Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, . Am citit tot, acum sa vedem ce fi la urmatorul test saptamana viitoare. Pana atunci un pic de regim nu strica.Da, nici ginecologul nu s-a impacientat, de aia m-am mirat ca dr. de fam face atata caz... Da noa, nu ma mir, ca odata cand a fost Andrei febril cam o saptamana, si i-au iesit corpi cetonici in urina, a zis ca poate are diabet!!! Va dati seama ce m-am speriat!!!!!!!!!! El saracul avea o infectie urinara cu proteus.... Noroc cu dr. de copii... ca nu stiu ce ma faceam...Bia tare de tot bancul cu fetia de 15 ani! Am promis unei colege ca ii fac azi un tort... Amu tre sa ma tin de cuvant. Sa vedeti ce a zis Andrei. Ca era sa fac pe mine: zice: mami da asta ce e? Pai zic tortul lui X. Zice: da suntem invitati?? Zic: nu! Zice: Ma gandeam eu! Apoi continua: stii cahiar ma gandeam ca ce noroc am eu ca tu faci torturi pentru toti prietenii tai, si eu mananc toate resturile!!!! fug sa pregatesc crema da mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ce tare=i andrei.si cata dreptate are.
sa ne pui poze.
auzi , da nu te mai stresa.draga dr de fam is cam dusi.nu am niciun dreptsa-i contest, dar asta e adevarul.
dr mea de fam a zis ,cand avea matei hernia inghiloscrotala, sa stau linistita ca trece,desi se putea strangula in orice clipa..sa fac o brida inghinala si sa o lipesc cu plasture.parol ca m-am sfadit cu ea, mai mai sa caut carti de chirurgie sa-i arat cum sta treaba.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, Cum mai stai cu rinichii?Restul? Pe unde va petreceti wekendul? la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salut !

Acum am ajuns acasa de la spital . Paula e tot febrila , are frisoane . Are inceput de puroi in gat . I-a facut exudat faringial , mi-a dat sa-i fac urocultura si coproparazitar . Acum asteptam sa ne faca pachetele k sa le ducem la spital la analize . Nu stiu daca o voi duce luni la camin , duminica mergem iar la dr. k e de garda si vedem atunci ce zice .
Colegu e la kef la ziua firmei . Eu sunt foarte obosita si iar ma apuca durerile de ceafa de la spondiloza . Merg sa trag un pui de somn . Noapte buna si voua , ne vedem dimi la cafelutza !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

adriana, imi pare tare rau de paula.nu o duce la camin.las-o sa-si revina.iti dai seama ca febra asta o epuizeaza.si ce tr aveti?bag sama ca doar antitermice.

oti,eu tot cu nitica febra.acu ma lua si o durere de cap.hai sa-ti zic ce am patit.tuate mi se intampla numai mie.ieri mi-a cumparat colegu 2 bulgaroi de branza de vaci.am zis ca ma fac gospodina azi si prestez papanasi.ma apuc de treaba si dai si pune ingredientele .la final pun 4 plicuri de zahar vaniliat, cand simt un miros de scortisoara.zic in pana mea aste-s nebuni[aia de au ambalat zaharul], cum puii mei ca io am pus zahar brun vaniliat ce michiduta se intampla?ma apuc de scotocit in gunoi si cetesc frumos:zahar cu scortisoara.am strans io ceva de pe ingrediente , da tot a ramas aroma multa in compozitie.am prestat asa.feciorii nu au comentat si au laudat desertul da io zau ca nu le pot manca simt scortisoara aia acolo.is dusa.tie cum ti-a iesit tortul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Restul? Pe unde va petreceti wekendul? la toate fetele.

pe langa casa ca incepe scoalaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna fetele, si de la mine

Noi mergem maine la bunica mea la tara, iarasi, profit pana mai e caldut afara si nu ploua...

Luca e si el puroi in gat, dupa 10 zile de camin...am stat aksa cateva zile ca sa-si revina bine, iar luni il duc iar( si continui tratamentul pana vineri)

In rest, bine...Asteptam Craciunul

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

daca ai fost cuminte poate vine mos craciun la tine.
sanatate lui LUCA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

[quote]citat din mesajul lui diplodocus

daca ai fost cuminte poate vine mos craciun la tine.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Pai exact de asta astept Craciunul...sa vina si la mine cineva...
Ca prietenii...nici macar cu interventii la 112 nu ii pot mobliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ceva de toamna, pe mine m-a apucat melancolia, sper sa va placa:

Nu-ti vine cateodata...sa te ascunzi dupa o cochilie de melc sa nu te gaseasca toamna, sa-i soptesti la ureche furnicii ca si-a uitat rufele agatate pe culme?!

N-ai vrut niciodata sa fii zmeul cel bun pe care-l înalta vântul unei seri de duminica, sa strigi dupa rândunici sa mai stea… ca le vei lua pe toate la tine în casa si le vei da seminte de dovleac si taitei de casa?!

N-ai fi vrut sa fii acolo când s-a scris calendarul, sa-i tii de vorba pe mesterii tipografi, sa le promiti ca le aduci cozonac si oua rosii daca lasape hârtie numai aprilie si mai?! Spune-mi ca nu!

Azi noapte am visat ca eram chitara care aducea greierii aproape de focul pe care-l facea bunica, sa goneasca tântarii. Înainte sa ma trezesc, cineva mi-a soptit ca daca voi da mustul din 999 de struguri soricelului care a ros suba tatei, toamna n-o sa vina anul acesta…

Nu-ti vine câteodata sa-ti cauti, prin ghiozdanul din pod, barcuta de hârtie, sa-l iei si pe motanul tau din plus, sa lsi sa se umple cada din baie, si îmbarcati fara teama de pirati sa plecati împreuna, acolo unde toamnei îi e frica sa vina?!

N-ai vrea…?! Ce spuneam?!…

Maine trebaluiesc si eu cu tortul, curatenie si Ovi cu Dia la aranjat sala pentru copii, asa ca va pup si ne "vedem" saptamana viitoare! Ca duminica recuperam saptamana asta nebuneasca!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput