Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam La multi ani, Mariilor ! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
multumesc ca m-ai trezit!!
La muulti ani, scumpe Marii!!!

fetelor, io o aniversez si pe Mara mea azi!! nu stiu daca e acceptat sau nu de bisertica, dar un motiv in plus sa prajiturim, nu strica!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
dordia2000 spune:
Hallo..remember me????
Am reusit si eu sa mai intru pe forum...ca tare greu ajung. Suntem ok, sanatosi voinici....am fost la mare 2 saptamani si....a fost ok, s-a simtit pitiku' minunat.
Am pus si ceva poze in albumul Nazdravanilor mei.
va poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Reallaura spune:
Neata!
In primul rand La multi ani Mariilor!

cleohihi uitase ce se face la biserica varul, ha???nu -i placuse experienta!
In al doilea rand, sa scriu si eu cate ceva de botez pana nu se scoala puiul.
Mai dragelor, a iesit super. M-am felicitat pentru ideea cu camera, mare lucru sa-l poti retrage undeva pe bb cand oboseste de muzica si de atatia invitati care trag de el!
Am alaptat in liniste...si Sis l-a aplaptat pe Mirci cand lipseam ...face experiente pe copilul meu
cei de la Tulip In, domni pana la capat, nu au pus fripturile la socoteala acolo unde a plecat lumea,au servit excelent, camera era f misto- aveam pana si prezervativ in baie!!!, nu au verificat nimic, pe incredere am predat cardul de la camera! Am avut si terasa foarte frumoasa unde ne mai retrageam ca sa discutam/fumeze lumea..
Bb a plans in biserica, Matei plangea afara, v-a spus soramea, 2 stresate, mai ales eu care ii ssssh-iam lui Mirci in ureche sa taca si el nimic.
Ma duc sa incarc niste poze ca sa va faceti idee si va trimit linkul.
Ah...si m-am felicitat si de ideea cu nasii, ca tare draguti mai sunt!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
MissParker spune:
Neata, fete cucuiete! Noi am avut iar o noapte buna. Daviducul a dormit de la 20:30 pana la 0:30, apoi iar pana la 5:00, ne-am trezit apoi impreuna pe la 8 fara ceva...
O noua saptamana incepe, iar noi ieri am comandat o masina de spalat. Finally! Era ultima arma pe care o mai avea Mutti ca sa se „sacrifice“ pentru noi, ca pana acum spalam mereu la masina lor de la subsol, iar ea ne intindea de multe ori rufele sau le lua si ii calca lui Bogdan tricourile si pantalonii... Azi as vrea s-o scot la o plimbare si, printre altele, sa-i spun noutatea. Sa vedeti ce bot va pune, imediat se va simti jignita... dar nu-i nimic, ca am si eu un pretext minunat: masina lor s-a stricat acum vreo 10 zile si si-au luat alta, acum ii pot spune ca eu si Bogdan am avut mustrari de constiinta din cauza asta, fiindca noi spalam mai mult ca ei si deci s-ar putea ca din cauza noastra sa se fi stricat masina si ca e totusi mai bine sa spalam la masina proprie, sa vedeti daca in final n-o aduc in stare sa se simta EA vinovata! Ei, las’ ca am eu ac de cojocul dansei... Plus ca trebuie sa-i spun si de figura cu inregistrarile pe care mi le-a distrus cand a facut curatenie si a scos „din neatentie“ cablurile de la TV 
Simona, bravo pentru botezul reusit!! Asteptam cu nerabdare pozici! Ce misto ca l-ai alaptat tot tu si pe Mirci, hihihi...
Simonix, si voua felicitari pentru micutul crestin! Misto rochie ai avut!! Sa aveti vreme buna la Mangalia, sa va simtiti bine!
Nicole, la mine recordul intre mese a fost in ultimele astea 2 nopti, cand se apropia de 5 ore, dar l-am trezit fiindca ma temeam ca am eu sanii prea plini... Se vede treaba ca ceaiul calmant isi face efectul asupra lui...
Dordia, mie chiar imi fusese dor de tine, bine-ai revenit! Mai, da’ ce flacai mari ai! Iar poza cu rasaritul de la fereastra e splendida, m-a lasat masca. Unde anume ati fost la mare de ati avut o asemenea imagine din camera?
Cleo, bine macar ca ati iesit din Bucuresti... Nici cununia mea (a doua) n-a iesit cum voiam eu (dans ciu-ciu, atmosfera blegoasa, bateriile terminate la camera video etc.), dar eu si Bogdan am fost fericiti si pluteam in alte sfere, asa ca ce mai conteaza...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
MissParker spune:
andora, elenuca, voi nu mai pontati de prezenta, fetelor?
Ca io acu' scriu cu musiu in brate, ii place cum tastez in fata ochilor lui... ![]()
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
jady spune:
Buna dimineata,
HAPPY BIRTHDAY,aMARIILOR,dr
Simonix ff dragute pozele de la botez,si bebe mic ce scumpic este ,ff fain sa va fie de bine increstinarea
.
Simona MA BUCUR CA VATI SIMTIT BINE ,asteptam pozici.
CLEO ati tras o nunta de pomina cel putin cum tu spui ai mai iesit din Bucuresti .
MISS CE FAIN e castelul imi imaginez o nunta ca in povesti,stema e super faina,multumesc de incurajari...
fetele revin sa mai vb plange bebe ERIC si revin cu ceva poze.
Vianne muiltumesc,si eu sper ca totul sa se rezolve si sa nu fiu nevoita sa ma intorc in tara
.

dordia2000 spune:
Miss...si mie mi-a fost dor de voi....de forumit...dar....am fost superocupata cu nepotii de la bv...cu copii proprii...etc. Rasaritul l-am pozat din vila in care am stat pe litoralul romanesc....in 2Mai. Am inchiriat o vila pe malul marii...cu camere mari si superbe, cu terasa mare si minunata cu vedere la mare...si o peluza cu gazon si jucarii pt copii. Mergem acolo de 4 ani cate 2 sapt pe vara. E cam cu circuit inchis...adica si-a fixat omul clientii lui...si nu inchiriaza decat vila intreaga pt a evita dispute intre client. Deci am fost 5 familii ci catei si purcei si ne-am distrat de minune!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
simonacip spune:
Fetelor, a pus sis citeva pozici de la botez la semnatura...Hihi priviti la ea cum era terminata linga Mirci care plingea la mine in brate..Imi vine sa rid cit era de distrusa![]()
Simonix, frumoase pozici, vreme buna sa aveti la mare..
Cleo, bine ai revenit..de la nunta. Important e ca v-ati simtit bine.
Miss, sa stapiniti sanatosi masinuta de spalat!
Eu sunt cam hmm..nu stiu cum, indignata poate.Tocmai am primit (nu personal) de la o cunostinta remarca ca luminarea a fost de prost gust..Hmm...mie una mi-a placut Nu ma pricep la luminari,nu ma ocup cu luminarile de botez in viata de zi cu zi
. atit cit am vazut si cit m-am priceput, aia am comandat...Ma rog, ce mai conteaza, important e sa crestinezi puiul nu sa spreciezi cit de frumoasa a fost luminarea, cit de scump a fost prosopul sau cine mai stie ce porcarii d'astea de 2 lei. Persoana dela care vine remarca le-a fost nasa de cununie soramii, dar s-a purtat urit cu ea dupa, a birfit/comentat orice vorba a soramii...De 2 lei.Nu merita nici o atentie.Dar mi se pare meschin si mizerabil comentariul ei
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Fetelor, a pus sis citeva pozici de la botez la semnatura...Hihi priviti la ea cum era terminata linga Mirci care plingea la mine in brate..Imi vine sa rid cit era de distrusa Simonix, frumoase pozici, vreme buna sa aveti la mare.. Cleo, bine ai revenit..de la nunta. Important e ca v-ati simtit bine. Miss, sa stapiniti sanatosi masinuta de spalat! Eu sunt cam hmm..nu stiu cum, indignata poate.Tocmai am primit (nu personal) de la o cunostinta remarca ca luminarea a fost de prost gust..Hmm...mie una mi-a placut Nu ma pricep la luminari,nu ma ocup cu luminarile de botez in viata de zi cu zi Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
mai, la un botez nu se merge cu pretentii. Totul se face functie de bebe, nu ai timp si nici bani -ca acorzi totul copilului.
Si daca nu iti place, nu te uita!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
Miss - ce diplomata esti in relatia cu Mutti, usor, usor, o indepartezi si ce e cel mai interesant ca folosesti propriile ei arme care i se intorc impotriva.
Eu in weekend voi merge la socrela, abia astept sa mai am o disputa cu ea, trebuie sa o mai zgudui putin sa vina la realitate, ca prea bagacioasa este in viata mea.
Sa inteleg k functioneaza ceaiul, chimen si anason, cumva, ca am uitat.... ? Ma duc sa fac o cana...
Dordia - am vazut poze si de la mare si de la botez. Cred k v-ati distrat pe cinste, va felicit.
Laura -hai cu pozele. Sa va fie de bine.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008