Salajence la RAPORT!!!!!! 53
Raspunsuri - Pagina 14
silvana_salajan spune:
Adriana, Ioana, sanatate la micuti.Bia draga apoi ce ai tu cu scortisoara? E f. f. buna. Auzi da unde pana mea ai gasit tu zahar cu scortisoara? Ca io nu am vazut neam.
Miha sa faci poze la party.Bia, colega mea a vrut tort glazurat cu cioco alba. Da nu m-o dus capul sa ii fac blat alb... Deci blat cu cacao, imbracat in cioco alba... Un dezastru!!! Ma rog, nu ma indoiesc ca e bun la gust dar arata ca naiba. Am incercat sa il maschez cu niste cacatei de cioco si cu flori de lapte praf da tot ca naiba zic eu ca arata.Oricum o sa il manance doar ea si prietenul ei, asa ca nu imi fac prea multe griji. Ca nu il vede nime sa se minuneze de hidosenie...Noa, va
merg si eu la somn...
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diplodocus
daca ai fost cuminte poate vine mos craciun la tine Pai exact de asta astept Craciunul...sa vina si la mine cineva... Ca prietenii...nici macar cu interventii la 112 nu ii pot mobliza ![]() AJUTA 2 surori in lupta cu timpul |
pai daca nu lasi datele de contact, cum puii mei sa intervina 112?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, Ioana, sanatate la micuti. Bia draga apoi ce ai tu cu scortisoara? E f. f. buna. Auzi da unde pana mea ai gasit tu zahar cu scortisoara? Ca io nu am vazut neam. |
no, unde?in Kaufland.da zau ca nici eu nu stiam ca se exista asa ceva.l-am luat din greseala,eram ferm convinsa ca iau zahar brun vaniliat si cand colo na belea
.e de firma DOLCE si-s 4 plicuri infoliate.ambalajul e bela
, are desene mumoase cu neste dospituri
.io n-am nik cu scortisoara, chiar imi place , da 4 plicuri e cam mult , is plicuri mari mari.asa un plic era OK.
da o poza nu ne arati cu tortul?hai ca is sigura ca e
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
mihaela, distractie placuta maine.
sa ne arunci si noua o felie de tort .
vrem multe pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
silvana_salajan spune:
Cafeluta e servita duamnelor!
| Citat: |
| da o poza nu ne arati cu tortul?hai ca is sigura ca e . |
da mai viu.
dianaiulie2009 spune:
Cum sa explic rezolvarea problemei de mai jos la un copil de clasa a 2 a , fara a folosi ecuatiile ?
Problema:
Suma a 3 numere este 908. Afla cele 3 numere , stiind ca suma primelor 2 este 610 , iar suma ultimelor 2 este 662 .
Astept parerile voastre.
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
neata!!!!!!!!!!
oti multam de cafei.
adriana, prin metoda grafica se poate rezolva.
Bimilit spune:
adriana primul nr e 246,al 2 lea 364 si al 3 lea 298.io facui prin metoda grafica.da nu stiu cam sa-ti desenez ca sa vezi ce facui.
Edit:auzi ia incearca sa rezolvi problema punand-o in ecuatie si apoi transcri-o in segmente.sa vezi ca iese .si apoi ii explici lui andreea.da dupa umila mea parere prin grafica e mai usor si inteleg copilasii mai bine.
silvana_salajan spune:
Adriana, Bia rezolva corect problema. Uite cum faci. Desenezi 3 segmente lipite unele de altele si crii in dreptul lor 908Apoi sub primele 2 scrii 610 iar sub ultimele 2, 662.Buuun, acum daca scad din 908 numarul 610 ce obtin? exact: al treilea segment: 298.Apoi daca din 662 scad al treilea segment obtin al doilea segment, adica 364.si in fine daca din 610 (suma pimelor 2 segmente) scad 364 adica al 2-lea segment obtin primul segment si anume 264.Noa, sper ca te-am lamurit, oi vedea si io ce ma asteapta
Ce bucatariti azi??? Io mai mult in pat ca am avut neste intepaturi de dimineata si amu stau blanda. Mi-am fiert niste pastai de fasole verde pe care o sa le mananc langa piept de pui fiert
(ioi ce urasc mancarea la regim), da asta mai tarziu. Pana atunci scoaca cu rosii si mai vad io.
dianalaura spune:
SAlutari fetele!
Imi pare rau ca sunteti bolnavioare, si mai ales de copilasi..ce sa ii faci, e sezonul de asa natura...si Stefan mi-a facut un pic de febra, a si tusit un pic....ii dau o cura de Nurofen si Eurespal..si de azi am inceput sa ii dau si Imunogrip junior. Daca tot o sa il duc la cresa, vreau sa ii fac o cura pt imunitate inainte.
O sa ma duc marti sa vorbesc cu directoarea de la cresa, sa vad daca mai are locuri, daca il ia...cu jobul sunt in cautare...
Ieri am fost sa imi pun actele pt buletin, ca m-am mutat din mai si inca nu imi schimbasem buletinu...azi am fost la tara, la bunicul meu (Stefan e inca acolo, cu parintii mei, iar eu cu colegu am venit in Zalau cu bunicu sa faca baie). Imediat mergem inapoi, si apoi pe acasa, curatenie, mancare,,tot asa...
Va pup si multa sanatare...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan