Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

= A! am uitat ieri sa va zic... au inceput sa se joace impreuna, fug in rotobile una dupa alta

va pupic

... doamneee imi vine sa plang cand aud dinastea ...eu ma topesc toata doar cand il tin pe Raul in brate si fetita misca chiar in locul in care atinge raul burtica ...si asta se intampla cam de fiecare data

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

Citat:
citat din mesajul lui dany26

noi suntem bine, cu timpul liber stau cam prost pt ca andrei vrea plimbat de manutze prin casa iar in parc seara abia il iau de la leagane-jucarii....si "alergatul"dupa ceilalti copii si desi ziua doarme cam 4 ore....nu vrea in patutz decat in patul mare din dormitor deci trebuie sa satu si eu cu el ca sa nu cadaast e cea mai mare grseala care am facut-o cu el:sa il culc des in patul maRE....

i-a aparut si al 2-lea dintisor deci acum are UNUL SUS si UNUL JOS....CAM CIUDAT ASA ESTE???de ce oare?????nu a avut dureri mari doar ceva scancete prin somn...si cateva scaune mai apoase...si mofturi la legume...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Zici tu de ciudat cu un dinte sus si unul jos...Alexia are incisivii normali jos si sus i-au iesit incisivii laterali, asa ca arata ca un pui de vampir cand rade...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

]

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Victo s-ar putea ca mai mult sa il bulversezi... Incerc sa ma pun in locul tau ...dar nu potttt
Bianca imi pare rau pt puiut... cam multe a avut de indurat pt un pui asa de mic

Si eu sunt terminata cu ridicatul asta in picioare... mai ales pe scaunul de la calculator ... scaunul de masa (ambele cu rotile ) si pe toate scaunele din casa pe care le si clatina ca parca e cine stie ce zorro el si parca .E toata ziua calare la televizor sa dea cu palmele in ecran... trebuie sa ridice sotul plasma pe perete .

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor si din partea mea... Aici ma includ si pe mine si ma retrag ca am primit azi cadouri multe din Canada.... si ma duc sa mai imi belesc ochii printre ele ca nu ma mai satur de el si mai ales de o pereche de adidasi smecheri pt raul si hainutle pt bubuleasca

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziua...(din nou, dupa absenta destul de indelungata...)am avut motive serioase....am fost cu copila in spital de duminica noaptea pana ieri dimineata....a fost ceva teribil...dar inca nu stiu ce s-a intamplat...maine primesc "iesirea"sa vad si eu ce diagnostic are papusa mea trecut acolo
am inceput cu febra mare, paracetamol supozitoare, nurofen, ospen, apoi 2 zile de ampicilina injectabil...duminica toata zuia nu a mancat mai nimic...mergem la ORL...puroi in gat, zice sa trecem pe penicilina de 3 /zi, 5 zile...mai sa ma ia cu lesin ...unde sa indure fata mea atata durere...mergem , punem branula(fluturas, flex...sau cum ii mai zice)duminica seara la 22 se face testul la penicila, se face si penicilina...dezbrac copila pt. culcare...era toata plina de bubite ca si pistruii, mici si dese, rosii, aspre....mergem la urgenta ...alergie la penicilina, apoi ceva streptococ care provoaca scarlatina...intradevar Ana avand cam toate semnele de scarlatina(febra, rosu in gat, bubitele, limba incarcata-(nici acum nu stiu daca a fost de la "scarlatina"sau era candida, imi zice dr. ...stomatita aftoasa?!)ne interneaza la infectioase..unde am stat intr-o rezerva de 2m/1,50m, o saptamana...nu aveam unde sa o plimb, nu aveam voie sa o scot afara,deabea putem iesi eu, nu aveam patut de copil....dormeam amandoua intr-un pat de spital(de adulti)
am continuat cu antibiotic, cu ceva pt. alergie(bubite),glucoza...analizele toate bune , inafara de transaminaze si leucocite care erau mai mici decat normal...toate analizele care ar fi trebuit sa indice infectie in corp ies normale(VSH, fibriogen, creatina aia...leucocitele prea mici).Vineri se umfla manuta unde era branula, o muta in picior dimineata ,pana noaptea piciorul era deja umflat...simbata dimineata la 6 ii sparga 2 vene si nu reusesc sa-i monteze alta branula ;la 9 vin alte asistente ,incearca din nou...ii pun una la cot, ii leaga atela...in 15 min. cat dura perfuzia de antibiotic manuta a fost vanata si umflata...am cedat...nu i-am mai lasat sa o impunga ...am cerut medicamentatie pe cale orala...asa ca duminica dimineata cand a intrat dr. care ne-a internat de garda ne- lasat sa plecam...acum continuam cu ospen, complex de vit. B, Liv 52
toata treaba nasoala e ca nu stiu ce a avut copila...important totusi e ca acum mananca mai bine, ca a facut cateva perfuzii de arginina pt. ficat...dar saraca e traumatizata...cand am iesit cu ea din salon sa o duc la masina a inceputsa urle ...credea ca merge iar la camera de primire...unde au chinuit-o cu trasu'de sange si pus de branule ...toate venele sunt intepate, toata e vanata...la coate , la palme , la talpi....
ar mai fi multe de zis, de povestit...acum nu mai pot sa stau...tot ce stiu este ca mai trebuie sa facem investigatii amanuntite ref la ficat, dar la Szeged...la noi nu se fac anumite analize.De dr., asistente nu pot sa zic nimic...si-au dat interesul, s-au comportat fff bine, nu au acceptat bani...insa conditiile de "cazare"....m-au terminat
sper ca la voi totul e Ok....o sa incerc sa mai intru...nu stiu cand voi putea
sanatate tuturor...la urma urmei asta e cel mai important lucru...pe cuvant !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Nasol, foarte nasol. Sper sa afli defapt ce a avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bianca,sanatate multa la pui mic! Multe ati avut de indurat!

Aralia,pupici la vampirita scumpa. Ce dragalasa tre sa fie.

Ank-ule,sa ne arati si noua cadourile alea din Canadica mey...

In seara asta ne-am intalnit cu Oana si Alexandra in parc. Am si eu cu cine sa ma intalnesc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dany, eu am luat pantofiorii de la un magazin de langa parcul Moghioros. Eu stau in Dr Taberei. Nu e magazin Primigi, au cate putin din toate. :)
Bianca, va doresc numai momente placute de-acum! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta.
Ank, super cu atatea cadouri!
Victo, eu m-as duce, nu cred ca as rezista fara. Dar nu stiu cum e mai bine. Cat ai de stat in Bucuresti?
Aralia, tare draguta Alexia! Abia astept sa o vad. :))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,
LA MULTI ANI ANELOR!!! mai ales Anutei mele mici

bianca imi pare tare rau....
ankule o sa vezi si tu cum o sa fie cu 2 ....
ancutaD astept alocatia si plec la cumparat jucarii, ca suntem cam plictisiste de ce avem, azi o sa le dau cutiile de pantofi...sa vad le pot deschide???.
victo nu stiu ce sfat sa-ti dau. La noi, cand vine mama mea si o las cu ele prima zi plang cum ma vad ca dau sa ies din camera ... apoi se acomodeaza si cu ea.

pupici

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
LA multi ani ANELOR!!!!!!!!
Trezirea puturoaselor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Neata! eu am fost la o nunta duminica , am ajuns acasa la 3 noaptea, nu m-a lasat puiul sa dorm, prin urmare ieri am fost cheauna si nici azi nu sunt prea bine. macar ne-am distrat la nunta.

AM CITIT DE BIANCA, DOAMNE, CAT S-A CHINUIT PUIUL MIC; MACAR DE AI AFLA DESPRE CE A FOST VORBA. MULTA SANATATE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput