Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza si de la mine !

Mersi de cafelutza Otilia .
Eu sunt prinsa in niste chestii pana pe 6 octombri si o sa fiu cam zgarcita la vorbe . O sa va pove despre ce e vorba cand ne intalnim .

Va tzuc ... am fugit la munca .

P.S. Bia , hai si pove cum a fost la munte !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutareeeeeeeeee!!!!!!!!!

adriana , furam in Lunca Visagului.
ne-am intalnit ci bianca si adi.
am stat la o pensiune superba.o curatenie si-o dotare cum nu credeam ca se exista.
ne-am balacit in apa de munte , am facut drumetii si am mancat fruarte multe bunatati.
am ochit neste terenuri numai bune de cabane.acu suntem in tratative cu una bucata teren.de va zic ce preturi sunt picati pe spate.
zona e splendida.e populata de fuarte multe cabane.majoritatea proprietarilor sunt zalauani.
sa va zic ca-n drumetiile noastre am intalnit fuarte multi cunoscuti.am povestiti de m-au durut falcile.
fu fuarte bine.
abia astept sa repetam figura.

va tzuc da maiviu.

PS azi mergem lacluj.cica e zi de shoppingareala.om vedea ce om gasi.

pupici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Doua femei in varsta se plimba cu masina. Ambele sunt atat de mici incat abia vad peste bord. Ajung la un semafor, iar cea din dreapta observa, dar nu este sigura ca au trecut pe rosu. La urmatorul semafor iar are impresia ca au trecut pe rosu, dar nu zice nimic pentru ca s-ar putea sa aiba vedenii. La al treilea semafor este foarte atenta si acum vede. Au trecut pe rosu. Atunci exclama:
- Am trecut pe rosu de trei ori, vezi ca poate ne omori!
Cealalta uimita:
- Aoleo, dar eu conduc?

Un barbat cazat la un hotel de mare clasa cheama ospatarul:
- As dori doua oua fierte, unul mai moale, sa fie chiar la limita, iar celalalt tare, sa pot baga cutitul in el cu greu. O felie de sunca prajita, rumenita putin pe doua margini. As mai dori si o felie de paine prajita atat de bine, incat sa se sfarme cand o ating cu cutitul, dar sa nu fie inegrita; unt scos direct din frigider sa nu-l pot intinde pe paine si o ceasca de cafea slaba, slaba, dar usor incalzita.
- S-ar putea sa fie cam dificil, raspunse mirat ospatarul.
- Dar de ce? il intreaba barbatul. Asta am primit si ieri la micul dejun!

Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela:
- Buna ziua doamna, imi puteti spune ce faceti aici? intreaba patrula.
- Buna, raspunde ea, citesc o carte.
- Va aflati intr-o zona in care pescuitul este interzis, o informeaza barbatul.
- Bine domnule, dar eu nu pescuiesc, eu citesc.
- Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. Va trebui sa va duc la sectie.
- Bine, dar sa stiti ca va voi acuza de hartuire sexuala, spune femeia.
- Dar nici nu m-am atins de dumneavoastra, raspunde mirat barbatul
- Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand.

Primul fiu: "tata, trebuie sa imi dai 5 milioane pentru ca am lasat o fata gravida"...
Al doilea fiu: "tata, trebuie sa imi dai 7 milioane pentru ca am lasat o fata gravida"...
Soseste si fiica: "tata, sunt gravida"...
O, in sfarsit se si incaseaza!

Mergi la inceput

Un pastor isi mana turma de oi pe o minunata pasune cand, intr-un nor de praf, opreste un Jeep Cherokee nou nout, linga el. Soferul, un tip tanar intr-un costum Hugo Boss, pantofi Gucci, ochelari de soare Ray Ban si o cravata YSL, scoate capul pe fereastra si zice:
- Daca iti spun exact cite oi ai in turma imi dai una?
Pastorul se uita la tinar, se uita la turma si calm raspunde :
- Desigur.
Tanarul parcheaza masina, scoate laptopul, il conecteaza la telefonul mobil. Acceseaza NASA prin Internet, apoi satelitul GPS, scaneaza aria, deschide baza de date si citeva pagini de EXCEL 60 pline de formule, apoi tipareste prin ultima generatie de printer portabil un raport de 150 de pagini si ii spune pastorului :
- Ai exact 1.586 de oi !
- Este corect si sunt de acord sa iei una dintre oi.
Se uita senin la tinar care-si alege oaia si apoi o cara la masina, apoi zice :
- Daca iti spun exact in ce business esti imi dai oaia inapoi?
- Da, de ce nu?
- Esti consultant.
- Este corect, dar cum ai ghicit ?
- Usor, raspunde pastorul, te-ai abatut pe aici fara ca nimeni sa te invite, ai cerut sa fii platit pentru o intrebare pe care eu niciodata nu ti-am pus-o si mi-ai dat o informatie pe care eu, deja , o stiam! Pe deasupra habar nu stii nimic despre afacerea mea .
- Cum ai ajuns la concluzia asta ?
- Pentru ca mi-ai luat ciinele.

Bula in armata.
- Bula, ce este patria?
- Nu stiu.
- Esti prost. Vasile ce este patria?
- Patria este mama mea.
- Corect. Bula ce este patria?
- Patria este mama lui Vasile.
- Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles?
- Inteles.
- Ce ai inteles?
- Ca sunt frate cu Vasile.

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand:
- Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza:
- Tu de ce crezi ca esti prost?
- Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare si de la mine,
Eu is mai tristuta ca m-a sunat mama de dim cu o veste shoc. S-a stins o vecina de-a ei asa ca din senin, si tanara!
Treaba e ca nu-s linistita din cauza maica-mii care e o "balega" si plange intruna si imi e sa nu i se faca rau ca e si fii-mio la ea si sor'mea e-n Grecia.
Am asa niste emotiii.
Eu mi-o protejez sa nu-i zic ca merg maine la embolizare si ea se consuma pentru vecina. Nu-s rea, da mi-i ciuda ca e slaba asa!!!
Off
Maine plec si va spun dupa cum a fost.
Tineti-mi pumnii...pls!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Giulia , drum bun si tzinem pumnii sa iasa totul bine . te asteptam cu vesti bune .
Condoleante pentru vecina mamei tale !

Bianca , da unde anume e lunca asta ? Si care e pretul pamantului de zici k ne shokezi ? Renunti la pamantul de la Marisel ?

Hai ca merg sa fac papitza si mai viu !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

salutari si de la mine!
Mai traiesc, sa stiti
Oti, la multi ani cu intarziere pentru Andrei!
Eu mi-am facut azi un pic de zacusca de vinete, cateva borcane...vinete la congelator am copt de vreo saptamana-doua, alte chestii nu fac, ca doar pune mama mai mult si imi da si mie si muraturi si bulion si toate cele....
Mai nou imi caut de munca, asa ca tre sa ma duc sa vizitez cresa, sa vad daca sunt locuri, ce acte trebuie facute...incerc sa il fac si pe Stefan sa doarma si sa adoarma singur, dar e cam greu....
In rest, noi suntem bine sanatosi....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, stiti cumva un nou nr de tel de la BIANCA?
Cel vechi e mereu inchis...
Si cum sufar eu de scenarita, incep sa cred ca imi da doar mie ignore

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, va si eu. Nu stau mult la pove ca are Vlad de lucru la calc.Ioana,nu te stresa,Bia o sa vada mesajul tau si o sa te sune ea. Nu are telefon din cate stiu. Giulia, ma rog pt tine sa fie totul bine.Diana, ce mai bucataresti?Bia, treci la raport cu ce ai shopingarit la Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Neata'. Cafeaua e servita duamnelor...

Mergi la inceput