Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)
Raspunsuri - Pagina 17
lilianaFi spune:
Buna dimineata dragutele mele! 
...azi ma simt mai impacata cu destinul si am intrat sa va salut:
...miine fac o HSC sa vad cum sta si uterul,dupa ultimul chiuretaj nu am facut o hsc de control..si cum eu fac repede sinechii...sper sa nu am surprize neplacute...
aerlilian uff..si mie mi se intimpla acelasi lucru...m-am ingrasat cu fiecare stimulare,sarcina chiar si in urma laparoscopiei(....)..pina am ajuns un butoias
...de la max 52 cite am avut mereu(si, si atunci ma simteam grasa
)..azi am 67
...poate cu atitia hormoni in noi va veni si bebele mult dorit
....ma bucur ca Ioana e bine 
Numai bine tuturor..fara nici o exceptie:L I M M F C D F R S L..etc...

lucialu spune:
Mei Lilisor
mai dai si tu pe aici sa ne bucuri zilele?
Vaz ca esti vorbareata si pt asta te
dulce.Bafta mare maine!sa fie facut histero degeaba adica doar pt linistea ta,sa nu ai nimic,nici o problema!
Legat de kilagrame scapi tu pana la urma si de alea...eu acuma cred ca am vazut pe mine...
mda e ff imp sa scapam de hormonautii care ne umfla stratul adipos,aia de sunt in plus.
Foryv
pana la urma ti-am citit si eu numele corect
Imi place ca esti bine si urmeaza in curand,sa intram in forta cu combinatii noi de ceaiuri
aaa ai citit ca eu am uitat sa-ti spui si m-a lovit discutia de pe forum de acum...deci dupa fufu tu trebuie sa stai pe burta cu popoul in sus...asa o tzara de impresii,ca daca te vei gandi doar la gravidit nu e bine ca vine stresu',K?![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
fireyes spune:
Dragele, am mai selectat si eu cate ceva din ce materiale aveam adunate (mai asa, de-a valma
si in mai multe limbi. sper totusi ca nu am pus aici decat ce era in ro si engleza:)
nu am fost capabila sa fac o selectie mai buna si mai cu simt de raspundere, dar... poate se invredniceste cineva mai "inzestrat" ca mine...
p.s. asta e doar unul dintre calculatoare ![]()
pup fetili...
P.p.s. materialele sunt aici: www.transfer.ro/storage/endo_co.rar" target="_blank">aici
still counting...
Boo spune:
Am intrat si eu sa va salut ca nu am mai facut-o de muuult de tot. N-am mai avut timp de forum. Acum sunt singura cu Alex acasa si cum el a inceput sa mai stea si treaz ziua, trebuie sa-l intretin.
Crisis FELICITARI mamico!!!! Sa ai o sarcina usoara si fara nici o grija.
Liliana 

tin pumnii sa fie bine la HSG.
Va pupic pe toate !! Am mai pus ceva poze daca vreti sa ne vedeti. 

foryv spune:
Frumoasa burtica,Boo abia astept sa ma pot mandri si eu cu a mea.Bebitu nu mai zic,e un scump si iti vine sa-l mananci,sa va bucurati de el,frumosilor!
ralu76 spune:
Buna fetele!Eu am facut pe 16 august cea de-a 3a injectie de Diphe.
Inca nu am scapat de bufeuri
.
La voi cum a fost , cat au mai tinut dupa ultima injectie?
Boo spune:
La mine parca vreo luna si ceva sau 2, nu mai stiu exact. CURAJ !!! ca trec. asta e sigur. 
marryan spune:
STIE CINEVA UNDE IN BUCURESTI SE GASESTE VITEX?
VA ROG MULT SA MI SCRIETI UNDE POT GASI? IN REGIUNEA PIATA VICTORIEI SAU REG BANEASA?
MERSI
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
georgia_c spune:
mariana ... io iti pot spune la unirea un plafar ... insa la victoriei , si baneasa habar nu am ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Boo

mai intrati maica mai des ca ne usucam pe aici de dorul vostru...voi astea mai mamicoase![]()
Fire

imi bag mintile in cap si ma apuc de treaba...o sa intru sa vaz ce ai strans tu la calicator,cotia cu spiteruri![]()
Ralu
ce a fost mult a trecut...tot inainte cu umerii drepti,da?Ca eu vaz o barza cu destinatia burtica ta...Mai un pic si vei simti frigul asta barzaun precoc ce s-a asternut in tara.Trimite neste bufeuri incoa ca eu am degerat![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...