Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu mai pleca de langa el fara sa-i pui centurile.Pe care la un moment dat va invata sa le desfaca. Mai bine lasa-l pe jos decat sa ai surpize ca a cazut in cap,doamne fereste. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
da miha... m-am invatat minte...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anka.san spune:
mersic de idei.
foarte bun pretul la baby expo 3 mil - as vrea si eu ![]()
alte pareri? ....
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
oana8188 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Ma bucur ca ai si tu cu cine sa te intalnesti Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Beeey... adica cum adica?
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Vasari spune:
Anka, eu am Iseos Neo, am vazut ca-i in lista ta. Sunt foarte incantata de el, de vreo 3 saptamani am pus-o cu fata la directia de mers. E ajustabil pe toate partile :), dar e mai scump, 7,5 mil, asta pentru un scaun care nu are sistem isofix. Il gasesti la Lyada, parca vin si la babyexpo.
Edit: eu l-am gasit foarte greu, Lyada e singurul importator si li se termina repede produsele.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
oana8188 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc In seara asta ne-am intalnit cu Oana si Alexandra in parc. Am si eu cu cine sa ma intalnesc. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Si noi
. Si las'ca vine si la Iasi Baby Expo si ne intalnim si noi acolo ! Sic!Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
anka.san spune:
Mersic mult Alina 
Deci esti multumita.... cat de usor se monteaza?
Pare solid, nu? Eu am un chicco acum si nu e foarte stabil 
De asta vreau sa-l schimb
| citat din mesajul lui Vasari Anka, eu am Iseos Neo, am vazut ca-i in lista ta. Sunt foarte incantata de el, de vreo 3 saptamani am pus-o cu fata la directia de mers. E ajustabil pe toate partile :), dar e mai scump, 7,5 mil, asta pentru un scaun care nu are sistem isofix. Il gasesti la Lyada, parca vin si la babyexpo. Edit: eu l-am gasit foarte greu, Lyada e singurul importator si li se termina repede produsele. Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui oana8188
Beeey... adica cum adica? Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
adica asa

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
Vasari spune:
Anka, e mai complicat de montat, mai ales cu fata, dar e foarte stabil. M-am uitat la Lyada pe site si se pare ca nu mai au in stoc, poti sa suni sa vezi cand soseste urmatorul transport...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui oana8188
Beeey... adica cum adica? |
Va avea grija miha sa te duca in ispita

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Va avea grija miha sa te duca in ispita ![]() |
Sa stii ca ieri chiar n-am vorbit nimic de prajituri
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

cascador il face mama