Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (36)
Raspunsuri - Pagina 18
lilianaFi spune:
Salve
...m-am intors de la HSC...tot colul uterin plin de aderenze,le-au taiat(in viu), dar pt in interior(toata partea stinga la fel de plina de aderenze
)...m-au rechemat pe 20 oct.sa fac sub anestezie...nu stiu ce sa mai cred...endometrul meu va fii plin de cicatrici..cum sa se implanteze o sarcina pe asa un teren....sint confuza...nu stiu daca merita tot efortul...poate o mama surogat cu ovodonatie(daca ovulele mele tot nu sint bune) ar fii mai simplu...
toate fetele...numai bine 
aerlilian spune:
Offf...mai Liliana,cum naiba de ai asemenea ghinioane?Mi se rupe sufletul de toate chinurile tale...Curaj,fata frumoasa si sa iei cea mai buna hotarare!
Boo,ma bucur ca sunteti bine,Alex arata splendid,ceea ce inseamna ca papa bine,nu?Poate ne spui mai multe despre voi...imi lipsesti!
Ralu,Tudor ce face?Se insoara curand?![]()
Lucicut,asa sunt eu,plina de dulcegarii cu cine mi-e drag...

Boo spune:
Liliana imi pare tare rau ca nu a fost totul ok. Nici nu stiu ce sa zic... Decat 

si
sunt alaturi de tine !!!
anaconda2 spune:
Liliana , stai fara grija , ca nu ramai cu nicio cicatrice pe-acolo ! La primul ciclu se reface mucoasa uterina !! Chiar si dupa o operatie de uter septat , unde taie nu gluma ... , se lasa sa treaca un ciclu , sa se refaca mucoasa , apoi e ok ptr bb , ca are unde sa se cuibareasca .
lucialu spune:
Lilisor
n-ar fi bine sa-l suni si pe dl dr T?Imi pare rau de vestile primite...dar sincer in afara ca ti-au dat niste analize nemaiauzite de noi pana acuma
in rest numa vesti rele si necazuri ai primit sub atentia alora la care meri...incep sa ma puna pe ganduri tot mai tare si vin sa-i iau de gat...Ce fac cu fata noastra?Vai de fundisanu tau prin ce ai trecut azi dragule

Aerlilian 

unde palarie e Ioana ca mi se viruseaza calicatoru meu acu si ea tot nu a aparut?![]()
Fire
nu am putut deschide cotia cu spiteruri postata de tine.Am salvat-o pe pc,dar ciuciu!ca nu se deschide...Aaaaa Fire am vazut ca te vaitai de oscioare pe la FIV
...eu am luat ca si d3,cartilaj de rechin,artrostop...bani dati...si acu vin cu revolutionarul Artro-Aktiv!Trust me are in compozitie tot ce recomada doctoreii cu un alt med dar care este inuman de scump,deci incearca sa vezi de nu trec durerile.Cartilajul e bun si calciul cu D#3 ca pierzi minerale din os cu ocazie Diphe,dar asta de care zic eu te scapa de dureri
E de la Doppel herz.
Georgi
trebuie sa fie tanti care face injectia atenta la cum prepara substantele...este un indrumar in cotie cu desene...eu l-am facut aproape de umar..deh ma gandeam ca am buculaina grasa si nu gaseste muschiu' usor si la cat costa nu-mi ardea de erori...deci l-am facut pe langa vaccinul din brat.Na bravo!Imi pare bine ca nu mai amani momentul si il faci...e aiurea perioada sub injectii,dar eu zic ca merita facut si ala..doar nu degeaba il rec tot mapamondu' pt endo.Ai scapat de ciupileala sindicalisto!
Ca esti cuminte si faci injectii
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
magdita spune:
Off Liliana
, sper sa fie totul bine pentru tine si sa vii cu vesti mai bune. Poate ar fi binevenita si o a doua opinie.
Pup toate fetele dragi 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lorelix spune:
Buna ziua dragele mele fete,
Am facut si eu laparo si dupa cum v-am mai spus rezultatul este: ENDOMETRIOZA.O sa trebuiasca sa fac si eu acel tartament cu Diph..am auzit ca ar mai fi un tratament cu niste pastile similare celui cu Diph..si ceva mai ieftin..Dar nu stiu mare lucru;
V apup si sa auzim numai de bine!!!!
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
fireyes spune:
Lucica, vezi ca toate fisierele sunt "compresate" cu winrar. cauta o versiune trial pe net, ca se gasesc garla, si o sa poti sa desfaci.
daca nu te descurci, zi-mi ca iti produc si programelu'![]()
still counting...
ancaoradea spune:
Pupici, fete dulci! Lilisor Imi pare rau de vestile proaste. 

Chiar daca nu stim ce sfat sa-ti dam, suntem alaturi de tine si stim ca o sa iei in final decizia cea mai buna pt voi. Oricum un bebe e o minune, indiferent cu ce barza vine
Am fost la dr de familie azi si la masuratori de burtica si de fund uterin bebelina mea creste ca-n povesti
Dupa parerea dansei va iesi la lumina mai repede de termen. maine merg la ginecolog sa vedem cum stam si la echo. DPN il avem 2 nov, dar daca e si Sra pregatita mi-ar placea sa facem cunostiinta mai repede. Incep sa ma emotionez, mai ales ca se pare ca voi naste natural, am ok-ul peste tot ( oftalmolog, ginecolog). Sotul deja e superstresat sa fim bine amandoua, ca suntem comorile lui
. Deci in curand o sa imi schimb statutul de 9
cu cel de mamica si abia astept sa va predau stafeta...daca se poate, la toate fetele mele dragi!
34+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
ancaoradea spune:
Am schimbat semnatura, vineri o sa avem 36 sapt![]()
36+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea