Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi acum am venit de la ziua fetitei verisoarei mele unde nu am putut sta mai mult de 1 ora din cauza ca Paula nu a dormit de la 7 de azi dimineata si nu-i intra nimeni in voie , asa ka ma venit rpd acasa .

Bia , oti multam de explicatii ... eu faceam a+b+c = 908 , a+b = 682 si tot asa , da mno ... nu stiam cum sa-i explic de ce e asa si nu invers ... bine ca mi-ati amintit de segmente ! Pupici !!!

Mihaela , distractie placuta Silviei la chef . Si voua la fel . Sa ne pui poze cu copilashii si cu tortul .

Diana , mult noroc la cresa . Vorbeste cu Ioana k Luca a fost si el la cresa si iti poate da mai multe detalii despre cum e acolo . Bafta in cautarea locului de munca sa gasesti ceea ce-ti place si sa fie si bine platit .

Ioana , multa sanatate la Luca ! Sa va faceti bine si sa nu va mai prinda virozele !

Otilia , eu am facut niste cartofi cu barbeq in oala minune si salata de rosii,ceapa si gogosari langa ea . Pe maine inca nu stiu ce voi prepara . Ai grija de tine . Cred ca e ceva in atmosfera k si eu si colegu ne simtim tare nashpa .

Va doresc o seara frumoasa ! Am fugit la teme ca mai avem inca 14 pagini la matematica !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA-scuze de intarziere, dar din suflet, in LA MULTI ANI pentru SLVIA, si distractie placuta la chef
Cati ani implineste? "7" ?
Doamneee...n-am s-o uit in veci cum m-a prostit ea pe mine in vara ca are 6 ani, si mie nici prin cap nu mi-a trecut ca nu are atata, la cat de serios vorbea
ADRIANA- dar Paula e cu antibiotc sau nu?
O duci la camin daca are tratament?
DIANA-pentru Stefan
OTI- cand ai tu DPN-ul?
BIA- la 112 trebuie datele mele de contact sau ale persoanei care e data disparuta? Ca cea din urma nu mai are telefon,PM,messenger, nimic, ce date sa las?

Noi am fost iar la tzara si s-a lasat cu gratar si vin rosu...
Am cules cu Luca nuci, mere, ardei...Cat sa-i fie clar care unde creste
Dar a fost cam frig la umbra...ce mai,e toaman in toata regula...
Am venit cu ocazie cu un..tirLuca a fost in al noualea cer, va dati seama...

pt toata gashca!

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Intru repede sa va salut si sa va spun ca petrecerea a fost reusita, copiii s-au distrat tare bine, au mancat, au cantat si au plecat cu totii multumiti. Din pacate n-am facut poze cu tortul, imi pare rau pentru ca a iesit tare frumos...dar am uitat in agitatia aceea cand asteptau copiii. Am luat 2 blaturi(deci 6 foi) si am facut 2 creme-una de cioco si alta de vanilie-si le-am alternat in tort. Deasupra fiecarui strat de crema am pus zmeura proaspata. Iar deasupra tortului am ornat cu glazura roz, am scris Silvia-5 år(adica 5 ani) si am ornat cu inimioare micutze mov si roz, de care am pus si pe lateralul tortului(inimioarele le-am cumparat din magazin, sunt crocante si au aroma de fructe). Am avut lumanari roz cu inimioare roz inchis spre rosu. Copiii au mancat pizza, apoi au tras o tura de alergat, i-am potolit iar cu cuib de viespi si fructe, apoi iar s-au jucat, am servit tortul si Silvia a suflat in lumanari, iar la sfarsit a fost un joc tare iubit de copiii de aici, se numeste "pescuit"...dupa o perdea(noi am folosit tejgheaua inalta de la bar) sta cineva si copiii se aseaza la rand(vedeti in poze), au o undita si o arunca in spatele perdelei iar cineva din spatele ei agata o pungulitza cu godis(dulciuri maruntele). O parte din parinti au stat si ei, i-am servit cu pizza, cu cafea si cuib de viespi. Din tort abia ce a ajuns sa mancam si noi cate o felie.
Am avut 12 copii si mare noroc cu Diana, toti erau innebuniti dupa ea...o fetita a ramas numai lipita de ea, altfel cred ca mama nu putea pleca...

Poze am facut putine, pentru ca eu am avut treaba cu copiii, servit si etc. iar cele din local au iesit iar tremurate pentru ca eu degeaba ma pricep sa fac foto, imi trebuie lumina buna. Insa am mai facut acasa cateva, Silvia s-a imbracat cu un costumas de buburuza primit cadou. N-a mai vrut sa imbrace rochita de la petrecere...Iar cele de dupa buburuza sunt facute miercuri aici acasa, cand am sarbatorit-o noi.

Mult succes scolareilor in noul an scolar!!!!

Ps. Ioana, multumim de urari!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana, DPN-ul e taman in 31 octombrie... Nu cred ca duc atata. Om vedea... Adriana, tre sa fie luna plina si asta ne afecteaza pe toti...Diana, sper sa gasesti loc la cresa, pe aici inscrierile se fac muuult mai devreme. Acum nu cred ca mai sunt locuri (bine la camin vorbesc in Simleu nu sunt crese). Bia, ce faci? Cam zgarcita la vorbe... Io am tras un pui de somn, apoi mi-a sunat mobilu... Un nr luuuuuuuung luuuuuuuuuuung, ca ma enerveaza. Cred ca vara mea care vine azi din State, ca io i-am facut rezervare la Gal Trans pe maine, sa o ia de la Budapesta. Of ce ma enerveaza ca nu mai suna. Amu m-oi tat gandi ca oare ce bai are. Miha, cum a fost la chef?Dar restul, pe unde umblati? si noapte buuuna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha f. f. faine pozele. Ma bucur ca s-au simtit bine toti copii. Pacat ca nu ai pozat tortul, ca tare bine suna cum l-ai descris. si noapte buuuna. Peseu: tare scumpa e Silvia in costmul de buburuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, mersi! Da, si mie imi pare rau ca nu am pozat tortul...nu era tare artistic, dar era dragutz, fetitzele au fost in extaz cand l-au vazut! Noa efectul au fost inimioarele la care eu n-am avut nici o contributie, doar sa le asez. Io n-am rabdare sa "pigalesc" la ornamente. Dar o crema care merge repede si apoi sa "montez" e OK.

si de la noi, noapte buna!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!

mihaela,superbe poze.sa-ti traiasca fetele.sunt minunate.poaza astae superba.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

BIA- la 112 trebuie datele mele de contact sau ale persoanei care e data disparuta? Ca cea din urma nu mai are telefon,PM,messenger, nimic, ce date sa las?

datele solicitantlui.
da vezi ca e vikend si nu cred ca-ti rezolva problema pana luni.

auzi da la PM ti-am raspuns,inca de vineri.nu vazui?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, ce faci? Cam zgarcita la vorbe...

nu-s zgarcita , da-s fara chef.frigulasta ma deprima.musai o intalneala sa-mi reviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oof, fetelor, am reusit de am citit vreo 2 capitole (50 si 49 cred), mi-a luat citeva ore, nu mai reusesc sa ma pun la curent cu toate pe-aici, saptamina care vine daca ma strofoc sa va ajung din urma o sa fie si mai greu, ca pina atunci voi iara umpleti o gramada de pagini pe-aici...

am vazut ca au fost sarbatorite citeva zile de nastere, le urez (cu intirziere,sorry)

Otilia, ce spui tu, ca DPN e 31 octombrie?Vezi poate reusesti sa fie cu 4 zile mai iute, sa fim deodata, eu si "papusicul"tau.Daca a fi pe 31 oct a fi cu sora-mea dintr-o zi, no, si asa "chefuim" deodata..

azi am intrat aici sa stau mai mult pentru ca in sfirsit am o zi libera numai pentru mine, colegu e plecat la ore de motorcycle pina dupa amiaza asa ca nu ma bate nimeni la cap...
mi-am amintit de voi si am zis ca si daca nu apuc sa scriu cine stie ce si cit, macar sa va salut si sa va pup pe toate

a trecut aproape toata vara pe nesimtite, am fost mai putin pe-acasa, in timpul saptaminii la lucru din zori si pina-n seara, iar la sfirsit de saptamina am tot iesit peste tot, pe la ocean, la munte, ba pe o zi, ba pe 3 zile, ba de vineri seara pina simbata seara, si tot asa.Am zis ca sa profitam de zilele frumoase pina mai sint, anul asta, ca dupa aia o sa fim tot pe-acasa; dupa ce vin ploile, adica.

timpul care mai ramine "liber" serile, mergem la shopping de mincare, si aia ne ia o ora-doua mereu.

si uite-asa, de cind am venit din Romania nici nu am apucat sa imi trag sufletul.

sper ca voi sinteti cu toate bine, copiii va sint sanatosi si colegii la fel.

probabil ca va refaceti dupa concedii (in mare parte), ca in Romania asa e vara...nu ca aici :)

Mergi la inceput