Salajence la RAPORT!!!!!! 53
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
merci de cafea oti!
Ne-am trezit si noi pe la 8, am papat, ca e fomist rau Stefan, cum se trezeste cum ploscaie a foame, ne-am tot pus si ridicat de pe olita de cateva ori, si tot in pampers a facut...caca, ca pisu a facut in olita...cu dormitul singur am avut un show aseara....l-am lasat in patut si am plecat, ca nu stiu ce metoda sa mai aplic...pana l-a urma m-am dus si l-am luat, ca m-am speriat..atata a plans si a tipat pana s-a inecat...zici ca am turnat benzina pe el, asa tipa si ze zvarcolea....
De bucatarit, mai nimic...daca am timp o sa fac ceva prajiotura cu mere, ca am niste mere si au inceput sa se strice....acum ma duc sa calc, am o gramada de haine....incerc sa mai revin azi..
Va pup
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
silvana_salajan spune:
Sa calci? Diana draga de ce te autoflagelezi?
Io nu calc nimic!!!Bine, numa daca merg la nunta sau la vreo ocazie speciala. In rest, tricouri, blugi, doamne fereste haine de pat, nika!!! URASC CALCATUL si pe cine l-a inventat!!!
dianalaura spune:
Nici mie nu prea imi place sa calc, dar de ce ti-e frica nu scapi: sotul meu, prin natura meseriei, trebuie sa se imbrace la camasa si pantaloni...acuma pantalonii de stofa ii mai fenteaza, mai ia si blugi, dar camasa tot trebuie...asa ca zilnic camasa spalata si calcata...in rest mai calc tricouri sau lucruri ce sunt sifonate tare...nu ma omor sa calc , cum am vazut la cineva, si chilotii si sosetele..![]()
Veste mare! Am reusit sa il adorm in patut pe Stefan...era rupt de somn, si dupa o repriza mare de plans in patut, si eu langa el in pat (patutul e langa patul nostru), m-am pus langa el , de-a lungul patutului, si a stat si el intins in patut, dar cu mainile si cu capul bagat in marginea patului, sa se atinga de mainile mele...mi-am amintit de faze din filme cand era careva la inchisoare, si la vorbitor isi atingeau mainile prin geam...ceva in genul asta am fost si eu cu Stefan acum,....important e ca am reusit sa il adorm...acum ma duc la calcat, ca nu am reusit decat un tricou sa calc, se tot baga in mine Stefan si m-am dus cu el la culcare.
Daca auziti fetelor de un loc de munca acceptabil....adica sa apar la o ora rezonabila acasa....dati un buzz
Colegu pleaca dimineata si vine seara acasa...daca imi iau si eu un job de asta, ce ma fac cu Stefan? Asa ca prefer un loc de munca pana la 16-16, 30....si apoi sa il scot de la cresa. Sunt de principiul ca mai bine trag 8 ore ca lumea, si lucrez, decat sa o labarez si aceeasi munca sa o fac in 10-12 ore, numai asa de dragu de a sta peste program. O prietena de-a mea zicea ca are o colega in genu asta...pana pe la 3 nu lucreaza nimic, si apoi se apuca si se plange ce mult are ea de lucru, si ca trebuie sa stea peste program!
No, hai ca am facut o varza amestecata in mesajul asta.....am plecat, Va pup si numai bine!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
silvana_salajan spune:
Diana, tu nu ai lucrat in invatamant? De ce nu te-ai dus sa creri un post?Daca ma insel, atunci care e calificarea ta?Va
si va doresc o zi racoroasa!
Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport! Pe ce ai cheltuit ieri in Cluj?
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport! Pe ce ai cheltuit ieri in Cluj? |
pe prostiiiiiiiiiiiiiiiii
ioana n-am tilifon draga ca mi-l pitii matei.acu-s cu casa-n sus .cautam di zor tilifoanele[fixul si mobilul] de nu le gasim cumparam altele.
adriana luca visagului e dupa valea draganului.bianca cu adi in lunca au cabana si casutele.sunt mumoase foc.
de marisel nu zic nimic.stai sa vedem oferta.ramane cum am stabilit.iti tin pumnii .abia astept s ne pove mai multe.
giulia

sa scapi cu bine.te asteptam cu vesti bune bune.pupici.mihaela unde esti?
diana, da de ce nu stai 2 ani acasa?
mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, te pun absenta.auzi scumpicacheam=o la noi la o poveste pe coleguta zalauanca de la odisee.pupici.cum e burticuta?
gata fug, ma cheama datoria.casa mea zboaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| diana, da de ce nu stai 2 ani acasa? |

silvana_salajan spune:
Peseu: Biaaaaaaaaaaaaa, ai promis ca vii saptamana asta la Simleu :DMuine sunt la analize in Zalau da nu as sta toata ziua lela, ce zici? Venim impreuna? Cine se mai inscrie? ![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Peseu: Biaaaaaaaaaaaaa, ai promis ca vii saptamana asta la Simleu :D Muine sunt la analize in Zalau da nu as sta toata ziua lela, ce zici? Venim impreuna? Cine se mai inscrie? |
oti pela ce ora termini?
am ceva TREABA MAINE .INCERCAM INCERCAM.
AUZI SORO , EU ACU GOLESC DULAPIOARELE CU HAINELE DE BB.SI VREAU SA MA PREZINT CU "LECTIA"INVATATA LA TINE.am dat sfoara in tara sa-mi strang toate lucrusuoarele ca sa ti le pot inmana.vrei si cantarul ptr bb?
si cu cine il lasi pe bb?daca mergi din sem 2 la scoala?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Bia, draga nu stiu la cat termin ca tre sa merg musai si pana la inspectorat. Da oi avea net la magazin si mai pove. Cat despre bb, nu merg la scoala decat din iulie
si il iau cu mine. Am zis ca stau in concediu pt ingrijirea copilului, cam 6 luni, nu in maternitate+ CIC
E 2 chestii diferite. Amu studiez si eu dreptul ca se pare ca duamnele de la conta nu stiu cum tre sa ma plateasca. Una zice in lege si alta zic ele. De aia am sa merg maine pana la juridic la inspectorat sa vad daca e legal ce fac ele.
dianalaura spune:
Oti, nu am lucrat in invatamant. Am lucrat cu Ioana la Complexul de servicii Comunitare pt copii cu handicap, dar eram pe partea de gestiune. Eu am terminat economicu', m-o facut mama economista, ca m-o trimis la liceu la sectia contabilitate, si pe urma no, am continuat cu faculta tot pe economic. Da de profesat in contabilitate niciodata nn=-am facut, adica conta conta, ca pe partea de financiar, , asta am facut-o. Sunt ceva posturi acum la finante, ma interesez de ele, da no, nu se stie daca nu sunt deja aranjate..stiti voi...
Bia, Oti are dreptate cu ratele..eu am una singura, la apartament, dar e de 13 mil...asa ca si de as fi vrut sa imi fac alte rate nu imi mai dadea nimeni. Asa ca musai sa imi cot de lucru, n-am ce face....unde mai pui ca in mai, cand face Stefan 2 ani, ma duc de nasa, si acolo iar tre sa cotizez. Asa ca prefer sa dau 1 mil la cresa, si il mai invata una alta....
Si plus de asta asa m-am saturat sa tot stau acasa, tot curatenie, tot calc, si tot nu se vede nika in urma mea...stit voi, acu faci, acu vine copilu si la revedere curatenie....acum la 1 sept am implinit 2 ani de stata acasa, si efectiv simt ca ma tampesc...nu ma mai duce mintea, parca m-am prostit...m-am apucat sa citesc manualele de finante, marketing si alte chestii din facultate, ca de cand am nascut parca am uitat tot, de retinut nu mai retin nika...asa ati patit si voi? Sau numai eu is proasta?
peseu: Bia, nu ma treci si pe mine la condica? pai io nu is de-a voastra? 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan