Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sa imi convina ca zice "buna dimineata "la 11? ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
ma refeream ca se ureaza 'la multi ani' ancutelor- asa a zis ANKA-SAN ca e ziua voastra
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
Partea asta imi convine![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
Vasari spune:
Mai, Anca, Maria ma executa rau de ceva timp... trezirea la 7:30! Nu trebuie sa ma iei in serios. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Vasari Mai, Anca, Maria ma executa rau de ceva timp... trezirea la 7:30! Nu trebuie sa ma iei in serios. :)) Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
eu glumesc ma ca sunt convinsa ca se trezeste dimineata la cat de energica este

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
anka.san spune:
Hai ca daca tot e zi de sarbatoare dau o berica
si o placintica
- ca tot m-am trezit cu musafiri ![]()
In alta ordine de idei, as vrea sa cumpar de la babyexpo un scaun de masina mai mare grupele 0+ si 1 - 0-18 kg pt ca inca mai vreau sa-l tin pe pitic cu spatele la drum, dar nu mai incape in cosulet ....
Asa ca please
ziceti-mi si mie ce scaun aveti, ce va place si ce nu....
Eu m-am uitat pe piata si am ales doua modele dar sunt neincercate inca:
www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_iseos_neo.htm" target="_blank">Bebe Confort - Iseos Safe Side/Neo si
www.inglesina.ro/marco_polo.html" target="_blank">Inglesina - Marco Polo
Ce ziceti?
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
adra_bell spune:
Anca noi avem Inglesina Mille Miglia, cu fata la directia de mers. Mi se pare ca si Marco Polo tot asa este, cred ca Cristi07 are dintr-asta
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Shake it babe ![]() ![]() |
I like to move it!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anka.san Hai ca daca tot e zi de sarbatoare dau o berica si o placintica - ca tot m-am trezit cu musafiri In alta ordine de idei, as vrea sa cumpar de la babyexpo un scaun de masina mai mare grupele 0+ si 1 - 0-18 kg pt ca inca mai vreau sa-l tin pe pitic cu spatele la drum, dar nu mai incape in cosulet .... Asa ca please ziceti-mi si mie ce scaun aveti, ce va place si ce nu....Eu m-am uitat pe piata si am ales doua modele dar e neincercate inca: www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_iseos_neo.htm" target="_blank">Bebe Confort - Iseos Safe Side/Neo si www.inglesina.ro/marco_polo.html" target="_blank">Inglesina - Marco Polo Ce ziceti? Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
eu am Inglesina Moovy, luat tot de la Babyxpo de azi vara...
eu deja l-am pus pe Eric cu fata la drum, asa de mult ii place...vede tot...
si l-am luat cu 3 mil, in rest e peste 4...
asa arata al nostru:
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-533-18-scaun-auto-moovy.aspx
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
doamne fereste... si asa sunt panicoasa... |
Nu mai pleca de langa el fara sa-i pui centurile.Pe care la un moment dat va invata sa le desfaca.
Mai bine lasa-l pe jos decat sa ai surpize ca a cazut in cap,doamne fereste.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miha vezi ca a mai licitat cineva pe rochita ta de la bazar |
Imediat ajung si acolo.
Trebuia sa fac mai intai prezenta aici,sa nu va fie dor de mine cumva.

cascador il face mama