Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Am revenit din nou pe forum.Sper ca nu ne-ati uitat.
Am avut botezul, a fost tare frumos totul.Din pacate de la intoarcerea in cluj eu am avut probleme de sanatate: am descoperit ca am nisip si piatra la fiere si era sa ma interneze fiind suspecta de pancreatita (aveam dureri abdominale de ceva vreme, dar dupa ce-am nascut crizele s-au inmultit).Acum ma simt bine si sper sa nu mai am crize de fiere si sa reusesc sa stau acasa sa mai alaptez macar vreo 3 luni.
Julia e bine, creste pe zi ce trece, e tot mai curioasa si plange din ce in ce mai putin.
Nu am citit nimic din urma, dar promit ca voi citi si voi reveni cu poze si cu mai multe detalii.

O duminica frumoasa

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

A, lily, si sa va fie de bine botezul si mcrestinizarea puiutei !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetelor.
Am venitara si noi de la botez, sunt obosita frinta, dar trebuia sa -mi clatesc nitel okii cu ce scrieti voi, plus pozici frumoase de Dflavia si gabitzam.

Lili(imi pare rau de problemele cu fierea), Dflavia, bine ati revenit.
Vianne, si Matei tot de oboseala plinge cel mai rau, nu de foame, nu de burta, nu de altceva: de somn. Bine ca s-a mai linistit, pupam fata frumoasa.
Ylari, un ceas imi tb si mie..Hhmmm Bravos pt cadouri!
Jady, nasoal treaba, sper sa-si gaseasca sotul cit de curind un serviciu care sa va permita sa ramineti acolo.
Cami, Sis si Bogdan in Spania vor sa emigreze, iti raspund eu ca am intrat prima...sic!El este medic de chirurgie bucomaxilofaciala, se pare ca-s cautati acolo...Eu sincer imi doresc in egoismul meu sa nu plece, ce m-as face fara Sis fie si un an doi..Plus ca odata ce ajungi acolo nu-ti mai vine sa pleci...

Acum 2 cuvinte despre botez: A iesit superbine, chiar mai bine decit speram, incepand de la 9.00 dimineata cind am iesit din coafor si mi-a placut tare cum m-a ondulat tipa..Ca acum e tot lasat nu mai conteaza.
Mirci a plins destul de mult puiul, iar soramea aproape ca voia sa mi-l ia din mina sa nu-l mai vada plangind, e disperata dupa el..Bine cine nu e, ca si eu eram cu inima rupta-n doua ca stiam ca al meu plingea cu foc in carut, era frint de oboseala si mami nu reusea sa-l linisteasca Pana la urma al meu a adormit, Mirci a tacut, eu am spus frumos CREZUL, dar cu niste emotii de ziceai ca cine stie ce fac (si m-a ajutat si SIs, desigur)Cel mai mare avantaj a fost camera, am alaptat de 3 ori si in 2 rinduri l-am adormit pe bb acolo, tare mult ne-a folosit un moment de respiro acolo.Eu nu am nici o poza, dar am revazut colegi din liceu, am stat la terasa, am facut poze, a fost tare tare misto..
Pe 27 mai am un botez...sa vedem...Sper pana atunci sa-l mai diversific pe Mirci cu masa de prinz(legume) si poate si fructele..
Hai ca mai vb miine, sunt obosita de nu se poa..

Ahh, am uitat sa va zic, am patat rochia cu ulei..sper sa iasa, o duc miine la curatat..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salut fetelor :)

Mi-a fost dor de voi, dar am fost super ocupata cu botezul :) Care botez a iesit superb de la biserica pana la final... cand am numarat banii Bebe nu a plans decat cand l-a bagat in apa, in rest a fost un ingerash de copil, desi era cu burta goala, caci deh, nu avusese chef de laptic inainte Toti se minunau cat de cuminte a stat. Ma rog, pana cand a facut scuba-diving in cazan Eu am fost f emotionata, desi eu una nu sunt credincioasa... insa am mare respect pentru cei care au credinta si uneori bisericile ma impresioneaza si imi transmit o stare mai aparte :) Asa s-a intamplat si acum, poate a contribuit si faptul ca am avut parte de un preot tare bun, am fost singuri la botezat (cand am fost eu nasha s-au botezat 8 copii odata, am avut senzatia aia de "banda rulanta").

Resto-ul a fost fain, mancarea buna, prietenii nostri grozavi :) Am avut si ursitoare care i-au urat toate cele bune lui Robert iar apoi au animat petrecerea; nu va spun ce s-au inghesuit barbatii in toata firea la pictat pe fatza Bebe a rezistat eroic cu noi pana pe la ora 9, cand vine ora lui de nani -ei bine, pentru ca nu era la ora respectiva in patutz, ne-a facut o criza de zile mari, s-a descarcat de toata agitatia de peste zi si a redevenit un ingerash tocmai cand avenit tortul. Apoi el a plecat acasa iar noi ne-am infruptat din tortura hihi si apoi... hai la numarat bani Ne-au ramas si de cheltuiala Yuupiii :) E productiv bebele asta

Azi i-a facut baitza nasha si apoi am pus o masa la noi, a fost tare fain, dar cald rau ! Si pe seara o plimbare in Cismigiu - asta a fost o greseala dar nu se putea sa plecam din tara fara o tura prin centru :)

Maine plecam la Mangalia pentru 2 zile :) Nu cred ca voi mai reusi sa intru - voiam sa le urez fetelor cu botez in acets weekend sa le fie de bine botezul !!!! Si sa va pe toate Sper ca toata lumea e bine, nu am avut timp sa cetesc :( Poze inca nu am pus, avem hmmmm cam 1500 de poze Poate pun cateva pe contul comun, va anunt eu !!!!!11

[pup

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, revin :) Inainte de nani am pus cateva poze de la botez pe contul comun :) Incepand de aici:

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix#5243370005748756866

Restul - mai pe saptamana aviatoare

Noapte buna mamici si bebici !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor al meu este alaptat exclusive san si noaptea doarme reprise de cate 6 ore. Eu l-as mai putea pacali sa doarma si 8 ore dar imi este frica sa nu il infometez. Ai vostri au reprise mai mari de 6 ore intre mese ?

Simonix - tare scump e Robertel, are niste ochi asa de vioi. Sa va fie de bine baita crestina, ati fost o familie superba.
Iulia – imi pare rau de Mufita. Sa va faceti bine cat mai repede.
Getutza- si eu am sa incep diversificarea pe la 3 luni si jumatate, cred ca voi incepe cu mar, banana
Getuta si eu anm aflat de spre astfel de cazuri, daca nu ii dai vigantol zilnic nu I se inchide foarte bine oasele de la cutia toracica. Eu am pus memento pe telefon zilnic sa nu uit.
Andreeap – sa va fie de bine baita sfanta. Vad ca am avut aceleasi decoratiuni la botez, unde ati facut ?
Am vazut pozele, tare frumoase sunt fetitele tale
Simoncip – felicitari pt nasit. Astept poze cu voi si cu bebeii.
Miss - sa ne spui dc iese ceva cu ceaiul baut de tine
Gabitzam - ai 2 flacai minunati. Iar Raducu, a crescut mare

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

buna seara fetele!
Am venit de la botez, a iesit super.
Mi-a placut de Simonix cu: e productiv bebele asta!
A doua haioasa de pe forum impreuna cu Cleo!
Foarte misto rochita si poza cu robertzel la baita acoperit cu trandafiri...hihi
Vazut si poze de Gabitzul, suuuper.
Acum fetele, ..stati ca plangeee

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pupici la mamici cu bebici...si sa va fie de bine si de folos botezurile...
noi maraiti, inca nu ne-a trecut de tot. mai rau este ca nu-i mai place in masina, plange de mama focului, nu se opreste pana nu-l pun la san..
Dolores, citesc ca ti-e frica de condus? eu conduc momentan in parcarea dn Carrefour Angrignon, sper sa-mi fac curaj sa ies si pe strada...asta e, macar invart si eu colacul ala...:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, superbe pozele de la botez! Sa va traiasca micul crestin, sa aveti parte doar de bucurii impreuna cu el!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

pupici la mamici cu bebici...si sa va fie de bine si de folos botezurile...
noi maraiti, inca nu ne-a trecut de tot. mai rau este ca nu-i mai place in masina, plange de mama focului, nu se opreste pana nu-l pun la san..
Dolores, citesc ca ti-e frica de condus? eu conduc momentan in parcarea dn Carrefour Angrignon, sper sa-mi fac curaj sa ies si pe strada...asta e, macar invart si eu colacul ala...:D

buna dimineatsa!! cred c aveti nevoie de !
Back to business.

stefany_p, imi pare taare rau ca nu ii place lui bebe in mashina! pot zice ca ai un bebe unic si special!!

felicitari de botez-eala!!! si la surori, si la simonix, si la Inais!
pupici la toti!

Barfa: fetelor, am fo la nunta la Nehoiu. Mai bine nu mergeam. In afara ca iesirea din bucuresti ne-a prins tare bine... am avut asha un shoc. Adica mireasa e de acolo si de cand o stiu, zice f. afectata: "vreau ca nunta sa fie ca in visele mele, sa fie la biserica din satul bunicii, sa am o masa la care sa pun poza bunicii, mare, sa am flori pe coloane pana sus, sa am rochie nu stiu cum, cu plailistu meu, sa fie etc". Va dati seama ca au lipsit florile pe coloane, ca mancarea a fo rece si putina si nu prea grozava (nunta la tsara cu prea multi invitati...), la masa noroc ca a ocupat o verisoara toata masa, si ne-a tinut loc pt toti si la un loc , loc de dans ciuciu, formatie...de tigani care au cantat numai cu fara numarfaranumar... la 11 am plecat la pensiune cu piticania.
Dar per total, a fo fain ca am iesit din bucuresti.

A, si mai barfa, tati il ia pe mire peste picior: "hai, mai, vere, nu mai tii minte ce se face la biserica? " la care mireasa se crizeaza. Ea nu a zis la nimeni ca el e divortsat... (p.s. si probabil nici ca si ea e o cauza a divortului )

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Mariilor !

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput