Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Miha, pai daca suntem vecine ne vedem nu?
Eu nu stiu ce sa ma fac cu Alexandra ca nu ii place mancarea decat pasata foarte bine (a se citi crema) asa ca eu ii fac in continuare separat.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, sa iti mai spun ca Eva mea, acum nu mai departe de doua saptamani se ineca cu mancarea aia taiata fin pentru bebelusi, si a inceput brusc sa manance bucatele mari pe care le zdrobeste in gura...
Eu zic ca si Alexandra cand va fi pregatita va manca si altceva decat mancare pasata.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua...(din nou, dupa absenta destul de indelungata...)am avut motive serioase....am fost cu copila in spital de duminica noaptea pana ieri dimineata....a fost ceva teribil...dar inca nu stiu ce s-a intamplat...maine primesc "iesirea"sa vad si eu ce diagnostic are papusa mea trecut acolo
am inceput cu febra mare, paracetamol supozitoare, nurofen, ospen, apoi 2 zile de ampicilina injectabil...duminica toata zuia nu a mancat mai nimic...mergem la ORL...puroi in gat, zice sa trecem pe penicilina de 3 /zi, 5 zile...mai sa ma ia cu lesin ...unde sa indure fata mea atata durere...mergem , punem branula(fluturas, flex...sau cum ii mai zice)duminica seara la 22 se face testul la penicila, se face si penicilina...dezbrac copila pt. culcare...era toata plina de bubite ca si pistruii, mici si dese, rosii, aspre....mergem la urgenta ...alergie la penicilina, apoi ceva streptococ care provoaca scarlatina...intradevar Ana avand cam toate semnele de scarlatina(febra, rosu in gat, bubitele, limba incarcata-(nici acum nu stiu daca a fost de la "scarlatina"sau era candida, imi zice dr. ...stomatita aftoasa?!)ne interneaza la infectioase..unde am stat intr-o rezerva de 2m/1,50m, o saptamana...nu aveam unde sa o plimb, nu aveam voie sa o scot afara,deabea putem iesi eu, nu aveam patut de copil....dormeam amandoua intr-un pat de spital(de adulti)
am continuat cu antibiotic, cu ceva pt. alergie(bubite),glucoza...analizele toate bune , inafara de transaminaze si leucocite care erau mai mici decat normal...toate analizele care ar fi trebuit sa indice infectie in corp ies normale(VSH, fibriogen, creatina aia...leucocitele prea mici).Vineri se umfla manuta unde era branula, o muta in picior dimineata ,pana noaptea piciorul era deja umflat...simbata dimineata la 6 ii sparga 2 vene si nu reusesc sa-i monteze alta branula ;la 9 vin alte asistente ,incearca din nou...ii pun una la cot, ii leaga atela...in 15 min. cat dura perfuzia de antibiotic manuta a fost vanata si umflata...am cedat...nu i-am mai lasat sa o impunga ...am cerut medicamentatie pe cale orala...asa ca duminica dimineata cand a intrat dr. care ne-a internat de garda ne- lasat sa plecam...acum continuam cu ospen, complex de vit. B, Liv 52
toata treaba nasoala e ca nu stiu ce a avut copila...important totusi e ca acum mananca mai bine, ca a facut cateva perfuzii de arginina pt. ficat...dar saraca e traumatizata...cand am iesit cu ea din salon sa o duc la masina a inceputsa urle ...credea ca merge iar la camera de primire...unde au chinuit-o cu trasu'de sange si pus de branule ...toate venele sunt intepate, toata e vanata...la coate , la palme , la talpi....
ar mai fi multe de zis, de povestit...acum nu mai pot sa stau...tot ce stiu este ca mai trebuie sa facem investigatii amanuntite ref la ficat, dar la Szeged...la noi nu se fac anumite analize.De dr., asistente nu pot sa zic nimic...si-au dat interesul, s-au comportat fff bine, nu au acceptat bani...insa conditiile de "cazare"....m-au terminat
sper ca la voi totul e Ok....o sa incerc sa mai intru...nu stiu cand voi putea
sanatate tuturor...la urma urmei asta e cel mai important lucru...pe cuvant !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Aralia
Problema este ca nu merge la fel cu ambele picioare, cu stangul calca normal iar pe dreptul il trage cumva, si cu varful piciorului spre inauntru... Doctorita noastra a spus ca se regleaza in timp, dar as mai vrea o opinie...

Si Amira mea la fel... Dar dr a spus sa nu-mi fac probleme ca se va rezolva,acum cica abia s-a invatat sa se ridice,nu pot avea pretentii sa aiba mers de balerina.
Ca si recomandari...sa n-o fortez deloc cu mersul,sa o las sa se ridice singura,sa faca pasi singura...Fara papuci cat mai mult timp posibil,cel mai bine invata sa mearga descult.Papucii sunt cel mai mare calvar pt picioarele lor,zice dr.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Nici eu nu m-am gandit ca e foarte grav...deocamdata. O mai las vreo 2 saptamani si daca nu vad imbunatatiri, mergem la doctor.
Cu privire la fortat...e cam invers Vine la mine, ma ia de maini si pleaca cu mine dupa ea...
Si e desculta tot timpul, doar n-o s-o tin incaltata in casa...doar afara o incalt cand vreau sa mearga pe afara, asta insemnand cate 5 minute..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

noi suntem bine, cu timpul liber stau cam prost pt ca andrei vrea plimbat de manutze prin casa iar in parc seara abia il iau de la leagane-jucarii....si "alergatul"dupa ceilalti copii si desi ziua doarme cam 4 ore....nu vrea in patutz decat in patul mare din dormitor deci trebuie sa satu si eu cu el ca sa nu cadaast e cea mai mare grseala care am facut-o cu el:sa il culc des in patul maRE....

i-a aparut si al 2-lea dintisor deci acum are UNUL SUS si UNUL JOS....CAM CIUDAT ASA ESTE???de ce oare?????nu a avut dureri mari doar ceva scancete prin somn...si cateva scaune mai apoase...si mofturi la legume...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Zici tu de ciudat cu un dinte sus si unul jos...Alexia are incisivii normali jos si sus i-au iesit incisivii laterali, asa ca arata ca un pui de vampir cand rade...

Mergi la inceput

Mai Bianca, ce ghinion! Groaznic ce a patit puiul tau! Va pe amandoua si va urez sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Bianca ce povestesti aici ...nu-mi vine sa cred prin ce a trecut bebe...conteaza ca acum e bine si sa ii Dea Dumnezeu numai sanatate si voua ca parinti putere si fiti optimisti!Un pupic si de la noi si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Fetelor ce incaltaminte ati luat pt bebei?eu am gasit ceva la Piciul,dar nu stiu daca chiar merita 1,400 mil ....cu toate ca arata super bine si merge si bine cu ei!credeti ca gasesc la Baby expo ceva mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai de mine bianca..ce ingrozitor trebuie sa fi fost!!!!!!!!!!!!

mai fetelor, dati-va si voi cu parerea.ca eu tot ma gandesc cum sa fac.

eu rezist eroic fara piti, m=nesperat de bine as putea spune.el..asa si-asa..in sensul ca mai are crize d eplans..mai ales seara..cd vb la telefon vorbeste si el cu mine..rade, face bravo bravo..cd m-a vazut azi pe messenger s ainceput sa planga..dc ii arata poze de-ale mele, nu plange..

sa ma chinui sa merg vineri noaptea sa ajung la cj..sa stau 2 zile sa ma intorc dum noaptea in BUc...
are rost?

credeti ca il bulversez mai tare?
credeti ca in 5 zile se va obisnui fara mine si dc ma duc mai rau ii fac?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ankule ce-ti face burtanul???

bine ... multumesc lui Dumnezeu... De abea astept sa merg miercuri la Grigoras sa vad ce mai face bubuleasca acolo si care mai e treaba cu al meu col.

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput