Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Lori, multumim de aprecieri !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am revenit din nou pe forum.Sper ca nu ne-ati uitat.
Am avut botezul, a fost tare frumos totul.Din pacate de la intoarcerea in cluj eu am avut probleme de sanatate: am descoperit ca am nisip si piatra la fiere si era sa ma interneze fiind suspecta de pancreatita (aveam dureri abdominale de ceva vreme, dar dupa ce-am nascut crizele s-au inmultit).Acum ma simt bine si sper sa nu mai am crize de fiere si sa reusesc sa stau acasa sa mai alaptez macar vreo 3 luni.
Julia e bine, creste pe zi ce trece, e tot mai curioasa si plange din ce in ce mai putin.
Nu am citit nimic din urma, dar promit ca voi citi si voi reveni cu poze si cu mai multe detalii.

O duminica frumoasa

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Hei, am savurat si data de Cami, mmmhhh... tare buna!! Si nici nu s-a racit pana in Europa

Noi am avut o noapte fantastica dupa ce i-au trecut durerile de burtica lui David. A dormit pana la 1:30 neintors, l-am trezit eu sa-i dau papica, apoi a dormit iar neintors pana la 5:30, apoi a dormit iar (pe burtica de data asta) pana la 9. Lux curat a fost noaptea trecuta!! Ehei, daca ar fi toate asa...

Azi am fost cu tati in parcul www.schlossphilippsruhe.de/" target="_blank">castelului Philippsruhe din Hanau (unde ne-am casatorit pe 30 aprilie 2003) si ne-am plimbat acolo

Daria, mama, ce conspect beton ai facut!! Sa vii refacuta de la sat

Lorich, si la noi se mira toti cat e David de mare la aproape 11 saptamani, le tot explic si eu ca tati are 1,93m, atunci incep sa inteleaga... Apropo de rosu, Bogdan m-a certat ca l-am dus la servici fara sa-i fi pus ceva rosu (stiati ca la turci albastrul e impotriva deochiului??), asa ca azi in parc am fost la niste tanti care faceau pe loc insigne si breloace cu numele pe care le voiai tu si am luat o insigna rosie inchis, cu un cavaler cu sulita pe ea si scrie „cavalerul David“ Uitati AICI cum arata... Insigna asta o s-o iau s-o pun undeva in carut, sa-l apere pe baiat de deochi... Oricum, vineri la firma l-au vazut si l-au admirat cateva zeci de persoane si nu a avut nimic... Si i-am luat una cu "cavalerul Felix" si lui Tini pentru baietelul ei, ca marti mergem la ei in vizita (eu pe el inca nu l-am vazut!!). Sambata viitoare mergem la un talcioc sa-i luam hainute de toamna-iarna, nici nu stiu ce masuri sa-i iau ca sa ne ajunga toata iarna. Tu te arunci deja la 86-92? Eu zic ca va trebui, fiindca la noi deja nu-i mai intra decat 68-ul si presupun ca pana in noiembrie-decembrie va purta numai 74-80, iar iarna e totusi lunga...

Lilly79, ce bine ca ai scapat de problemele cu fierea, ar fi fost grav daca ai mai fi asteptat... Si Daviducul e la fel, e tot mai curios si plange tot mai putin. Doamne-ajuta sa fie tot asa mereu, sa avem copii destepti, ca de frumosi oricum sunt cei mai frumosi de pe tot forumul

jady, sper sa va rezolvati problemele si sa puteti ramane in Spania. Te-ai descurcat sa pui pozele in albumul public, sa te vedem si noi?

cadina, Alexutza75, dflavia, Jackie, voi ce mai faceti, nu ne mai vizitati?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, ia-i cateva hainute din mai multe marimi, ca sa stii ca o sa-i ajunga pe toata iarna.

Lilly, sanatate multa-multa iti doresc!!

Noi am fost astazi pe Insula Copiilor de dimineata, s-a distrat Andrei grozav, a fost in culmea agitatiei. Raducu a fost cumintel si curios, ca intotdeauna. Am facut si poze, vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-09-07" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Miss hai ca m-ai facut sa scriu
Va citesc tot timpul si sunt la curent cu toate noutatile, astfel ca la intalnirile cu Anca si Melly va pomenim .
Eu nu ma pricep la conspecte da mama ce faine le faceti voi!!! In primul rand vreau sa laud absolut fiecare bebe de la odiseea noastra fara exceptie sunt cei mai reusiti

Noi suntem foarte bine, in curand facem 4 lunite in care printesa mea a fost exemplar de cuminte, nici colici nu a avut, crize de plans cred ca numai vreo doua de cand o stiu .

Dac vreti sa vedeti poze sunt la semnatura si cum ii fac o gramada pun in fiecare zi ceva nou. Azi de exemplu a invatat sa se intoarca pe o parte (ea care nu a dormit niciodata pe o parte) a facut exces de zel si oriunde o puneam pufff pe parte si asa a si adormit.

Va pupam pe toate si cand mai am timp o sa mai si scriu.

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor!

Jady, avem si noi niste prieteni in Spania si ne-au spus ca nu prea e buna treaba pe acolo. Nasol!

Gabitzam, faini baieti!

Miss, minunata noapte ati avut... La cat mai multe asa!!

Lilly, ai grija cu fierea... Si eu am avut pietre si m-am operat acum vreo 10 ani. Ai grija ce mananci!

Dflavia, ce frumos doarme Stefania!

Ylari, faine cadouri! Sa te bucuri de ele!

Stefana nostra s-a linistit, sigur era de la oboseala... aseara a mai plans un pic dar a luat-o Edson in brate si dupa cateva suspine a adormit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mi-am amintit ca aseara am baut asa de pamplezir un ceai din ala special pt. mamicile care alapteaza, cu fenicul, melisa etc. si poate de aceea a dormit Daviducul asa linistit toata noaptea. Am mai baut unul si in seara asta, sa ma lamuresc...

gabitzam, o incantare pozele, ca intotdeauna!! Ce haioasa e caciulita aia tricotata... iar Raducu un cavaler tare frumusel!

dflavia, mortala poza cu Stefania. Exceptand manuta dreapta, cam asa e pozitia mea preferata de somn, numai ca eu tin mana langa corp si nu in fata... Ah, ce dor mi-e de pozitia asta, dar inca n-o pot folosi din cauza sanilor, ca sunt maricei, port sutien 24/24 si nu vreau sa-i turtesc

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara,

Ce faceti fetelor???
Sorry, n-am mai avut timp sa scriu, nici sa citesc... Sunt in Crangasi acum... Scriu maine mai mult, ca acum abia imi reintru in rutina... In rest toate bune si frumoase... cred... Eva plange cand o vede pe soacra-mea................ Pe bune, oare de ce???????
Va pup pe toate, mi-e dor de voi si abia astept sa ma updatez bine.
Cleo, sper ca te-ai distrat la nunta, Laura, Simonix, botezurile voastre sper de asemenea ca au iesit ok... Pupici la toate fetele!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Am revenit din nou pe forum.Sper ca nu ne-ati uitat.
Am avut botezul, a fost tare frumos totul.Din pacate de la intoarcerea in cluj eu am avut probleme de sanatate: am descoperit ca am nisip si piatra la fiere si era sa ma interneze fiind suspecta de pancreatita (aveam dureri abdominale de ceva vreme, dar dupa ce-am nascut crizele s-au inmultit).Acum ma simt bine si sper sa nu mai am crize de fiere si sa reusesc sa stau acasa sa mai alaptez macar vreo 3 luni.
Julia e bine, creste pe zi ce trece, e tot mai curioasa si plange din ce in ce mai putin.
Nu am citit nimic din urma, dar promit ca voi citi si voi reveni cu poze si cu mai multe detalii.

O duminica frumoasa

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Si eu am pietre si nisip la fiere... cica de la sarcina mi se trage, cand am aflat am fost terminata ca nu o sa pot sa mai alaptez daca trebuie sa ma operez.. dar vad ca Dumnezeu ma tinut bine si indiferent ce am mancat nu am mai avut treaba... sper sa ma tina tot asa, si la fel iti doresc si tie... pupici tie si lui Julia...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Flavia, ce frumos doarme micuta ta... e atat de frumusica !!! vai ca e un ingeras...

Iulia, si intre mine si cristi sunt diferenta de 3 ani... eu sunt mai mare ca el evident... si intre voi sunt doi ani diferenta din cate imi amintesc... dar cel mai mult conteaza ca ne intelegem perfect si ca ne iubim si ne respectam.. bine ca ne mai certam si noi dar in mare parte altii sunt cauza nu noi... dar trag mari sperante ca, cand ne vom muta la casuta noastra va fi mult mai bine... pupici tie si la mufitza...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput