Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetitli, multumesc de urari Intr-adevar suntem rupti de obo, am zis ca scindam ziua in 2 sa ne fie mai usor cu mai putini invitati. Aiurea ca azi am avut mai multi ca ieri, ca au auzit ca e ziua lui Andrei si au venit neanuntati . Noa, da o fo bine, io m-am stresat ca nu mi-a ajunge tortu' da o mai ramas o felie . Deci, m-am descurcat onorabil Mancare mai am si pe maine, daca tot e sarbatoare, nu mai gatesc.Miha imi pare bine ca ati terminat de raschetat, daio tot nu inteleg de ce nu e destul cu 2 randuri de lac? De ce tre de 4 ori??? Nu ma pricep, insa ai mei cand lacuiau dadeau de 2 ori... Sau asa tre dupa raschetat? Se absorb primele 2 straturi???Giulia, nasol cu parbrizul, ma bucur ca avanseaza cu casa, stiu prin ce stres ati trecut cu ea. Multa bafta pe joi .Ioana, fain ca ati fost la tara, macar ati avut parte de racoare? Aici la noi e asa de cald incat sufar ca un caine de caldura. Serios, eu sunt o friguroasa, nu m-am plans veci de cald, da amu simt ca nu mai pooot.Biaaaaaaaaaaaa, ati ajuns de la munte???Adriana, cum o fo la nunta???Restul pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, asa e cu lacul acela acrilic...Asta in schimb e un lac altfel...e hidrosolubil si nu miroase decat foarte putin. Daca in Ro eu nu am putut sta in casa cand se lacuia parchet, simteam ca ma sufoc, am avut mari probleme...cu asta am stat cu usa de la terasa inchisa ca se cer minim 18 grade si afara erau mai putin, am lacuit fara probleme. Daca lacuiam cu celalat(ca este si din ala aici) cred ca la etaj in dormitoare era dezastru, nu stiu cum dormeam noaptea...ca livingul e deschis, fara usa si o jumate de perete spre hol. Nici praf nu s-a facut aproape deloc de la raschetat, ca aparatul e fain, cu aspirator...doar ca a durat mult si a fost obositor. Ovi a inceput pe la ora 10 si a terminat pe la 18.30...a dat de 3 ori, cu 3 feluri de smirghel. Si apoi pe margini cu o masina mai mica, tot asa de 3 ori...noa dar s-a terminat! Acum e la garda, a intrat de noapte...sper sa reusim sa lacuim inca de 3 ori saptamana asta....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Noa si am uitat sa spun ca asta-lacul-asa tebuie dat, de 4 ori. Acuma, dupa ce am dat o data, a mai trebuit smirghelit putin, ca era aspru...l-a facut Ovi manual. Si a absorbit lemnul foarte mult, intr-adevar, in unele locuri zici ca nici nu am dat cu lac. Si se da cu roll ca pe perete...e interesant...o sa va arat cand va fi gata in poze ce am facut. Am o poza si inainte, e undeva pe net, o sa vad daca se observa ceva diferenta.

Ma bucur ca v-ati distrat Oti si ca a fost fain cu prieteni si rude! Caldura mare la voi? A uitat canicula ca e septembrie? La noi e vreme normala, asa la 16 grade acum...nu e rece, e placut. Chiar ii ziceam mamei ca daca iei o geaca pe tine, poti sta in tricou

Pup, merg sa culc fetele!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Neata'.Poftiti la cafeluta... Miha am dormit cu geamul larg deschis, fara sa ma acopar, si am transpirat ca un cal toata noaptea... Si evident nu m-am odihnit deloc. asa ca iata-ma-s aci Intr-adevar inca e canicula, insa parca vad ca vom trece din sandale direct in cizme cum s-a mai intamplat.Va si va doresc o saptamana faina!!! tuturor Mariilor, Mariucilor, Marinilor etc.. (si mie evident )

Mergi la inceput

Ploua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!Vaaai ce ma bucur!!!!!!!!!! Sar in sus!!!!!Macar aerul se face mai respirabil.Acum dimineata dupa ce toata noaptea a fost larg deschi geamul, avem in casa 28 grade!!!!!!!!!!!Noa, gata! s-o oprit!!! Macar bine ca e innorat, si nu se mai incalzeste.Va si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Otilia, multzam de cafea! Am admirat si eu tortul in dimineata asta...ieri n-am mai apucat. Super, ti-a iesit excelent. Sincer te edmir ca ai atata rabdare si cu burtica mare si pe caldurile alea sa stai in bucatarie...bravo!
Hai ca da'de s-a racori si la voi, ar fi cazul...

si va doresc o saptamana excelenta!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Miha, A picurat un pic, acum se evapora ca era fiebinte pamantul. Deci va dati seama ca poti face sauna afara. Da rezistam eroic. Numa pulsul o ia la goana... Nici nu mi l-am masurat azi ca precis e peste 130...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Noapte buuuna. Vad ca sunteti tare zgarcite la vorba azi.

Mergi la inceput

Neata'.Poftiti la cafea.Si nu ma faceti sa vorbesc singura, da?

Mergi la inceput