Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
Fetelor eu nu am stiut k este sarbatoare si am spalat 2 masini pana acum... ce rau imi pare....

La multi ani Mariilor si Mara, multa sanatate si clipe minunate. !
Am vazut poze de Laura de botez - ce dragute sunteti si voi si bebicii vostri. Ma bucur k v-a iesit botezul asa cum ati dorit.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
simonacip spune:
Cleo, Nicole, multumim
...Ce sa mai zic, multe n-au iesit cum voiam, de ex, l-am imbracat cu o camasa si o salopeta care nu erau pregatite in s copul asta, erau noi insa si dragutze. Hainele pe care le-am luat eu pt botez au fost mai grosute si nu mergea pe caldura aia...Asta este...Dar important e ca per total a iesit bine, ne-am simtit bine cu totii...nu ma cramponez acum de maruntisuri..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Fetelor, a pus sis citeva pozici de la botez la semnatura...Hihi priviti la ea cum era terminata linga Mirci care plingea la mine in brate..Imi vine sa rid cit era de distrusa Simonix, frumoase pozici, vreme buna sa aveti la mare.. Cleo, bine ai revenit..de la nunta. Important e ca v-ati simtit bine. Miss, sa stapiniti sanatosi masinuta de spalat! Eu sunt cam hmm..nu stiu cum, indignata poate.Tocmai am primit (nu personal) de la o cunostinta remarca ca luminarea a fost de prost gust..Hmm...mie una mi-a placut Nu ma pricep la luminari,nu ma ocup cu luminarile de botez in viata de zi cu zi |
Eu de azi dimineata incerc sa uploadez poze
da fetele, asa cu fosta mea nasa, o meschina, o taranca acra!
sa vedeti cum era imbracata, daca tot e sa vorbim de prost gust.
culorile rochiei, parca i-o pastrase strabunica-sa sa o poarte cand s-o face mare...
hai ca-s rea, dar merita, pentru ca numai eu stiu cat s-a strest Sis, sa mearga sa comande luminare cu puii taras dupa ea.
Rasfatata de nasi-mea nici nu are habar ce inseamna sa fi nasa, se uita doar la chestii materiale, gen luminare - s-o pricepe ea mai bine la comandat luminari, dar asta e prea putin important in viata
E genul de persoana cae -si comenteaza toti prietenii, o acritura!
M-am descarcat. ce bine e!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
simonacip spune:
Surioara..
sa nu mai vb, ne facem pacate in ziua asta mare si nu se merita.
Ah, La Multi ANi Mariilor si Marianelor!!!!!!!!...si desigur Marutzei de Cleo.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Daria_Ioana spune:
N-am mai plecat pe nicaieri.
Mi-e greu sa ma car prin alte parti cu bagaj dupa mine, sa imi schimb patul , camera si ideea de rutina pe care o avem cum necum.
Plus ca nu pot sta eu fara NET...si semnal la TEL...M-as fi dus la sat doar ca sa am de unde ma intoarce.
Asta iarna am fost nevoita sa stau acolo ca nu mai puteam face efort cu ditamai burta si nu voiam sa pierd sarcina ..nu voiam sa risc nimic.
Acum , insa ,e altaceva.
In rest, e ceva mai bine...dar nu stralucitor.
As vrea sa ies mai mult pe afara , pe la aer.
S-a incalzit pe aici vremea destul de mult.
Neaparat trebuie sa iau de mancare la pisicile din curte.
Cleo, tu ce mai faci cu pisica?poate ai mai zis , dar am pierdut eu sirul.
Eu am pisici ramse de la pisica mea ...Dora( mama la pisicile din curte)a plecat prin vecini ..a parasit domiciliul si mi-a lasat pe cap copiii ei (5 pisoi)...si sunt astia cam disperati ca nu mai au de mancare.
Vin si se ingamadesc in usa..se lovesc in picioarele mele..miauna ca apucatii.
O sa ii dau si pe astia la sat, dar parca ar ramane curtea prea goala ...momentan ii pastrez si ma mai amuz si eu de ei.
Mie imi plac tare mult pisicile.De mica am tot crescut pisici.
Numai ca acum ca am bebei nu mai au ce cauta pisicii in casa.
Probabil de aia a parasit si Dora domiciliul ...ca inainte sa nasc pe copii eu o tineam in casa si avea viata de printesa...
S-a razbunat pe mine pisica
Miss , cata rabdare ai cu Mutti, probabil din respectul pe care i-l porti.
Eu una nu cred ca aveam atata rabdare cu ea...sa stau sa ma justific de ce imi doresc eu o masina de spalat.
AI rabdare, nu gluma.
Presupun ca esti o femeie foarte calma.
Si ca tot veni vorba de masina de spalat...eu o am stricata si nu stiu ce sa fac..la cine sa sun sa vina sa o repare.
De fapt ..mai tot e stricat in casa...nici apa calda nu mai vine sus la etaj..nici lumina nu mai merge in dormitor la Darius...mi-au cazut si vreo 2 cornize .
Plus ca masina mea e super jegoasa ca deja mi-e rusine sa mai ies cu ea pe strada.![]()
Asa ca o sa ies din casa...o sa iau viata in piept
si ma duc sa imi aranjez masina..ca nu se mai poate .
Ca oricum nu stau eu sa incep sa dau cu furtunul pe ea..si sa o clabucesc ...sunt cam comoda cred.
O sa ma uit si eu pe seara cu atentie la pozele de la botez.
Insa vad ca sunteti foarte multumite de botez...ceea ce e bine.
ancaurn spune:
La multi ani tuturor Mariilor si derivatelor (aici o includ pe micuta Mara de Cleo)!
Felicitari Laura, Simonix si Melly pt micutii crestini. Sa va aduca numai bucurii. Laura, si cele doua Simone - mai, dar voi sunteti adevarate fotomodele. Si gemenutele noastre, nu va faceti griji ca lumanarea chiar a fost frumoasa si din pozici se vede ca v-ati simtit bine. Si pana la urma, asta conteaza, nu? Si bine-nteles ca Mirci si Robertzel au fost cei mai cei de pe acolo! Frumos! Mellyyyy!!!Vrem poze si de la voi!
Miss te admir in continuare pt felul in care stii sa iei oamenii. Fiecare dupa cum merita. Bravo!
Eu m-am jucat putin cu pozele de la semnatura si am adaugat unele mai vechi, iar in 2008 doar noutatile. Pentru cine doreste. 
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Nicole1980 spune:
Intrebare - fetelor mie mi se termina cele 126 de zile din concediu de lauzie pe 4 octombrie. Spuneti-mi si mie cand trebuie sa depun actele pt CIC ? Inainte sau dupa ? Cu cat timp ?
Multumesc 
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Intrebare - fetelor mie mi se termina cele 126 de zile din concediu de lauzie pe 4 octombrie. Spuneti-mi si mie cand trebuie sa depun actele pt CIC ? Inainte sau dupa ? Cu cat timp ? Multumesc ![]() Poze Bebe David Adrian 16.06.2008 |
la mine s-o gatat pe 11 august.
Inc nu am depus actele.
deci, dupa aia tre sa faci o cerere sa te treaca in concediu de creshtere. Io am trimes-o pe meil.
Si sa iti dea o copie a cererii astea, aprobata si stampilata.
si anexa 4 completate.
Poti sa le depui si la 2 luni dupa ce ai gatat. Iei banii si din urma. Daca le depui > 2 luni dupa, nu mai iei toti bani din urma...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
LA MULTI ANI, DRAGUTE MARIUTE!!!!!Text
Vaaaaaiiii, ce poze frumoase am vazut de la botezul fetelor....Laurita esti o mamica splendida!!!! F frumos ti-ai aranjat si paru si rochita de vis....bravo. Un motiv in plus sa-mi para rau ca n-am ajuns. L-am vazut si pe Mirci, e din zi in zi mai frumos, vrea sa se faca dr...hmm, frumos ideal. Sa-i fie de bine botezul.
Simo, ai fost nasa perfecta, aratai de nu se poate, chiar ca daca nu te-as cunoaste as jura ca esto vreao adolescenta de liceu....Am vazut si lumanarea, mie personal mi-a placut mult, mananca gogosi dna respectiva...
Simonix, sa-i fie de bine botezul lui Robertel frumos si pletos, k-am vazut e un scump cu boneta aia pe cap iti vine sa-l papi!
Miss, chiar ca ai multa rabdare cu Mutti, as vrea si eu niste lectii de diplomatie de la tine, ca pana la urma genul asta de reactii e cel mai eficient in cazul unei persoane diabolice (scz dc gresesc, dar din descrierile tale cam asa inteleg ca e ), astfel o poti pune la punct mai usor si o si scuturi un pic in acelasi timp. Ma bucur ca David doarmew bine noaptea....s-o tineti tot asa!
Noi ne-am intors pe la casele noastre pt o saptamana....sa fac bagaje ca duminica plecam, sa spal, calc, sa ma vad cu o colega de servici, sa ma inscriu la master.....si sper sa ma pot vedea si cu Laura care emigreaza (info pt Simo).
Pe Vlad l-am intarcat de doua zile, drept pt care nu mai doarme la pranz cum trebuie ca el adormea cu tzatzi la pranz....asta e, ne reglam noi, sanatosi sa fim!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Lilly79 spune:
Am revenit cu poze de la botez. Gasiti la semnatura.Cel mai mult mi-a placut ca preotul mi-a dat voie sa o tin in brate pe Julia, iar ea a dormit toata slujba.S-a trezit cand i-a turnat apa in cap si-a adormit la loc.La masa am fost doar 15 (doar parinti, bunici,strabunic,unchi, matusi si nasi)
Nu am avut timp sa citesc decat ce-ati scris de ieri incoace asa ca fac un mic conspect.
La multi ani!
tuturor Mariilor si Marei de Cleo
Reallaura am vazut pozici de la botez. Sa va fie de bine increstinarea si ma bucur ca a iesit bine botezul.Mi-a placut f mult cum ti-ai facut parul.Si nu s-a prins Mirciulica ca primeste laptic de la nasa lui?
MissParker bravo pt achizitie.Mai bine asa decat sa stati la mana lui Mutti.Nu am scapat de problemele cu fierea.Deocamdata sunt atenta la ce mananc si va trebui sa ma operez candva. Incerc sa aman momentul cat mai mult ca sa mai alaptez.Riscul e sa migreze piatra spre pancreas si sa fac complicatii (vineri seara la urgente mi-au iesit analizele f proaste si se credea ca deja a ajuns o pietricica la pancreas; deasta vroiau sa ma interneze. Am repetat analizele si-au iesit bune, si nu mai stie nimeni ce sa creada.Astazi le voi repeta din nou.)
gabitzam 
Getutza81 sanatate multa si tie si merci de urari. 
Simonix sa va fie de bine botezul si crestinarea lui Robertzel.Super faine pozele. Ai un baiat tare frumos. Cred ca va cuceri o multime de fete.
Poze
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)