale Evei) dar m-am uitat in calendar si nu era nicio cruce, nimic... La multi ani sarbatoritilor / sarbatoritelor.

Pupici multi. O fi bine ca doarme asa fata mea?????????

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata dupa o noapte bunicica. Am dormit pana la 23:30, apoi pana la 2:30 si apoi pana la 6:30, a fost cat de cat ok. Cand l-am alaptat la 6:30 mi-a trantit o balega de zile mari... si eu care sperasem ca adormim frumos la loc in patut, unul langa altul...

Azi o vizitez pe Tini si il voi vedea pe bebe Felix al ei, care e la puseul de 6 saptamani, saracutul...

Getutza, sanatate multa si la cat mai putin stress, scumpa!! Ai grija si de nervii tai, sa fii cat mai calma, fiindca stii ca starile noastre se transmit si la bebei. El trebuie sa te simta pe tine calma si puternica, mai ales cand e el bolnavior, altfel el de unde sa-si traga puterea de a se face bine? Daca tu vei fi prea mult timp in panica, si el se va simti la fel... Stiu ca e greu sa-ti stapanesti emotiile si temerile si durerea cand il vezi bolnavior, dar incearca!! Sa speram ca va fi bine cu tratamentul asta si nu vei mai avea probleme... Si eu o sa incerc sa nu-l aduc pe David in contact cu prea multa lume...

Ylari, vezi ca pe serverul comun sunt niste carti despre diversificare. Nici eu nu am inceput inca sa ma informez serios, dar stiu ca ar fi bine sa incepem cu un singur aliment, pe care sa i-l dam cateva zile la rand, sa vedem daca-i place, daca u face alergii etc. Dupa aia treci la urmatorul... Si eu am o jucarea pentru gingiutze pt. cand i-or iesi dintisorii, din aia care se baga in frigider, fiindca rece le face bine la durere... Fetelor, cica dureaza si cateva saptamani in care ii doare, fiindca le ia destul de mult dintisorilor sa iasa prin gingie... Of, Doamne, saracutii de ei... dar las’ ca nici noi n-am murit din asta, se vor descurca si ei, ce sa faca....

ancaurn, oh, ce idee buna cu servetelul la indemana cand il pupa strainii pe manute pe bebe, asa am sa fac si eu. Iar la cei mai apropiati sau la prietene le spun direct... Culmea, cei care au si ei copii mai mici nu se infig la asemenea gesturi...

Doloress, si noi la fel, cand il punem in Maxi Cosi se simte nasol ca e prins ca in chingi, plange, numai cand merge masina se potoleste, parca intuieste ca e vorba de un drum si nu-i place sa stam pe loc... Traiasca semafoarele verzi Si mie mi-a zis moasa ieri sa-l pun in bouncer (max. cate o ora) ca sa ma poata vedea si sa stie si el ce se mai intampla prin casa, apoi mi-a zis ca pot incepe sa-l pun pe paturica de activitati, sa-i asez niste obiecte la distanta de manutele lui (cate unul in fiecare parte), sa-l las sa se uite el unde vrea... si nu prea multe obiecte, ci doar cate unul... Sa vedem...

Dordia, bestial peisajul ala de la mare, cred si eu ca mergeti in fiecare an, si eu as face la fel...

Cleo, ai fost o eleganta la botez, tare mult mi-ati placut amandoi. Despre Mara... fara cuvinte!! A fost imbracata in culoarea mea preferata, liliachiu Si ce frumos s-a si dansat... de tort nu mai zic nimic

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele..
Cleo, superbe pozici, mi-a placut si sala foarte mult, iar scumpa mica: fara cuvinte ce sa mai...
Vianne. E bine Stefana?
Alysh...azi imi fac neaparat timp sa-i scriu un mail Laurei.
Ylari..aceeasi problema o am si eu cu Mateiut. De ieri are mucisori si parca si tuseste. Dimineata chiar gijiia asa, probabil se adunasera si multi mucisori. ii scot intr-una. e bine ca nu sunt verzi, ci albi asa, desi opaci...Merg cu el la dr azi sa nu cumva sa aiba rosu in git. Si eu i-am dat si ieri si azi Panadol 2,5 ml...Oof...sper sa fie bine. El probabil a racit in aerul cond. de la botez, altfel nu-mi explic...

Si desigur pentru ca ploua, e Sis la mine azi, vrea sa-si ia banii de trusou..Sau ma rog, ploua pentru ca a venit SIs azi, ca de fiecare data cind ne-am intalnit a inceput ploaia..
Sa vad cum ajung si la doctor, daca nu se face mai frumos astept sa vina Cip pe la 11.00 sa ne duca el, sa vad..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput