Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Steluta, ce draguta esti
Surpriza, surpriza Cornelia mea nu stie inca a vorbi (corect, ca de mac-mac stie) dar stie literele alfabetului..
Am prins-o la niste desene animate ca-mi arata literele, plus ca la doctor mi-a aratat Room C
...

Bogdana, si cum e gradinita? Daca am fi stat in Bucu, asta era prima pe lista noastra din cauza ca e ortodoxa, si face si ceva religie, asa e?
Succes la gradinita si la servici..

Doroti, asa e, rudele joaca un rol covarsitor atunci cand sunt prin preajma , sor-mea a divortat din cauza soacrei, stateau in aceeasi casa si ii tot baga fitile.. pana s-a saturat si a plecat.. Nu e bine sa ii ai pe langa tine.. fiecare stie cum sa-si gestioneze familia, din afara lucrurile se vad stramb..
Multa rabdare iti doresc si iubire , ca fara aia nimic nu mai merge

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

La multi ani Cami, Arabela. Sa fiti sanatoase si sa aveti doar bucurii de la copii!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Adriana, cu gradinita e asa si-asa, in sensul ca o ducem de la 8 la 12 si e destul de dificil cu transportul ... Nu putem merge pe jos, pt ca nu e chiar asa de aproape, cu RATB-ul iar e chin, ca statia nu e prea aproape si trebuie sa mergem pe jos si pierdem mult timp, asa ca a trebuit sa mergem cu masina; problema e ca ne costa benzina 3 milioane pe luna, pe calculate ! Pt ca dupa ce o lasa pe ea, sotul trebuie sa se duca in continuare la sevrici cu masina si e destul de departe, plusca taie tot centrul orasului la ora de varf, deci trafic infernal; ca sa nu mai vorbim de intoarcere, ca face 1 ora jumate de la servici pana acasa !!! La ora 12 o ia soacra-mea, si ii chem taxi, ca e greu cu RATB-ul si la caldurile care au fost, mi-era teama ca o sa-i vina rau pe strada; acum incepe vremea rea si tot taxiul va fi singura solutie. Asa ca am facut un calcul si o sa mergem dimineata tot cu taxiul, ca e mai ieftin decat cu masina proprie, economisim cel putin 1 milion pe luna !

In rest, sunt destul de multumita, am deschis si un topic pe tema asta la rubrica de gradinite. Au spatiu de joaca mult mai mare decat la alte gradinite din zona, camerele sunt mari si luminoase, baia e spatioasa, educatoare si ingrijitoare sunt multe si au grija de ei ...

Cu religia, ce sa-ti zic ? Cam multa, dupa gustul meu, in sensul ca inainte de fiecare masa spun toti "Tatal Nostru", si fii-mea a fost tare impresionata si ne pune pe toti acasa sa spunem 'ugaciunea ... Am spus-o in 2 saptamani cred ca mai mult decat in toata viata mea :)) Plus ca ii duce la biserica la toate sarbatorile mari (de ex. Sf. Maria) sau vine preotul cu impartasania ... In principiu n-am nimic impotriva, si eu sunt ortodoxa, doar ca as fi preferat sa ma anunte cand fac vreo iesire din incinta gradinitei, ca sa stiu pe unde-mi umbla copilul, iar cu impartasania am impresia ca sunt cam prea insistenti, daca copilul nu vrea, ii cam forteaza, cu diverse exemple negative (de genul "sa vezi ce-o sa patesti daca nu iei ...") Cu fii-mea nu prea au sorti de izbanda, ca daca ea nu vrea ceva, se pune contra si urla de-o stie tot cartierul ...

Boghi

www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Nu stiu daca ma mai tineti mine...dar dupa cum vad se pare ca subiectul Ioanei a adus mai multe mamici "ratacite".
Vreau in primul rand sa urez LA MULTI ANI Arabelei, sa fii fericita, sa fii iubita si sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai.

Noi suntem bine, Daria mananca singura....doar "Daria poate", facem la olita de 3 luni...iar de vorbit si prostii....pai mai bine nu spunem

Va pup mamici si ciresele si fratiori/surioare de ciresele

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Neda - sa-ti zic eu cum e la noi cu mancatul dormitul si mai toate cele..Cu dormitul i-am separat: Cata in patutul lui dar la noi in camera iar Robert in camera lor, singurel in patut. AM facut asta pt ca Robert se trezeste cateodata si din ora-n ora si n-avea rost sa il trezeasca si pe Cata, care si el are 0-1-2-3 treziri pe noapte. De exemplu in noaptea asta Robert s-a trezit de vreo 6 ori, Cata de 4 ori...La u moment dat tipau amandoi. Deci iti dai seama ce fresh sunt pt azi....La masa: e crunt, Robert isi bea doar laptele singur iar la mesele solide e un figurant, eu trebuind sa fac toate giumbuslucurile posibile sa-l determin sa pape. Lui Cata ii e foame atunci cand ii dau celui mic asa ca ii pun pe amandoi in fnd in canapea la ei in camera(am vazut ca asa ma descurc mai usor); lui Cata ii dau o jucarie sa o invarta iar cel mic se uita la el f atent. Si uite asa ma chinui. Nu spun circul cand trebuie sa ii adorm la pranz. Primul este Robert care adoamre al naibii de greu din cauza lui Cata: cum atipeste sigur mai zdrangane Cata ceva si-l scoala..Iar apoi Cata cu prostul obicei de a-si negocia dormitul singur..trebuie sa aiba toata colectia de masini in patut...si uite asa. Pana adoarme si Cata se trezeste Robert...

Dar eu sunt una dintre norocoasele mamici cu 2 copii care au suportul bunicilor. S, in cea mai mare parte a zilelor, cineva vine si ia unul sau vin amandoua bunicile si iau cate unul...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

deci se poate si mai rau...
Nicole doarme toata noaptea.Dar se trezeste devreme .Cam pe la 6am.De aceea inca o tin la noi in camera sa nu il trezeasca pe Mihai.Eu le-am format un program de somn .Amindoi merg la somnic la amiaza in acelasi timp.Nicole mai are citeva reprize de somn de o juma de ora dimineata afara in carucior sau chiar in casa cind nu putem iesi si inca unul dupa masa tirziu .dar somnicul principal e la ora 1 pt amindoi.Mihai doarme pinal la 3-3.30 si Nicole pina la 4-4.30 sau chiar 5 .E asa de bine ca dorm deodata ca mai punem si noi capul jos in timpul acesta.
De papat Nicole papa haotic nu prea are program,dar daca se nimereste sa ii fie foame cind e masa lui Mihai, apoi plinge de numa si trebe sa ma hotarasc in acel moment cum sa ma impart.La Mihai ii bag totul in gurita cu exeptia laptelui.Sticla si-o ia singur cam de o luna .Ce usurata m-am simtit cind nu a mai trebuit sa-i tin sticla.Pai cum o fi cind v-a manca singur totul.Of of .De abia astept.

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Steluta, Doroti, Camelia, multumesc!Am schimbat prefixul, dar eu tot copchil ma simt in momentele mele de singuratate.

Adriana, vezi ca fata nu are nici o problema!La anul o sa te plangi ca nu tace.

Neda, si noi avem exact acelasi program.Iar Victor incearca sa manance singur, dar daca nu il indopam noi, se satura dupa 3-4 linguri de mancare.

Camelia, cum sa nu te stim!Vara asta ai scapat de vizita ca nu mai am numarul tau de telefon, dar la iarna vad eu cum dau de tine.

Roxana, si la noi adormitul de pranz e problematic caci amandoi adorm cu mine.Dar ii biruie Mos Ene intr-un final pe amandoi.

Steluta, imi cam place numele ales de tine, semnatura mea iti poate spune de ce.

Pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!!

Arabela multumesc frumos pentru urari!! si la multi ani si tie.. Ce tanara esti..
Cu hainutele cum au zis si fetele, mie imi plac mult hainele de la Children's Place dar sunt cam scumpute. Haine ieftine si bune au la Sears si in general sa se uite la rafturile pe care scrie "clearance" sunt super ieftine. De pilda acum eu am luat pentru fete pentru la vara cu 1-2-3 $ tricouri si rochite si pantaloni si tot felul de nebunii. Sa nu dea pret intreg asta e clar ca nu merita; sigur prinde el un sale ceva. Cat sta? si unde merge?
A!si jucarii la Walmart sau Toysrus( dar sa se uite mai intai in Walmart ca de multe ori au acelasi lucru dar ceva mai ieftin).

Neda timp liber am seara (dupa ce culc fetele) si ma distrez cu o carte, un serial ceva , mai bag un oki pe forum.. Ziua mai rarut dar si atunci am uneori timp pentru mine ca altfel cred ca as lua-o razna.Cand dorm fetele la pranz( incerc pe cat posibil sa le culc la aceeasi ora - e drept ca nu mereu imi iese figura dar eu tot incerc) iar am ceva timp pentru mine ca treaba in casa nu pot face ca le trezesc..
Ce frumos a reactiont Mihaita la gradi.. bravo voua!!
Cu papatul ne-ai lovit.. Soficu e lenevos tare si nu papa singura, ia asa de control cateva linguri dar tot noi trebuie sa ii dam sa pape. Si tot asa numai laptele il bea singura, ia cana si pleaca cu ea ca un catel cu osul.. Sabina inca e alaptata exclusiv, peste vreo doua luni incepem diversificarea. I-am luat deja un booster Sofiei ca sa ii lasam scaunul de masa Sabinei si incet incet adun din nou lingurite si canite si alte prostioare dar mai avem putin.
Cand om incepe le pun pe fiecare de o parte a mesei si o lingurita la una - o lingurita la cealalata si gata.. acu' asta e planul vedem noi cum o sa mearga in practica.

Adriana multa sanatate Corneliei sa treaca furunculii si sa scapati. A!! am vazut ca intrebai la fetele din America de mancare , poti sa mai comanzi si de la malincho.com( feta, si alte ), eu tocmai am primit o comanda de la eurofoodmart zilele trecute.

Doroti multumesc frumos

Camelia si Bogdanai bine ati revenit.

Steluta tinem pumnii sa mai stea bebe putin in burtica si cand o fi vremea sa ai nastere usoara.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cami, multumesc pentru ideea site-ului.. Am comandat de la european food, o sa-l incerc si pe asta..

Cornelia e mai bine, i-a trecut bubita, sper sa nu-i fi ramas nici brain damage de la operatia pe fundul gol, fara anestezie..

La multi ani, Maria, Ana!

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adriana, bine ca a trecut bubita.E prea mica sa-si mai aduca aminte de operatie, zic eu.

Cami, multumesc pentru sfaturi.Dragos merge in Irvine, Ca pentru un curs de 5 zile.Ceva legat de inginerie si turbine. nu stiu titlul exact.

Aveam o intrebare si s-a dus pe apa sambetei...

Noapte buna,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arabela ok.. deci merge pe cealalta coasta. Drum bun si sedere placuta.. poate intr-o zi veniti toti in vacanta si ajungeti si pe la noi..
Ti-ai adus aminte intrebarea?

Adriana ce bine ca i-a trecut Corneliei bubu. Ai primit comanda de la eurofood? Ma mananca palma sa mai comand o tura .. pentru eugenii mai mult..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput